Mamici casnice (49)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns osna spune:

stai ca am vazut si intrebarea 2.
da din 15 iunie-1iulie suntem acasa,intre 2 eco.dupa aia incep cursul de dinainte de nastere sau cum s-o numi si ma si mut si trebuie sa ma inscriu si al spitalul la care nasc.

hai sa va zis acum povestea daca tot am inceput...trebuie sa ne mutam intr-un apart mai mare si tot am cautat noi pe net dar nimic aici in zona,sau la parter,sau cu lift.si aseara a gasit gicu un anunt ca se vinde apart de langa noi si i-a sunat pe aia sa-i intrebe daca nu vor sa ni-l inchirieze.si a avut bafta omul meu ca de 1 augus ne mutam.este pe acelasi etaj,perete comun cu asta in care stau numai ca este mai mare.
a fost cu tanti aia,l-am vazut,fost ed acord,saptamana viitoare semnam.pentru asta dau de baut
in week-end sper sa fie cald ,mergem la un parc cu un lac aici in zona,nu ma duce departe cica sa astept pina in ro.

v-am pupat

am plecat la nani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Moama ce misto e sa fii activ, am gasit secretul ca se nu te uite lumea, ca era si greu .
Fla sarumana acus vine poza.
Lucia super chestia cu desenul
Bai tre sa fug ca se scoala gogoasa paaaaa ..ce naspa..

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Asa Svetlana exact asta te-am intrebat
Felicitari pt apartament, mai ales ca nu trebuie sa va obisnuiti cu zona noua.

andora cu multa placere, mersi de compliment:)

Hai ca imi vine jumatatea acasa, tre sa ma pregatesc

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

moama ce de a-ti scris am ce citi
azi am umblat toata ziua prin oras,doamne ce caldura
noroc cu soacra ca a veni sa stea cu copilul,acum e la plimbare si fata e la scoala
si ce de treaba mai am,tre sa fac ceva de mancare
ma duc sa cetesc si pun mancarea la foc si revin.
ps.sa va va fost dor de mine?

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Va pup
Nu am timp sa stau, da moaama ce a-ti mai scris,ca e tati acasa si plecam prin targ

,pe mai tarziu!

Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Fetele va pup si eu pe ziua de azi.....sunt fff suparata....ieri, innainte sa plec de la serv in fata magazinului meu un pitbull care umbla in voie fara botnita a sarit la gat-ul unui bichon maltez, alb cret , cu stapan , o frumusete La facut bucatele.
Cineva ia dat cu o bata de basseball in cap de vreo 4 ori, cu o piatra cat o minge de footbal....da nimic......si stapana dracului de animal a facut un teatru cat casa....ca-i omoara copilul ca nu e un "catel rau"....si politia era langa incident la vreo 2 m si vizionau "spectacolul".
Nici un fel de discutie cu stapana cainelui...de amenda nu mai zic....pur si simplu nu ia facut nimic.........si CAINELE ERA FARA BOTNITA (ceea ce e interzis prin lege!)!!!.

Ma gandesc ca , in locul bichon-ului putea fi unul din copii nostrii sau, chiar, una dintre noi.

Revin...

mmiha

Mergi la inceput

Am pus si boozzzze noi

mmiha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

mmiha naspa rau episodul cu pricina. Eu n-as fi suportat sa privesc.
Unii oameni mi se par fanatici si deplasati in dragostea lor exagerata mai mult pt animale decat pt oameni, da mai mult nu zic sa nu fac comentarii aiurea

Faina-i pitica ta, unde ati facut bozele?:)

Dana normal ca ne-a fost dor de tine, da stiam ca ai sa apari in curand Ia te uita ce bine iti merge plimbareato:)

Mirela distractie placuta. Ce cumparati?:)

Na ca ma scoate si pe mine barbatu la plimbare (parca as fi catel dupa cum m-am exprimat:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Nu mai este nimeni pe aici???

Flaa bozele sunt facute in parcul din incinta stadionului national......si sunt tot felul de chestii gonflabile , o ora este 2.5 ron.....dar dupa o jumatate de ora e franta.

mmiha

Mergi la inceput

Am uitat sa zic si eu "La multi ani" tuturor sarbatoritilor de ieri, azi, maine si poimaine

mmiha

Mergi la inceput