Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 9
voicu_bebi spune:
hello,Razuca,ce faci tu? Asteptam sa vedem ce ai mai rezolvat...Abia maine zici ca te duci la tribunal? bafta multa ,sa fie un rezultat pozitiv si imbucurator pt toata lumea!
pupici
Nunta noastra:19 august
voicu_bebi spune:
Razuca,nu mai fii si tu suparata pe soacra ta,asa sunt ele...se gandesc ca mai e putin pana la nunta si incepe febra aia...care este foarte contagioasa si certurile...vorba lu' nasa care ne va cununa :" nu e nunta fara sa se certe cutarica ",cam asa e...sa vezi certuri cu 2-3 zile inainte.
?Baga-l si tu pe Zorro la tine in camera daca vezi ca se poarta asa de rau cu el,ca pana la urma e un animalutz nevinovat,ce vina are el ca are ea draci...E bine sa ii mai retezi vorba din cand in cand ...
te pup si capul sus si mergi inainte se mai intampal si din astea...dar viata merge mai departe...
clauf1000 spune:
raza de soare, stai calma...mai bine punei soacrei ceva in mancare decat sa te superi tu...cat despre cutulache...ar trebui sa o responsabilizezi cumva...amenint-o ca ii angajezi bona pe care sa o plateasca ea
voicu_bebi spune:
buna treaba ,clau chiar asa...ceva in mancare nu strica ca prea e rea asa cu tine...ce soacra ai si tu ...poate ar trebui sa o duceti la un dresaj ceva ....
clauf1000 spune:
ce dresaj...ca la varsta asta nu se mai prinde nimicuta de ea...poate sa vorbesc cu un psihiatru ceva...pt un loc la nebuni...
Raza de soare spune:
quote:multumesc! stii k nu e o idee rea? si dak se intampla la nunta, sa..."o doara stomacul" , de ex? phiii, ce s-ar oftica...auzi, sa n-o mai vada pe ea lumea in "rochia de soacra mare"... k m-a innebunit ieri, pana a venit puiu sa plecam la ai mei... gata, ea e cea mai importanta la nunta mea! are costum si rochie, are probleme, nu mai doarme nopatea...offffffff, mititica... imi vine sa-i plang de mila...Doamne! si eu, ce rea pot sa fiu, sa n-o inteleg, sa nu-i spun k imi place rochia, dimpotriva, sa-i spun k ii evidentiaza formele... vai, da' ce-au batut-o pantofii anu' trecut, of, ce se face ea, k nu stie dak sa-si ia altii/nu..."pai, de ce nu veniti in papuci, k sunt mai comozi? "vaaaaaaaaai, eu, soacra MARE, cum sa vin in papuci?...
Originally posted by voicu_bebi
buna treaba ,clau chiar asa...ceva in mancare nu strica ca prea e rea asa cu tine...
fete, ma amuza si ma dispera! ce mama naibii, ea e mireasa??? ea si fi-sa, k "saraca, ce umbla dupa rochie, k nu-si gaseste..."; pai ar tb sa-si puna o haina de-aia de maicuta si atunci i-ar place.. da' cand zice ea ce si-a luat/facut, imediat plusez si eu! na! si-i dau si amanunte, cat am mers, ce am vazut, cat mi-a fost de cald, ce mi-am luat de baut, na, sa se sature! si "vaaaaai, ce obosita sunt..."! cam pe la partea asta, isi aduce brusc aminte k "are ceva de lucru"..
AMR o saptamana si 2 zile pana la nunta
Foto
Alynutza spune:
'Neata si de la mine fetelor... Eu sunt rupta, aseara am reusit sa ne bagam in pat pe la 12 abia, au venit ai mei si o prietena la povesti si nu se mai dadeau dusi... Au venit si socrii sa ne vada si soacra iar n-a venit cu mana goala (desi imi daduse cadou duminca), dragutza de ea ne-a adus o lenjerie de pat.
Ce sa mai incoace si incolo, ieri a fost o zi superba din toate punctele de vedere...
Sa nu va mai zic ce mandri eram noi cu masinutza noastra (am si botezat-o Strengaritza, ca iubi meu la Logan ii zice Golan, si-am zis sa nu-l prind ca-i spune asa la masinutza noastra) si la iubi asa ii sclipeau ochisorii cand o conducea... Off, parca imi dau lacrimile de bucurie cand ma gandesc ce an frumos si plin de impliniri am avut... si inca mai urmeaza...
Va pe toate si sa aveti o zi superba!
voicu_bebi spune:
hai ca esti tare cu soacra ta si cu viitoarea ta cumnata....nici eu nu prea ma iubesc cu cumnata de fapt vorbim te miri cand...de curand am inceput sa vorbim ca vrea si ea la mare cand plecam noi in luna de miere...
bine ca soacra mea nu e rea ca daca era ..offf...deja aveam dureri de cap...
cred ca ar trebui sa ii aduci aminte,Razuco,care e mireasa si care e mama mirelui... chestii din astea mai o apuca pe maica-mea..ca ce rochie vreau sa imi iau...sa nu va zic ca eu cand mi-am luat rochie maica-mea de colo" nu-mi place " se uita urat la rochita mea de-mi venea sa ...
vorba tu cu formele ei ...
Alynutza spune:
Raza, mare figura esti cu soacra asta a ta... Pana la urma a fost bun macar unul din numerele alea de telefon?
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
la iubi asa ii sclipeau ochisorii cand o conducea... Off, parca imi dau lacrimile de bucurie cand ma gandesc ce an frumos si plin de impliniri am avut... si inca mai urmeaza...
sa va ajute DD sa aveti mult mai multe bucurii!
AMR o saptamana si 2 zile pana la nunta
Foto