Mamici casnice (49)
Raspunsuri - Pagina 14
malla spune:
Ce dragut ai raspuns Georgy, m-ai facut sa rad, esti o fat care stie de gluma, sa ne traiesti!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
maria2mami spune:
Georgiiiiiiiiii nu reusesc sa instalez aia cu ramele pt pooooozeee........vreau si io sa-mi fac pozele asa mumoase ca ale tale plsssss
Poate te impresionez....ma ajuti....explici la baba
Apropo de baba....si eu am o pasarica, de fapt e un perus si are vreo 6 ani....e un mosulica
mmiha
georgi75 spune:
mmiha nush ce sa zic
Intri pe site si decarci.Dai download
apoi dai Run si ti-l instaleaza
Ma mai intrebi daca e ceva si-l deschid si-ti explic amanuntit,da?
Hai ca ai o fata dulce fo.Merita niste rame frumoase la poze.
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Danelutza spune:
La multi ani, Liviu.
Sa cresti mare, sanatos si fericirea sa te inconjoare la fiecare pas
Iote asha la incheierea tirgului am aparut si eu, sau... n-a simtzit nimeni lipsa mea.
Cuscra multzumesc de retzeta, o incerc simbata, ca miine ma destrabalez cu soatza, pleaca in lume cu treburi si eu ma tzin de fundul lui, adica de mashina cu tot cu nora ta. Uite- asha mai ies din casa.
Aha... am ajuns la paginutza unde intreaba Flavia de mine , iote ca ma bag in seama.
Flavia in gradina mami, toata ziua am stat acolo, adica dupa amiaza. Mi-am pus mindra in tarcul cu jucarii (ca l-am carat si pe ala afara), iar eu ca nebuna... cu masa de calcat si rufele, faceam plaja calcind , dar s-a prins... soarele breee, da' ca la tractoristi... Si acum cetesc de zor ce atzi scris voi.
Svetlana important e ca nu tzi-au gasit diabet, sa fi vazut atunci, ajungeai ca mine, adica cum am patzit eu, mincam totul cintarit si de frica... nu m-am ingrashat nici un gram. Pusesem pina la 5 luni de sarcina 9 kg, dupa care, pauzaaa, ... pauza de foame, ca incepui sa maninc ca slabeam.
Andreea zii care-i secretul sa nu te uite lumea, ca iote nu-l stiu... asta ca sa-l am secret pe viitor
Maria2mami ... pupic pozele alea mumoase, e scumpa tare motzata ta.
Mamaaaa am vazut ca vorbitzi de ciini fara botnitze, si aici sint o gramada in parc. Intr-o zi unul s-a apropiat de carutz, la care stapinasa cica "nu face nimic, e foarte cuminte", eu" o fi, dar fetitza mea se teme de ciini". Isabella nici nu stie bine ce-i ala, dar eu ma temmmm, ca am fost muscata de un dulau cind eram mica.
Gata, dispar, miine nu fac prezentza, ma scoate soatza la plimbare, vorba Flaviei, dar noi ieshim in familie, adica soatza cu treburi si eu ma tzin de coada lui.
Noapte buna copii...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami
Bimilit spune:
sara buna!!!!
flavia am primit PM-ul .da le-am si raspuns la carcotase.astept replici .nu-i mare lucru sa duc subiectu la zz.
cuscra pe unde esti??????
va tzuc , da mai vin.......
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Dana_ch spune:
sa stiti ca am citit tot ce a-ti scris,
chiar la mila barbatilor am ajuns
vazut poze cu o fetita frumoasa si dragalasa mmiha noi aici nu avem un loc de ioaca asa de frumos si cu atatea chestii[g] .
mihavad ca pleci tai,distractie placuta
georgi mamaliga lui de laborator,tre sa mai faci odata analiza ca sa stai si mai linistita.
lucia super frumos tricoul,sa-l poarte cu placere.
svetlana ma bucur ca a decurs bine intalnirea cu bb si analizele sunt bune,papa ce-ti cade bine ca in ultimele luni o sa te saturi numai cu fructe eu am mancat mai rau in ultimele 2 luni aproape ca nu mai mancam deloc mancare numai fructe si pentru aia tot am pus multe kg.
adinella un pupic sa-ti treaca degetul.
Cami gata ai cumparat flori?
alina te inteleg cu caldura si eu stau 4/4 si e cald,avem noroc ca au facut acoperis si tot nu-i asa de cald.
dana banana vin eu la tine cu ce ma servesti ca tere bine e sa mai fii servita din cand in cand.
fla ca nu mai uitat
cuscra ce faci pe unde umbli ?te mai supara nasii?
apropo de pasarele eu am mai multe na sac
am un stol.
Poze cu Lucas
Bimilit spune:
cuscra , te dezamagesc.io-s mai dotata ;am stoluri de pasarele si colegu sta la panda sa le-mpuste, dar dejaba ca tot acolo raman.
georgi75 spune:
Io am una mai.Una si buna.Pe care, apropos, tre sa i-o arat sotului in seara asta ca ori imi taie netu ori divorteaza.Si nu-mi convine nici una dintre variante.
Asa ca ma motivati si pe mine cand o fi sa apara din dormitor.Da pe urma viu cu forte proaspeteeeee.....
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
Bimilit spune:
georgi , pai a ta clar e buna , dar eu am stoluri la mansarda !