Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (49)
Raspunsuri - Pagina 15
anasebe spune:
Alina Las' ca Gabi avea dreptate cu terminatul liceului... facultatii. Plus ca daca il faceai mai devreme faceai parte din alta secta, iar Ayan nu ar fi cunoscut-o pe Bia...
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
alina80 spune:
DENISA, vazut poze cu scumpica Emma cu bandana, incantata de jucarii.
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
irinadum spune:
Gagici pai eu o sa vin in Romania cand o sa ploua cu bani( ca sa ii trimit si lui Maraki). Faza e ca ma bazam pe niste bani pe care trebuie sa ii primesc si astept si sper de ...si_a rupt Marian piciorul intre timp , sta Mario in patru labe...si tot asa o sa ii primesc cand probabil ...se reface Marian , merge Mario si to asa.
Denisa misto pozele...nu prea are fata de strengarita Emma...ci mai degraba cuminte.
Bai ai mei baieti dorm ca niste...Mario de la 12 si Marian de la 13...si eu ii pazesc...ma duc sa trantesc un polonic intr_o oala sa ii trezesc la comanda.
alina80 spune:
ANASEBE, asa e, cata dreptate ai!
Alina si Ayan
http://photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu//my_photos
anasebe spune:
Anda Eu am cos, il folosesc de cand avea Tibi 2 sapt, il car peste tot cu mine in masina. La inceput luam cosul acasa, lasam doar baza in masina, acum il las pe tot in masina ca ma rupe de cat de greu e.
Denisa Am vazut-o pe frumoasa Emma. Vad ca fetele sunt mai energice decat baietii! Imi plac pantalonii portocalii!
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Irina Dar ce-ai mama cu ei?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
anasebe spune:
Gio Ma apuc sa deschid un nou capitol. Sau.. te-ai apucat si tu?
ana sebe +
tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica
sim0 spune:
Fetelor, vad ca puneti de o intalneala. Foarte frumos, o sa ma straduiesc sa vin si eu desi IOR este cam departe (eu stau in sect 1, pe 1 mai). Daca ar fi dupa mine, as propune Herastraul, nu pentru ca stau eu foarte aproape de el ci pentru ca este chiar foarte frumos. Sau Cismigiul care este in centru, deci cam la egala distanta de toata lumea. Apropo de intalneala, voi mergeti la KIDEX? Ca poate ne dam intalneala pe acolo.
poze Clara
irinadum spune:
Pai Mario doarme de 2 ora jumate si acum s_a trezit s_a uitat la mine si s_a intors cu dosul ca si_o fi zis " uite _o iar pe ciufulita asta" iar tasu le doarme devle rupe...si eu in o ora imbraca copilul si ia_l pe tasu si la kineto cu ei si iar cara bebe in brate de imi vine rau, tasu in carje si tot asa...ca sa nu mai zic ca vin acasa si ...intinde rufe , fa papa , ....valeu ce am ajuns...scalv pe plantatie...
Macar sa ma bucur si eu dc fac zgomot...sa vezi ce sar...macar ghiauroiul de fiimiu ma pandeste da lu' tasu tot i_o fac.
Giova spune:
quote:
Originally posted by anasebe
Gio Ma apuc sa deschid un nou capitol. Sau.. te-ai apucat si tu?
ana sebe +tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
poze botez
tiberica fara frica![]()
go for it.
eu ma uit la Emma intre timp.
Gio
si
Marco (6 ian. 2006)maimuta mea
Botez Marco