Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

ramsam trimis PM.
ruxandra_sb normal ca primim. Bine ai venit. Te trec mai tarziu pe listutza ... am putintica treaba. Mai da-ne data nasterii tale .. .sa putem sa-ti uram toate cele cand e ziua ta.
carliema eu sunt in situatia ta. N-am mai avut si nici nu sunt imunizata ... dar asta nu inseamna ca tre sa-ti dai pisica ... e deajuns sa nu intri in contact cu fecalele ei ... sa te speli pe maini dupa fiecare mangaiat, dar daca spui ca e birmaneza ... poate e mai bine asa.
Ai mare grija la prepararea carnii ... orice papi sa fie bine prajit, copt, fiert ...etc. Si asta poate provoca toxo.

fetelor ... daca tot vreti culoare in par .. .de ce nu folositi sampoane? Tot a luna tin ... parerea mea.

fug ca am ceva treaba si revin.
pup pe toate toate

Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

buna dimmineatza,

apropo de vopsit...eu am hotarat ca voi face acest sacrificiu...de a nu ma vopsi...dar totusi nu refuz ideea de a cauta o vopsea fara amoniac....se gasesste asa ceva oare????
eu sunt blonda (vopsita) si nuantatoarele nu prea isi fac efect pe parul meu...singurul care da rezultat este unul gri....si mi-l mai inchide ca sa nu sara in ochi parul crescut la radacina.....dar cat voi putea face asa???deci trebuie sa gasesc neaparat o vopsea fara amoniac...stie careva? dar in afara de hena...ca am auzit ca nu au culori frumoase....

va pupacesc

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

si uite asa e a treia oara cand scriu mail-ul asta de prezentare ca ba s-a pierdut pe drumuri (prima data), ba mi-a dar o eroare calcu cand am dat "trimite raspuns" si am pierdut tot ce am scris...

ok, cu rabdare inainte:

Marcela DN 09.03.1976 UM 26.02.2006 (data probabila ca eu nu urmaream ca nu incarcam si nici nu ma steptam sa fac vreo minune dupa cum s-a intamplat...) pot sa va zic data exacta la care s-a intamplat minunea, daca asta ajuta la ceva... asa ca DPN 03.12.2006

am facut pana acum 3 eco, una la 6 sapt pt confirmarea testului pozitiv, si altele la 9 si 11 sapt cu medicul ce acum e "al nostru". bb avea 9mm, 22mm si respectiv 35mm asa ca se pare ca suntem ok, crestem si ne e bine. La ultima eco (11 sapt, 15.05) bb se rostogolea si dadea din manute

urmeaza imediat episodul cu analizele

revin

marcela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Buna, burtici!

Marcela si Ruxandra, bine ati venit !

Si eu am problema cu vopsitul pe par, insa cel mai probabil voi folosi sampoane colorante.

Carliema, la analiza de toxo sunt si eu in aceeasi situatie ca si tine. Ambele valori negative. Si eu am avut 2 motani, insa i-am dat, desi nu ar fi existat probleme oricum, deoarece erau mereu vaccinati si deparazitati.

Mirona, ma bucur pentru tine si bb tau sanatos!

Va pup pe toate.
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

episodul analize:

toate cele facute = OK doar ceva saruri in plus in urina dar nu alarmant.

mai astept CMV, hepatita C si colesterolul (asta in mod special ca am avut ceva probleme serioase cu asta in toamna ce abia a trecut)

mai asteptam sa facem 15 sapt sa scapat si de triplutest - MIRO - din ce mi-au zis cei de la laborator asta consta din 3 analize - HCG, alfa-fetopatrina si estriol (sper ca am inteles/descifrat bine denumirile).

greutatea stagneaza dinainte de sarcina cel putin pana la ultimul control (15.05) = 54kg, nici burtica nu pot spune ca se vede dar e clar ca nu mai am talie. Eu intotdeauna am avut putina burtica asa ca poate si de asta nu se vede nici o diferenta inca.

si dupa cum va spuneam ca suntem bine, nu facem si nici nu am facut nici un fel de tratament, am refuzat si Elevit Pronatalul recomandat de medic / am argumente pt cine vrea
asa ca luam doar acid folic, si asta cand nu uitam, ca din pacate se cam intampla...

si pentru alte cele mai veniti cu intrebari ca nu stiu ce sa mai scriu.

asa ca pup si raman pe aici

marcela 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Neata,dragutelor.Cum ati dormit ,ca eu nici ca mai reuseam sa ma trezesc si nu stiu de ce am dormit asa de adinc.AAA,doar ce va spuneam ieri ca nu dorm mai mult de opt ore pe noapte...,probabil ca aseara am recuperat,ZECE ORE!!!Nu stiu cit de mult va ajuta dar am postat niste info despre vopsitul parului si probabil majoritatea dintre voi l-ati citit deja...dar il pun pentru restul fetelor.
.http://www.desprecopii.com/info.asp?id=503
Si eu ma gindeam sa il vopsesc suvite dar prin iulie si ma tot intrebam daca este bine sau nu.
Miro,ti-am trimis un mail dragut cu doi gemeni care se cearta in burtica.L-ai primit?
Ralu,de ce ai asa mari dureri de spate?Stai mult in aceiasi pozitie ?
Marcela ,te imbratisam cu drag si te primim cu mare placere.

Va pupacesc pe toate.

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

voi ati abordat subiectul conditiilor de spitalizare cand o fi sa nasteti?

eu am de gand sa vorbesc cu dr. mea...pe 30 cand ma duc la eco...vreau sa-i spun din timp ce-mi doresc si s-o intreb exact cum se procedeaza ca sa nu am vreo surpriza atunci. si vreau sa ating si subiectul cu plecatul in concediu....sa vedem ce parere are si unde imi recomanda sa ma duc...ca sunt pareri impartite referitor la mare..si eu iubesc marea..desi nu prea suport soarele anul asta.

dolores 12+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Ruxandra,bine ai venit !!!

Te pupacesc si pe tine

dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mio75 spune:

Mirona draguta, acum am intrat de ieri prin zona si vazui ce facui
Ma enerveaza ca nu am acasa calculatorul meu ( ca e plecat) , asta de la servici e atat de incet ca imbatranesc langa el si mai si face figuri.Am trimis iar , sper ca acum e ok.
Ma bucur pt bebe ca e bine si ca ti l-ai vazut sanatos si voinicut
Iar de inundatie, ce sa zic, pe mine m-a inundat vecinul de sus de vreo doua ori de stateam cu ligheanul pe langa pereti asa curgea apa.Toate se intampla numai acolo unde traiesc oameni, nu?
Dbunny, m-am distrat de tine cu sotul tau care te incurajeaza cum stie si el. Lasa draga nu voi imi ziceati mie mai zilele trecute ca barbatii sunt de pe Marte, inteleg totul altfel decat noi si ca cresc mai greu ?Ca eu am inteles pana la urma( macar pt.moment).
Pupici la voi (pt.moment)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carliema spune:

dolores
evident ca se gaseste vopsea fara amoniac. cauta la l"oreal.eu am folosit si o prietena de a mea foloseste revlon fara amoniac. dar eu nu le recomand la nimeni ca stii tu cum este, nu merita sa risti . am citit ca se recomanda suvitele care se aplica in staniol ca sa nu ajunga la pielea capului vopseaua.

11+

Mergi la inceput