Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (13)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

hola fetele,

dandusa,super site-ul cu bebelul care plange, m-a impresionat
bebe plange la ceva nou, la un sunet. la o lumina care ii deranjeaza, de altfel si plansul lui dupa ce se naste tot senzatiilor noi pe care le incearca se datoreaza....

eu anu asta concediu zic pas, trebuie sa strangem cureaua poate reusim sa luam si noi un credit ipotecar, dar ne lipseste avansul ala de 25%..pana acum nu ne-am pus problema casei si a copilului, ziceam ca vedem noi cum o sa ne descurcam si ..iata-ne .....ziua a venit si solutia inca se lasa asteptata...

carla stai linistita tot ce a scris leyla despre CMV este adevarat, asa mi-a iesit si mie analiza asta, daca IGM negativ nu e problema daca IGG pozitiv inseamna ca ai anticorpi adica virusi in stare latenta , ai avut deja boala si nu o mai faci...nu te stresa ca nu place lui bebe...


va pup pe toate


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desiree spune:

miro, ca tot mi-am adus aminte..noua noastra coleguta Marcela de care vorbeai ce e cu ea?
se alatura noua? reuseste? sau am ramas eu in urma si nu am vazut?

desiree 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Fetele,dragutele...nu am vrut sa va intristez cu bebe cel plingacios dar mi s-a parut extraordinar si am vrut sa impartasesc cu voi.Azi in loc sa fac si eu ceva treaba ca tota ziua ma plimb,maninc,fac vizite ...,am stat sa caut celebrul fimlulet"In the womb" pe net si am gasit ceva ,ceva...., dar numai citeva secvente .Doritoarele de 3 minute de senzatie din faimosul filmulet pot incerca pe google-National Geographic Channel-Video-In the womb.Cred ca asta este ordinea si acolo veti gasi ceva dragut dar scurt.Eu nu m-am multumit cu asta si apoi am intrat tot pe google -In the womb-video si asa am reusit sa gasesc ce v-am trimis.
MIRO,zici sa-ti trimit pe mailul comun ce gasesc?
Va pup dulce pe toate pe burticute



dandusa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marcelac spune:

Salutare fetele!!!

iaca-ta-ma si pe "noi" in cele din urma. Dupa eforturi si greutati si interventii si o portie de nervi pe care am impartit-o copios cu draga de Miro care a fost langa mine la fiecare pas.

MULTUMESC MULT DE TOT MIRO si inca un merci special moderatoarei Oana_B.
Merci Desiree ca intrebi de mine.
stiu ca mesaju asta o sa intre ceva mai tarzior ca am inteles ca sunt moderata la primele 10.
dar de cand astept sa va scriu cred ca o sa le epuizez repede pe astea si apoi numa de noi depinde.

termin ceva treaba urgenta si revin cu o prezentare perso ca sa stiti cu cine ce, ca eu de cand va citesc stiu o gramada despre voi si inteleg ca nu e corect.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RUXMAX spune:

Buna,
am primit de la medicul de familie, la solicitarea (ca uitasese probabil sa mi-l dea), in sfarsit! "Carnetul gravidei". Are 48 de pagini si e f complex, nu prea vad eu sa fie medicii asa constiinciosi sa completeze rubricile care sunt numeroase.

Mai degraba noi vom fi alea.
Printre altele scrie asa : saptamina a 5-a -luna a treia deci Miro a zis bine, e corect calculul asta (ciudat, oricum).

Ruxmax 10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

saluti!
Fetelor vreau sa va intreb daca voi va confruntati cu faptul ca noaptea vi se incalzesc picioarele- practic talpile. Eu aveam problema asta si mai de mult dar acum o am in fiecare noapte si pe langa alte necesitati ma mai trezesc si din cauza asta, iar singura solutie e sa imi bag picioarele in apa rece
Poate din cauza asta sau nu stiu din ce alta cauza, acum ma doare si pe mine spatele in partea de jos. Sotul meu imi face frectie cu Diclofenac unguent. Sper ca e ok, ca ma simt tare bine dupa. Poate incercati si voi daca aveti dureri de spate.



