Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 6
Dana_ch spune:
buna dimineata
ce caldura se arata azi,ne topim.
am plecat la plimbare pana mai e racoare.
La multi ani!Liviu sa cresti marefrumos si sanatos.
Poze cu Lucas
impreuna spune:
Wow, azi il sarbatorim pe Liviu
Si Poimaine pe Maria Anculinei, sa-mi intre bine in cap :)
La multi ani fericiti Liviu
Sanatate multa si tot ce iti mai doresti
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Multumim Andora, multumim Flavia, mulumim Dana!!!!Liviu e bine, a avut amigdalita acum o saptamana si m-am temut ca nu a scapat de ea, pentru ca nu facea febra, nu tusea, si l-am tratat doar cu panadol desi era f urat in gat. Dar la control ne-a spus ca e bine, asa ca sper ca pana in toamna sa nu mai avem probleme.Ne pregatim sa mergem la tara, aproape de Bucuresti, in weekend, asta daca nu ne-or baga in carantina cu aviara, ca e la cateva strazi de noi.Am mai sarbatorit noi aici acasa, cu parintii mei si fratii dar trebuie sa mergem si la tara la tataia.Azi mergem la desen la Plazza ca am stabilit de saptamana trecuta si nu vrem sa ratam, chiar daca e ziua lui, chiar daca poate face iar figuri ca nu mai vrea. Eu ma tot strofoc sa il ajut sa ii placa si sa mergem mai des la atelierul de desen.Va pup pe toate, va multumesc si nu ma injurati ca apar mai rar, da acu cu caldura chiar ca stam mult afara si nu mai apuc sa mai bantui mult pe DC.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
andreea_tx spune:
fetelor stiti cum e afara? groaznic de cald.
La multi ani Liviu! sa cresti mare si sanatos.
andora spune:
Lucia stai asa, la care Plaza? aici pe Timisoara? Asa cred..ca am veni si noi sa va vedem, stamn vis-a-vis Ce desen?
Andreea mama e cald asa e, la alt subiect cica un beeb de 1,1 an a lesinat pu si simplu afara, a zis dr multe lichide si branzeturi ca e lipsa de calciu...
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
clauf1000 spune:
buna diminata fetele...imi cer scuze ca aterizez si eu ca musca in lapte...dar am o mare rugaminte...daca aveti cateva secunde...pe www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pagina 10 este BOXI2 o fetita boxer de 11 luni care va roaga sa o ajutati sa devina vedeta...cum? daca o votati ZILNIC luna mai ...este gratuit si va ia doar cateva secunde...ea este mica si cuminte, dar dulaii cei mari vor sa o ia inainte...promite ca face cinste...cu laptic..ca altceva nu consuma...
impreuna spune:
clauf vezi sa nu ai pb cu moderatorii pt atata reclama:)
Lucia nu te injuram daca nu stai mult pe DC, intelegem prioritatile, doar ai grija de cate ori intri sa treci si pe aici, macar sa ne saluti si sa spui ca sunteti bine:)
Ce fain ca ati scapat de amigdalita, mai ales ca nu a fost nevoie de antibiotice (daca am inteles bine).
Tu cum stai cu tratamentul pt candidoza?
Succes la desenat, eu cred ca o sa ii placa mai ales daca se integreaza in gashca.
Week-end placut la tara, ce fain ca aveti "tara" unde sa mergeti:)
Andreea oare cand scapati de dureri de masele? :(
Mai vrei poza aia?:)
Si la noi a fost cald rau ieri, azi vad ca sunt nori si e putin mai racoare.
Flavia (sotie si mamica fericita)
clauf1000 spune:
pai eu nu fac reclama..eu am doar un copil frumos pe care vreau sa-l fac vedeta...sau e reclama?ca io sunt miiiica shi nu shtiu....dar sunt frumushica, nu? shi cumuintica....shi daca ma votezi iti dau o limbuta...micuta ca si mine
diadaniela spune:
bey, mie nu-mi plac cainii astia mari.mie imi plac aia mici si blanosi ,da' nici pe astia nu i-as tine in casa.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana