Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)
Raspunsuri - Pagina 8
mio75 spune:
Mirona , cum ziceam si in mailul ce l-am trimis iar
ori e calculatorul meu un tampit ori eu sunt f. grabita![]()
Am trimis-o pe cea buna (sper) si te rog scoate-o pe ailalta ca e directorul firmei cu nevasta-sa pe acolo.
Pupici si cand vei avea chef zi-mi inca o data cum sa bag eu direct pozele in album, ca daca nu voi reusi oricum tot la tine voi apela
dolores spune:
mio75..stii cumva daca bonurile de masa se dau in continuare cand voi intra in concediul de maternitate sau doar cat sunt prezenta la locul de munca? ca sa stiu daca ma mai bazez sau nu pe ele in timpul celor 2 ani cat voi sta cu bebele acasa
merci
dolores
12+
mio75 spune:
Dolores draguta, bonurile de masa se dau cate un bon pt.8 ore lucrate ( adica o zi de lucru normala),asta insemnand ca daca nu mai lucrezi avand contractul suspendat nu vei primi nici bonuri de masa, nici salariu nici orice alte bonusuri de la firma.
quote:
Originally posted by dolores
mio75..stii cumva daca bonurile de masa se dau in continuare cand voi intra in concediul de maternitate sau doar cat sunt prezenta la locul de munca? ca sa stiu daca ma mai bazez sau nu pe ele in timpul celor 2 ani cat voi sta cu bebele acasa
merci
dolores12+
mio75 spune:
Mirona
Am descoperit AMERICA. Nu mai trebuie sa faci nimic cu pozele mele ca, dupa ce am incercat si eu ca omu sa fac ceva in acest sens, am si reusit. Adica nu era chiar o treba foarte grea dar trebuia un pic de rabdare si...am trimis eu iar mailul dar dupa aceea am reusit sa-mi fac singura trebusoara![]()
Am sters ce era de sters, am pus iar ce trebuia, am redenumit, sunt o meseriasa doamnelor
hi hi hi
leyla spune:
Marair, CMU Unirea este pe bdul. Unirii, mergand de la piata Unirii spre Piata Alba Iulia, dupa prima intersectie este un loc unde poti sa faci la stanga spre niste blocuri unde se afla Daewoo Bank. In acelasi grup de blocuri vei vedea ca este scris destul de mare Centrul Medical Unirea. Scuze daca nu am explicat prea bine, nu ma prea pricep dar sunt convinsa ca o sa te descurci. Eu sunt pacienta dr. Corina Grigoriu tot de la CMU (eu sunt arondata prin firma la CMU).
Leyla
12+
quote:
Originally posted by marair
Eeee, ce fete cochete mai suntem!Bravo, sa se mandreasca bebe cu noi!si tati!Din pacate am si eu o bogata colectie de fire albe si nu stiu cum sa rezolv problema.Eu sunt satena inchis la par si alta varianta in afara de Henna nu cred ca-mi ramane, ca suvite nu-mi sta bine.Leyla, Iosup mi-a spus ca ne intalnim pe 5 mai la ora 16.30 la centrul din Bdul Unirii, nr.57.Tu esti pacienta drului Tutunaru?Pup toate fetele frumoase si vorbarete!AAAA, sa nu uit, poate cineva ma ajuta.Am nevoie de sfatul unei juriste.Sa zic pe scurt care e buba:conform contractului colectiv de munca, desi sunt angajata a companiei si cand voi fi mamica (pe perioada celor doi ani), pierd anumite bonusuri, care sunt privite separat de salariu.Stie cineva daca este corect sa-mi ia aceste drepturi?Pot sa dau si mai multe informatii, problema e un pic mai complicata, dar poate totusi cinava ma ajuta cu un sfat.Multumesc anticipat!
cristina1974 spune:
Neata la toate fetele!
Ia uite, puteam sa deschid subiect nou cu vopselele de par. Mie imi ies fire albe non stop, in fiecare zi, are fata mea grija de asta si cei de la firma.Si chiar am nevoie sa ma aranjez un pic, nu de alta, dar s-or speria astia care ma stiu daca ma vad alba pe cap, dintr-o data.Cred ca am sa apelez la sampoane colorante, chiar daca va trebui sa ma vopsesc mai des.
Fetelor, ce inseamna cand visezi serpi? ca azi-noapte m-am trezit uda leoarca si speriata, din cauza ca am visat ca toata gradina mea era plina de serpi mari, mari, foarte viu colorati, si ei mi-au mancat si purcelusul de Guineea pe care il am

.
Ruxandra, bine ai venit!
Miro, te rog mult, cand ai timp si dispozitie, trimite-mi si mie niste explicatiuni ,cum sa pun si eu poze in album, pentru viitor, ca sa nu te mai innebunesc pe tine de fiecare data. Ca intentionez sa imi mai pun ceva acolo, ca pozele alea, inafara de bebe si Iasmina, sunt mai vechi de doi ani,si eu m-am schimbat mult de atunci.
No, acum va pup pe toate.
14 saptamani fix azi
cristina
carliema spune:
cristina 1974
vad ca nu asa ca ti-l rept
sa nu cumva sa crezi in interpretarea viselor ca e rodul unor minti bolnave . nu exista nici o legatura intre vis si viata de zi cu zi. trebuie sa avem o gindire rationala si sa fim pregatite pentru viata in sec. 21.bine ca mai glumesti asa din plictiseala , hai sa zicem dar nicidecum nu e ceva serios.
11+
Mirona spune:
Mio poti sa stii ca esti meseriasa. BRAVO.
ruxandra_sb Lamulti ani! atunci cu intarziere. Nu-i bai ... te tinem minte pentru la anu.
Dar esti din 74, nu? Sa stiu ce trec in lista.
cristina1974 incerc o explicatie simpla ... daca nu mere asa ... fac iar o prezentare in power point si o atasez in mailul comun.
ASA: meri pe prima pagina la listuta, jos e un link: poze cu noi. Click pe el. Acolo cauti sign in si te va ruga de user si parola. Le ai deja. Le scrii si te baga in pozele noastre. Cauti albumul tau ... si apesi pe el. Acolo cauti add photos si poti pune intr-o faza 10 poze. Cand e gata apesi View album si il privesti ce mumos e.
Si acum sa va arat cu ce m-am indeletnicit eu pana acum. Sa-mi spuneti parerea, oricum nu e gata ... dar mai lucrez si mai astept si sugestii:
Camera pentru BB fiind mica - vom pune doar un patutz, comada si eventual o canapea mica.
Comoda e asta. Mi-am lasat si loc de baxuri de pampers in spate, vedeti aici. Culorile nu vor ramane astea ... e doar o idee. Si mai vreau sa ocup putin spatiu si pe verticala. Asta am incercat aici.
Ce ziceti?
Multumesc anticipat.
Miro
16+am o nepotica talentata