Moni14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Bun venit, Marcela!
Ruxmax, cum adica voi trebuie sa va completati carnetul gravidei?
Si noi avem aici ceva asemanator,tip A4, care cuprinde tot, incepand de la detalii personale, pana la analize, investigatii etc. Trebuie sa caram caietul ala, "notes",peste tot cu noi,insa moasa,doctorul sau cine te verifica este autorizat sa scrie acolo. In felul asta, cand te apuca durerile, si ajungi la spital, nu iti mai pun aia sapte mii de intrebari, pe care le gasesti super idioate in momentele alea in care numai de interogatorii nu mai ai chef.Desi abia maine am 14 saptamani, mi-am cumparat deja o poseta mai mare, in care tot timpul imi car "Notes" cu mine. Daca, Doamne fereste, se intampla ceva, medicii nu te prea baga in seama daca nu ai minunea aia la tine. ma intrebam eu de cec nu imi dau astia rezultatul la analize,insa aici se consemneaza totul in caietul ala, si numai in caz ca ceva nu e in regula, te contacteaza telefonic. Asa ca, sa nu vorbesc intr-un ceas rau, nu ma probleme pana acum.
Almo, eu nu am nici un fel de problema noaptea, inafara de faptul ca trebuie sa ma trezesc de trei-patru ori pe noapte ,sa merg la toaleta, ca altfel, daca incerc sa ma abtin, ma apuca niste dureri de imi vine sa mananc peretii.
Parca Ktrinel zicea ceva de genul ca ii este deja teama, cu toate ca era curajoasa tare la inceput. La ea, mai este de inteles, ca e la primul copil, si nu prea stie, in termeni practici, ce o asteapta. Dar ce ziceti de mine? ca eu, cum pasesc pragul maternitatii de stat sau celei private ( ca trebuie sa merg in paralel cu amandoua),imi creste brusc tensiunea, mi se inmoaie instantaneu genunchii, devin extrem de nervoasa si agitata, si-mi vine sa-l iau pe Kaveh, saracul sotul meu, numai la pumni.Nu mai stiu ce-i cu mine, si nu stiu cum sa ies de acolo mai repede, iar inima mi-e in gat.Nu stiu ce sa mai cred, ca doar se zice ca la a doua nastere e mai usor decat la prima, dar a intrat in mine o frica, de nu va zic.



14 saptamani maine


cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raluca_u spune:

Almo

te rog sa te opresti cu diclofenacul.
eu am fost la specialist si mi-a spus ca e total contraindicat.

ai grija te rog. doctorita la care am fot era si ea insarcinata si mi-a spus ca singurul lucru pe care pot sa il iau la urgenta, dar doar din cand in cand, este paracetamolul. In rest nimic.

eu am dureri groaznice mai ales cand stau jos si cand trebuie sa ma ridic. azi noapte am plans 2 ore de durere dar incerc sa nu ma mai gandesc.

Ai grija mare de tine.

Raluca 15+ si bebe mic in burtica

Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

raluca_u, nu poti sa faci gimnastica?

eu de multi ani am scolioza si am tot facut gimnastica medicala.
acum am noroc ca nu au aparut durerile de spate ca nu am voie sa fac gimnastica.

daca nu poti sa faci gimnastica, atunci incearca un masaj. poate gasesti un specialist in kinetoterapie.

10+
http://photos.yahoo.com/micumonica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

FETELE ... intru scurt sa nu intrati in panica.
Am venit ... dar am avut nitica treaba ... am inundat vecinii si acu o plecat instalatoru de acilea. A mai venit si cu copilul ... ca nu avea cu cine-l lasa ... si m-a terminat asta nervos si fizic.

bebele e OK. Inca nu se vede ce e ... asa ca mai asteptam, important e ca e in grafic. Fug sa pap ca mi-e o foame ... si poate mai revin cu amanunte.
va pup.

P.S. Marcelina draga mea ... bine ca ai reusit. O pupez si pe aceasta cale pe Oana noatra draga ... ne-a ajutat sa razbim.
Revin.



Miro16+
am o nepotica talentata

Mergi la inceput