Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 13
marchplayer spune:
Hello gagici!
Am fost si noi putin pe afara dar repede dadu canicula si ne bagaram repede in casa. Are Ioana un program ciudat ca nu reusesc s-o dau mai devreme de 11 afara. Se trezeste undeva in jurul orei 8 si ne luam cu joaca, ne schimbam, ne pieptanam, ca ne-am luat perie si pieptan si sa vezi ce sta ea la coafat, intre timp ni se face foame si la tzitzi adoarme iara asa ca dimineata nu prea apucam sa iesim. Ma gandeam sa bagam aerosol la vara, o iesire suupermatinala, nu stiu daca o sa reusim ca suntem doua lenese si nici nu stiu daca avem voie??? Asa as baga o plaja..sau macar la piscina la Europa dar o sa avem rabdare pana in august cand facem si noi 6 luni.
Alina poate treceti si prin Eforie si ne vedem
la un suculet pe vreo terasa.
Bravo Marcolino, l-ai intrecut pe tati!
Irinel, mergi la Varna
, glumesc. Pe aici curatenia-i un lux...imi pare rau ca aduc critici dar cam asta este. O sa gasesti o gramada de pensiuni, de la scump la forte scump, acum depinde mult de confortul pe care-l doriti. Cat despre statiuni...nu stiu pe care sa ti-o recomand, mamaia are cea mai putin abrupta plaja si este si destul de curatica...
daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze
Crisu23 spune:
Anasebe nu este mare carutul meu, este mititel. Mai vb pana atunci si vedem cum facem
Irinel intr-adevar este buna ideea lui Bee cu botez+cununie![]()
irinel2005 spune:
Bee, ideea e ca daca s-ar gasi vreun popa care sa ne cunune religios fara certificat, as face-o.
Altfel, nu resping categoric ideea ca pe viitor sa o facem, insa nu e o prioritate; cit timp imi e foarte bine acum (dupa o casnicie ingrozitoare), nu ma incumet sa schimb nimic.
Deci si voi v-ati miscat repede. Eu l-am cunsocut pe al meu in martie anul trecut si la inceputul lui mai am ramas insarcinata
. Chiar ne amuzam ca el m-a cunoscut mai mult gravida. Dar aveam 52 kg cind ne-am cunoscut.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)
Bee spune:
March, pe mine sigur ma vezi peste o luna! NU ma las si venim in Eforie sa cunosc si eu pletoasa mica. Eu de cand am bebe, abia astept sa vad si alti bebei mici.
Irinel si noi ne-am cunoscut pe 24 Februarie, iar pe 10 Aprilie am conceput-o pe bebitza dulce. Ce sa fac daca sunt soi fertil .
AnaSebe, l-am vazut pe Tibi ce baiat serios e! Impasibil la avansurile fetelor din parc.
Cata si noi avem acelasi program. DAr trezirea e la 5.30.
. Ne mananca de vii dimineata.
anasebe spune:
Bee, Irinel Fetelor dar sunteti rapide! Noi ne-am cunoscut in 2000, ne-am luat in 2003 si de abia in 2005 l-am conceput pe bb. Pe de alta parte, era si prea devreme pt. un copil, acum anul asta implinim amandoi 26 ani... io zic ca e perfect mai ales daca mai vrem unul. Dar oare mai vrem?!
March Noi cand mergem la mare, mergem la Eforie, dar anul asta... nu prea cred.
Irina Cum se recupereaza sotu?
AnaBordea Cum e cu serviciul, ca se pare ca pe la noi nu mai dai?
Bumbita Unde ai disparut?
Nico Si tu Brutus?
Ana_M Da un semn sa ne spui ce ai facut la interviuri.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Irinel Cununie fara certificat nu se poate. Dar de ce nu faceti macar logodna?!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
Giova spune:
Daniela, noi avem cazarea asigurata, gratis in C-ta, pt. firma careia a facut Clau un hotel, dar e prea departe, fir-ar sa fie.
Denisa las-o pe Emma cu ai tai
.
Bee ce sa facem daca avem soti ocupati. e drept ca nu ne lipseste nimic... dar isi vede fiul o ora pe zi, si nu vreau asta.
Dupa discutia de aseara, azi, cica iesim in parc, vine si el si pe urma se intoarce la birou.mare lucru nu am rezolvat. abia astept sa-si termine proiectul asta o data sa fie mai liber.
anasebe ti-am vazut odorul frumos si cuminte. el se rostogoleste, se agita, sta in fundic? sau e un cumintel, asa ca marco?
Irina venim noi la Disneyland!!
Irinel, deci va luati pana la urma?
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
Botez Marco
anasebe spune:
Dana Ene Am si io o intrebare.
De ce cand intru pe site de pe calc meu nu-i vad poza lui Tibi de la 4 luni, si cand intru de pe calc lu' tata o vad?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Giova Faza cu rostogolitul... rar si numai daca il pun pe canapea, ca e un pic inclinata. De stat in fund... e pasiunea lui, se sprijina in maini. Dar e destul de contemplativ. Jucariile... unele...cateodata... pentru putin timp. E cuminte, nu zic, dar cateodata ma intreb daca nu cumva e prea linistit (cand vad ce fac alti, imi pun si eu intrebari). In mare, momentan e genul de copil care daca-l pui intr-un loc, sta acolo cuminte si-si baga degetele pana-n gat si staaaaa, pana se plictiseste. Si asa cum ziceai si tu... eu raman jucaria lui preferata, daca intru eu in camera lasa tot si e cu ochii pe mine, si-mi zambeste de ma topesc toata.
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
irinel2005 spune:
AnaS, buna ideea cu logodna, dar e cam tirziu. Simbata deja o botezam pe Ilinca.
Daniela, mersi de informatii. Mai in gluma, mai in serios, ne-am gindit si noi sa plecam undeva afara, insa inca nu ne incumetam cu Ilinca; daca doamne fereste se intimpla ceva e altceva daca esti in tara.
Irinel, mamica de spiridus fermecat Ilinca Ioana (9 ianuarie 2006)