Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 13
georgi75 spune:
Saluti Io n-am curaj inca sa ies afara... e atat de cald...
Flavia si io astept sotul sa ne scoata la plimbare.Asta seara e nush ce spectacol in aer liber in oras.Asa ca ma distrez.
Adinella vazusi PM-ul?Pentru toate exista o solutie.
mmiha am si io o baba in blocul vecin care are un caine de-asta...si ea abia isi taraste fundulSi-l scoate fara botnita.Si daca te vede ca-l ocolesti se enerveaza ca ce, cainele ei nu musca.Io i-am zis ca stiu ca nu musca dar miroase urat .Mi-a tras niste priviri...Sunt curioasa daca se vaieta ca are pensia mica pt ca e asa gras al naibii caine...
si nu ma dati disparuta daca apar tarziu.
Nu mai da nimeni de baut, ai?Va dadui rame pt poze , le luarati si acu gata, nu mai vad nici o bere...Mi-am luat teapa...da lasa ca sunteti dragute si nu ma supar.
Gataaaa...pup you...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
maria2mami spune:
Georgi...si eu am o baba pe alee si are un drac de caine pitbull.......dar are femeia botnita!
Il scoate afara, ea deabia se poate misca, si il baga intr-un tarc special amenajat pt catei...acolo il lasa fara botnita.
Mai dar oamenii astia, in special femeile batrane...nu-si pot alege un papagal, niste pesti...o pisica......chiar un pittbul e prea mult pentru ele!
Si mai zic ca au pensia mica, vorba ta, ca aia mananca frateee
mmiha
diadaniela spune:
eu as da o lege. cainii fara botnita sa-i ia hingherii.
ce ziceti?
pe mine ma enerveaza si cand ii aduc in parcuri . frate,sa-i duca in locurile pt caini ,nu sa ne impiedicam de rahatii lor.
bleah!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
impreuna spune:
Mai, io cu Dana avem papagali, asta inseamna ca suntem babe?
Miha ati plecat deja la tara? Cand va intoarceti?
Georgi ia de aici
Bianca vreau sa rectific ceva:) Cand am zis "felicitari pt maturizat" m-am referit la stelute, ca ai 4, ca sa nu se inteleaga altceva
Am venit de la plimbare, a fost asa de bine. Ne-am oprit la padure, era liniste, aer curat, ne-am relaxat de numa. Astea sunt plimbarile mele preferate
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Andora mi s-au lungit urechile uitandu-ma dupa tine la Diverta. O sa va pun poze mai tarziu.Hai ca stiu ca nu ai promis nimic, dar speram sa vii.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
mihaela amalia spune:
Si eu am pasarele (3 la numar), asta inseamna ca sunt si mai baba
Nu conteaza atât de mult ceea ce faci, ci câta dragoste pui în ceea ce faci.
malla spune:
ce faceti? nu prea e miscare pe aici si eu ma plictisesc... ma duc sa pap ceva, de plictiseala...
georgy, ia o bere...dar mai bine ia un suc ca te imbeti,... iti mai dete flavia una, ti-ajunge!
Esti multumita cu trei pahare de suc? daca nu esti, ia de aici...
Nu te supara, dar ma amuz si eu ca ma plictisesc tare...
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Da chiar ca-i liniste pe aici.
Eu acum am terminat de mancat si ma pregatesc de nani
Bianca cand apari prin zona, am sa-ti transmit un mesaj:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Sunt cuminte.Beau sucu'
Da dupa canapea am neste
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE