Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 5
Bimilit spune:
fetelor multumesc de urari.
cuscra vine mama la calculator , sa ne messengerim , nu vine in tara.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Dana_ch spune:
cuscra si eu care credeam ca vine in tara,dar lasa ca va intalniti voi si recuperati.
Poze cu Lucas
maria2mami spune:
Fetele va zic si io' noapte bunaaa ....nu mai am loc la pisiu...intra schimbu' 3
Flaaaa...te-am mai intrebat odata...mai devreme, unde te duci la Arad.....da sunteti toate indragostite
M-am uitat nitel la gelatu lu' mama, Mirciulica Radu si a avut un caz din Fantanele...acolo am rudee multe
Hai ca ma apuca nostalgiaaaa
mmiha
maria2mami spune:
Am uitat ceva imp....azi am dat comanda de tort...aceeasi "reteta" ca anul trecut, tort in forma de Mini sotia lu Miki...\mouse...adika o soricica
Moooama cate modele erau...nu stiai pe care sa-l alegi...si cu tom si jerry si cu spider si cu scooby doo.
Cand sa plecam nu o mai vroia pe Mini ci pe gubi gubi gubi
mmiha
sunt_mamica spune:
georgistai linistita!si ilinca a avut kebsiella la 2 luni...a luat-o din maternitate....are o perioada de incubatie de 2-3 luni...si se depisteaza tarziu
va trebui sa-i faci o antibograma....ilincai i-a trecut cu 10 fiole de gentamicina!dar inainte de gentamicina am incercat vreo 3 tipuri de antibiotice pe cale orala!
la noi simptomele au fost scaunele verzi la culoare!
ilinca
impreuna spune:
Neatza
oftiti la si la povesti:)
mmiha m-ai intrebat?:) La Arad merg... la Arad
Am cetit eu bine, te duci u colegu' la mare si vrei sa-l impresionezi? Pai io zic ca poti sa renunti deja la titulatura
Bianca la multi ani mamei tale
Andreea nu mai treci pe la noi? Ce mai faceti, cum se simte sotul tau? Ilinca e bine? Veniti la Moeciu duminica?
Adriana saracu tantar, unu aveti si pe ala vreti sa il exterminati?
Dana ti-ai facut de cap aseara? Cum? Daca nu-s prea indiscreta
Flavia (sotie si mamica fericita)
andora spune:
LIVIU LA MULTI ANISORI FERICITI!
Lucia ce faceti?cum va sarbatoriti?Livu cum se mai simte?
Iar am lipsit...postasul a venit ieri, ca zicea Flavia de chipes si glumet, al meu glumet a fost ca-mi venea sa-l sugrum, m-a tinut 5 min cu "am adus doar alocatia" apoi muera d ras, pacat ca-mi poate fi tata si imi ajunge doar la umar
In rest iar nu am citit tot, Georgi vreau sa va urez sanatate...
PS: Uitai sa va zic ca e a treia noapte nedormita, uca are febra, muci si tot tacamul. Pup dulce....
Ma am murit de ras de cumnatica cu aviara, ma uitam si la TV ce-ar mai fi ras si Caragiale, uite carantina nu-i carantina... toti zic ca-i carantina si oamenii se plimba liberi samd. Ata ete.
Inchei ca scriu de-o ora cu intreruperi si nu zic nimik.
Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea