Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 4
Dana_ch spune:
fla aha nu ai putut sta departe de calculator,cica sta cu sotzu
raspuns la intrebare: Da imi fac de cap uneori,de parca voi nu va faceti de cap.
Poze cu Lucas
malla spune:
Mai ce nervi am....un tantar in camera... nu stiu cum a intrat ca doar e plasa la geam... imi vine sa il manc cu tot cu fulgi dar nu il prind... daca il vad ca se pune pe Andrei, il termin...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
mariussimiuc spune:
Tarta cu capsuni sau cu mere sau cu caise sau cu piersici... :
5 galbenusuri se bat cu 200g de zahar pana se albesc.Se adauga 5 linguri de apa clocotita si 200g de faina,cu un praf de sare.Dupa ce s-a incorporat faina se adauga albusurile batute spuma cu 2 linguri de zahar.Se toarna compozitia intr-o tava unsa cu unt si se pun fructele.Este delicioasa!
Poze n-am!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Astazi am fost tare harnicuta, am facut papa bun,am facut curatenie,am facut ordine si disciplina in dulapuri si in jucariile lui Robert...Prin urmare in aceasta seara astept o recompensa.Asa ca n-o sa poposesc prea mult prin zona...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
georgi75 spune:
M-am zapacit de tot...
Am gasit ce e cu ea si nu mi-e clar...cica e o bacterie intraspitaliceasca.Apoi cica se manifesta prin diaree, varsaturi, febra...Ori la fi-mea...nik.Din contra, ea e constipata
Ce naiba? Cred ca mai repet o data analizele ca nu-mi e clar.Oricum maine merg la medic.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Bimilit spune:
mai da ai fost harnicutza nu gluma.nu vi si la mine?
PS si daca nu primesti recompensa?
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Dana_ch spune:
adinella mama lui de tantar
miha da ce harnica ai fost!
georgi sa ne tii la curent maine,ce zice dr.
cuscra iara nu ai somn.
Poze cu Lucas
Bimilit spune:
cuscra o astept pe mama .sa-ti spun un secret: azi e ziua ei .am vb noi la tele , dar vrem sa ne si vedem.
georgi dc i-ai facut anailzele? e bolnavioara?
Dana_ch spune:
cuscra vine mama! cred ca esti foarte fericita,ma bucur pentru tine
La multi ani! mama lui Bianca
Poze cu Lucas
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by Bimilit
cuscra o astept pe mama .sa-ti spun un secret: azi e ziua ei .am vb noi la tele , dar vrem sa ne si vedem.
georgi dc i-ai facut anailzele? e bolnavioara?
Nu.A avut limbrici, am facut tratament si am vrut sa vad daca mai are.Si m-am gandit sa-i fac si un examen bacteriologic pt ca facea kk la intervale neregulate(iar inainte facea zilnic).Si a iesit asta.
LA MULTI ANI mamei tale.Sa-ti traiasca si sa fie sanatoasa.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE