Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Votati-l pe Liviu, votati-l pe Liviu aici
Georgi meseriashe rau pozele. Multumim de pont, i-am dat la al meu link-ul si i-am zis "vezi ca sunt free doar 15 zile" la care el "lasa draga ca facem download si le crackuim si le avem free tot timpul"
Programatorii astia, mereu gasesc ei o solutie
andora am vb cu Tina, mi-a spus ca ii da papa la Nicholas si revine, dar n-am mai putut sta:) Poza hai ca ti-o trimit pe mess, intra otzara on-line:)
bAdriana pupam buba sa treaca, dar sa nu treaca si cheful de munca daca zici ca vine rar:)
Svetlana 2 ore ai stat la eco?
Nu mi-ai rasp. la intrebare/bari
Mihaela si eu vreau sa stau la casa langa orash, dar sunt prea scumpe terenurile
Flavia (sotie si mamica fericita)
light spune:
Multumim inca o data pentru urari!Andora nu e concurs de desen, e un atelier de desen. Vezi detalii aici:http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74632Hai mai Flavia ca deja ma gandeam pentru ce sa il voteze pe Liviu ca nu a participat recent la nici un concurs Multumim tuturor!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! desene noi
georgi75 spune:
Aloooooo...toata lumea e la inramat de poze?
Hai vedeti, faceti-le frumoase... si pe urma poate-mi spuneti si mie cum sa le vad.Secretoaselor...
Hai ca dau berile inapoi...
Bey io fug la bucatarie ca doarme maimu.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
impreuna spune:
Alina si mie imi era dor de tine, da te stiu plimbareata si intuiam motivul:) Da macar asa, dimineata si seara inainte de culcare sa treci pe aici sa ne saluti:)
Abia astept sa mergem la Moeciu
Lucia il "votam" pe Liviu peste tot, vorba andorei nu se stie niciodata
Chiar ca ar fi fain sa participe la atelier ca are talent.
Mi-a placut poza cu tricoul, tare mandru il poarta
Georgi toata ziua stai in bucatarie, casnica in toata regula
georgi75 spune:
Bleah!
Mi-a dat mama niste gaini ieri si tre sa le transez...mor de drag...sa le bag la lada...
Si-apoi cand zic ca fug la buc, ma mai duc sa trag si cate o tigarica.A nu se intelege ca fac mancare.pe caldura asta....
Las ca diseara il servesc cu altceva .Ce atata mancare...
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Avem si POZE
diadaniela spune:
Georgi ,e bine ca ai pe cine sa servesti.io nu am !
Alinuto ,bine ca ne-ai dat vesti ,ca intrasem la idei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
malla spune:
Flavia, verificasi messul?
:)
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Georgi ,e bine ca ai pe cine sa servesti.io nu am !
Alinuto ,bine ca ne-ai dat vesti ,ca intrasem la idei.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Te oftici?
Ti-l trimit pe-al meu indata...Moca.
Fug sa bag un dush ca nu mai tine.Si-asa nu mai vad picior pe-aci.
Avem si POZE
impreuna spune:
Adriana am verificat:) A venit tricicleta de la mmiha, e falos Andrei cu ea?
Dana cand iti ajunge jumatatea acasa?
Oare unde umbla Danelutza, sta toata ziua in gradina cu burta la soare, printre flori si capsuni?
Fetelor mi-e dor de o conferinta pe mess, voua nu?
osna spune:
mai flavia azi sunt somnoroasa ca m-am trezit cu nopatea in cap.da,2 ore am stat ca mi-a dat sa beau o porcarie super dulce si dupa aia iar mi-a luat sange si din deste si din vena...s-a uitat la aparat si mi-a zis ca sa mai astept o ora.si eu eram nemancata de seara(ca asa mi-a zis) si cu foamea in gat.
dupa aia am intrat la dr sa ma cautesi apoi pina mi-a scris la calculator reteta prostii pe acolo prin carnetul de mamica...am plecat si eu spre casa si am mai facut si pina acolo 30min.
acuma am terminat spanacul ed facut si ed balotat 2 castroane,ca mancai fara paine si pentru ca-mi pica ochii in gura plec la nani.
si care era intrebarea 2 ca am uitat?