Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Irinel-ii mai in afar de cereale, legume, deocamdata nu am bagat carnitza pasata, ii plac cartofii, morcovii in combinatzie cu telina si patrunjel,niste ceapa si ce o mai aparea, rosii si ardei, ca restul mai incolo dupa 7 luni si ii place mar cu cereale si o sa incerc cu banana, piersici, ca stiu ca se recomanda si vreau sa introduc scuul d emandarine, ca asta am bagat eu al greu in sarcian si bieninteles dupa 6 luni -avocado, mango- am mincat mult naul rtecut si ei zic ca ce-i palc emamei si a mincat cand era gravida, asta sa dai la bb.
Bee-pupicei si eu conduc f. bine si de vreo 11 ani, dar nu m abag ca mi-e ca intra unul in mine si nu am scaun f. bun pt Emma si etc -plus nervii, sper sa ne vedem.
LA pozele noastre nu seuita nimeni?
ALina-pupciei si unde e Ana, Cuscra, Moni si restul gastii?
Anasebe- faine pozele si Giova- lasa ca si sotu meu lucraeza mult, dar maacr o face pt el ca avem firma noastar, doar ca avd ca dc pun problema de copil sau ca vreau sa merg udneva sta cu ea si ma help.
Noi ne-am cunoscut in dec 2002-ian 2003, casatorit in iulie 2004 si conceput dulcineea in aprilie-mai 2005
CAta-ti-am zis ca Emma e mai figura ca Bai cu joaca, tarsu, aerobic si hlizitul si miscatul, deja caruciorul cuc are am venit e depasit iar jucariiel nu mai sunt bune, dar mai bine asa, decat mormoloaca, si eu care voriam gemeni- un el si o ea, acu am un copil care face cat 2-asa ca ma mai gandesc dc mai fac unul

Denisa
Denisa ');si Emma Andreea (17 Ian.2006)

Emma Andreea
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

AnaSebe, dar tineri mai sunteti amandoi.Si cu asa un bebe reusit si cuminte ca Tibi, cum sa nu mai facetiZ?>
Eu mai vreau, doar doar nr.2 o fi mai cuminte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Bee Pai tocmai asta e problema! Daca urmatorul e zvapaiat din cale-a fara?!
Denisa Acu ma duc s-o vad pe Emma.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

MARCH, noi o sa mergem in Mamaia, dar sigur venim la o intalneala si cu voi! Ca la plaja oricum nu putem sta prea mult.
GIOVA, merci. Stii ca si mie imi place mult de Marcolino cel smecheros.
BEE, sper sa il conving pe Gabi sa luam alt carucior. Daca il mai repara inca o data ca aseara o sa se convinga si el. Nici Ayan nu e foarte indragostit de carucior. Nici eu nu ma bag la condus cu Ayan in spate, ca as fi mai atenta la el decat la trafic.
IRINA, tu cand vii in Romania?
DENISA, ANDA sta mai aproape de IOR. Totusi nu foarte aproape, dar ea se aventureaza mai mult decat mine cu caruciorul, deci a mai fost pe acolo. Cu arsenalul de biberoane.
SILVI, stiu cum e cu dintii. Nici Ayan nu mai papa asa bine. De fapt are perioade din zi mai calme.
IRINEL, asa e, cere-l tu!

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Salut fetele
Ma, ce cald e! Off, detest caldura, nici nu pot sa imi scot casalotul din casa, ca pe caldura asta nu e posibil. Naspa e ca asta micu e un puturos, nu il pot trezi inainte de 10, daca il trezesc e suparat si bodoganeste toata ziua, asa ca il las sa doarma cat vrea el (la faza asta ne seamana la amandoi). Parca vad ca noi o sa iesim doar seara, asta e, acum sa vedem si cat de obosit e tati.
JANINA, misto ca iti aduce soacra de baut, ce mi-e dor si mie de o bauta! Da' eu inca alaptez si alaptez destul de mult asa ca no way, da' dupa ce termin cu alaptatul scot eu parleala!
In ceea ce priveste intalnirea din IOR, e ok, eu vreau. Fetele, eu am masina asa ca daca vreti sa va mai aduc de prin diverse parti ale Bucurestiului sa imi spuneti.
Bebe al meu se simte bine in masina, inca nu am montat scaunul ca nu sta in fundulet, dar pana atunci il tin in cosulet.
Chiar asa, fetelor care aveti scaun si il folositi, voi il lasati in masina? Ca eu ma gandesc ca daca mi-l fura ce fac pe urma? Si am scaun Cam pe care am dat destul de mult.
Si al meu sot munceste mult dar de cand a aparut bebe le-a zis la sefi ca el are bebe si ca nu mai sta peste program decat daca arde. Asa ca la 18.30 e acasa, el termina la 17 dar face o ora si jumatate pana acasa.
Eu i-am zis inainte sa se nasca bebe ca sa faca bine sa isi modifice programul ca eu nu ma descurc singura cu bebe, in conditiile in care nu avem nici un ajutor, asa ca s-a conformat. Inainte avea zile cand venea si la 10-11 noaptea acasa, parca se insurase cu firma aia!
Noi din 2000 am devenit iubiti, de cunoscut ne cunoasteam de multa vreme, dar fiecare era cu altcineva. In 2001 ne-am mutat impreuna, in 2002 ne-am casatorit , dupa casatorie pana in 2003 toamna am fost eu plecata in Franta singurica iar din 2003 toamna a inceput sa duca munca de lamurire cu mine sa facem bebe. Eu nu am vrut, ca aveam altele mai importante de facut, pana la urma m-a convins dar mai mult de dragul lui am facut-o ca daca era dupa mine nici acum nu aveam bebe. E adevarat ca nu imi pare rau acum, dar eu nu aveam curajul daca nu era el, n-am vazut tata mai responsabil ca el.
Acum ma pun la vizionat poze, intru eu mai tarziu.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana_m spune:

