Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 7
diadaniela spune:
LA MULTI ANI LIVIU!
SA TE FACI MARE SI FRUMOS!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Eu acuma m-am trezit, a stat sotul cu andrei,... si ca si cand nu am avut copil, am dormit, eram rupta ca azi-noapte numai 3 ore am dormit...
miha pleci la mare cu colegul??? hai serios? pai eu cand te-am intrebat mai demult nu mi-ai raspuns??? E rost de o impacare???
Flavia, nu am mai vazut tantarul, probabil m-a observat ca-s crizata pe el...
Fug sa ii fac la bb papa, pupici pe botici...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
malla spune:
bai fete, eu tot citesc la sunt mamica si la georgy ca au avut/au probleme cu kebsiela asta, nu stiu ce-o mai fii, dar cum ne dam seama daca au si bb nostrii? Caca neregulat si inchis la culoare, cum zicea georgy, si mai ce?
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
clauf1000 spune:
dana...saru-mana...io boxi2 sunt micuta, cuminte si mama mea ma creste ca pe copilu` ei...a...mama nu mai are alti copii asa ca sunt ffffffffffffff rasfatata,,,si io nu musc....ca mie mi-e frica si de pisici...si iti dau un pupic daca ma votezii daca se poate zilnic pana la sfarsitul lunii...sunt dispusa sa impart si lapticul...dar jucariile NU. ca nu am prea multe..ca mama mea ie bugetara... si MULTUMESC indiferent ce hotarasti...dar io sper sa ma votezi...BOXI2 acu pe p[agina 11
diadaniela spune:
Claufule ,m-ai zapacit!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
clauf io votez si daca nu-mi zici in fiecare zi, am link-ul la indemana si tot dau pe el
Las ca-i bine ca esti bugetara, ca noi suntem casnice, traim la mila barbatilor
Adriana nu veniti la TM saptamana viitoare? Sau la Arad, unde vreti voi:)
Svetlana voi doar in 15 iunie veniti in Ro? Ai convins barbatu sa te duca undeva in wk?:)
Mi-am luat muzica de pe net, Westlife, ca tare dor imi era de ei, ce-i mai ascultam in tinerete
Flavia (sotie si mamica fericita)
diadaniela spune:
iote asa ca esti simpatica!
ma duc sa-ti votez copilul.
Dana
diadaniela spune:
Flavia ,da ,da! la mila barbatilor!
Dana
impreuna spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Flavia ,da ,da! la mila barbatilor!
Dana
Ai nostri (am uitat sa zic, ca sa nu se interpreteze gresit:)
Flavia (sotie si mamica fericita)