Sunt aici fetelor , citeam ce scieti din umbra ca am o stare . Noroc ca ma tras Anasebe de maneca Idea e ca intr-o parte am promisiuni ( da mi-e plin podul cu din astea ) si in alta parte vor sa ma ia, dar nu imi place orarul , dar salariul e super bun dar am o mare problema : imi trebuie neaparat masina acolo si cum am carnet dar n-am condus niciodata e ca si cum nu l-as avea . Acolo unde vor sa ma ia trebuie sa dau raspunsul pana maine ca dac nu iau pe altcineva. Deci imi vine sa ma impusc direct si nu stiu ce sa fac . Of of, a o stare de mor. Clara in plus are febra putin de la vaccinul de ieri si uite tacam complet. Unde am fost sa vorbesc in prima parte am luat-o pe prietena me acu mine si a stat cu ea o jumat e de ora la plimbare , apoi am lasa t-o o lata jumate de o ora cu o cunostiinta si am gasit-o plangand in hohote si aproape dezbracata de la cat o legana aia sa nu mai planga Era cu piciorusele inghetate saraca Mai sa imi raceasca imi trebuie si ma pot arunca in Ebru direct. Asa ca fetelor care aveti mame sau soacre langa voi bucurati-va daca aveti cu cine lasa bebele , ca pe soacra ii mai poti spune cate ceva daca nu iti convine da la un strain care incearca sa te ajute nu poti. Asta este. Ma duc acum sa ma pregatesc sa fac primul biberon din viat amea sa vedem daca o sa il vrea, doarme dusa saraca acum.
V-am pupat

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

ANA, pai la 26 de ani de ce nu mai faceti unul? Eu fac 30 in vara asta si tot mai vreau unul, ba chiar doi daca e sa mai iau dupa sot!
LILIANA, tu pe unde mai esti? Ce face papanasul? Cum e cu analiza?

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

Sa va zic si eu: noi ne-am cuplat in 1998, ca de cunoscut ne cunosteam de mici, ca stateam in acelasi bloc. De unde si faza cu soacra pe scara, ca noi ne-am mutat in apartamentul unde am stat cu parintii. Eu aveam 17 ani, Gabi 21 de ani. In 2004 ne-am casatorit si in 2006 a venit pe lume iubitul mic Ayan, pecare eu l-as fi facut de cand ne-am cunoscut, dar Gabi, mai normal, a zis:"stai sa termini liceul, stai sa termini facultatea".
DENISA, acum ma uit la poze.

Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Pisoi Frumoasa poveste. E bine ca sotul si-a dorit asa mult un copil, ca de obicei ei sunt mai reticenti.
Ana Cred ca e tare greu sa nu ai ajutor si sa mai trebuiasca sa te intorci si la serviciu!

Si eu tot ma gandesc sa ma intorc la serv, dar... mai vedem.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu

poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Denisa, am vazut pozele de cum ai spus! Emma rostogolitoare! Tu nu-ti pui problema ca Emma ar putea semana pe Dragos la multe alea alea/ El cum a fost cu mersul, vorbitul, mancatul/ Ca Ana mea e istericuta si agitata ca mine mica, lunga ca ta-su, mananca prost ca ta-su.Si de aici incolo mai vedem. Radu a vb tarziu, eu devreme, in rest am fost amandoi normali; nici precoci nici intarziati. Dar un lucru e sigur Ana e mai frumoasa decat amandoi la varsta ei.
Anda, eu n-am avut cos, ci am luat scaun Inlesina de la Baby Expo. Super multumita de el.Il folosesc de o luna, se lasa destul de pe spate si e montat contra directiei de mers. Il las in masina, de cateva zile, ca il folosesc la greu, dar eu stau intr-o zona destul de sigura.

Mergi la inceput