Clubul nurorilor (55)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alynutza chiar ma gandeam ieri la voi, ce mandri trebuie sa fiti si cum mai petreceti:) Pe unde ati condus?:)
Las' ca-i bine ca primesti mai multe cadouri de ziua ta, sau ce ti-a adus acum soacra a fost in cinstea masinutei?:)
Oare apucam sa ne intalnim saptamana asta?
Cealalta cred ca voi fi plecata la Arad.
Hai sa-ti zic o mica barfa:) Sti de ce voia Ciuli sa plece de la Intel.?

Raza mai las-o pe soacra-ta pana la nunta ca tre sa fie acolo. Dupa aia nu se stie ce poate pati

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinar spune:

neata

Raza multe mai ai de suportat si tu...

Si eu am innebunit putin cand am intrat in casa si nu stiam de ce nu mai sunt niste acte asa cum le lasasem (pe alea le-am vazut prima data cand am intrat in casa). Si ce credeti: venise soacra sa-mi aduca niste salata de la tara (nu mai spun ca vorbisem la telefon si i-am spus ca trecem ni sa o luam) si s-a gandit ea sa-mi faca o surptiza sa-mi umble prin lucruri, cica a vrut sa aranjeze putin. Pe seara m-a sunat si m-a intrebat daca m-am suparat si i-am spus ca da, si sa nu mai faca asa ceva, sa nu mai intre in dormitorul meu decat daca o invit eu si numai cand sunt acasa. Pai ce a cautat acolo??? daca ar fi fost bucataria langa dormitor mai ziceam.... dar sunt in capete opuse ale apartamentului. I-am spus si sotului si nu a comentat. Sa ma scuteasca cu surptizele ei. nu vreau

marina

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Fla, am mers de la Dacia Feleac pana pe Eroilor sa luam niste saleuri de la forneti, cica nu gasise iubi cand a venit sa ma ia sa mergem dupa masina, asa ca am gasit motiv... Sa vezi ce tare s-a bucurat prietena mea cand i-am zis al doilea motiv pentru care bem: ca-i al nostru Loganul din fata portii...
Sa-mi zici barfa, ca nu stiu de ce voia sa plece musiu de la Intel... Si chiar is curioasa...
Despre intalneala... nu stiu ce sa zic, sapta asta cand? Ca azi sa zic ca-mi faceam un pic de timp, desi mi-am propus sa fug repede acasa sa imi scot hainele de vara, ca deja mor de cald si nu am cu ce ma imbraca si inca una-alta de rezolvat pana vine iubi acasa... si ne-am promis solemn aseara ca ne bagam la somnic la 10 (ca gainile) sa recuperam ca aveam amandoi niste ochi mici... Si joi-vineri-weekend... deja ii full agenda... Offff

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

ce chestie,mai marina,sa vina asa la tine in casa si sa inceapa sa umble prin dormitor... eu ma certam rau cu ea,cu ce drept vine ea in casa sa umble prin lucruri,chestii de genul asta chiar nu au ce cauta...poate sa fie ea mama lui...ca doar tu nu ii umblii ei prin lucruri nu? ar trebui sa stie ca voi locuiti acolo si nu ea...ar trebui sa isi vada de lungul nasului..sa stie cand e o limita sa se opreasca...

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by marinar

Si eu am innebunit putin cand am intrat in casa si nu stiam de ce nu mai sunt niste acte asa cum le lasasem (pe alea le-am vazut prima data cand am intrat in casa). Si ce credeti: venise soacra sa-mi aduca niste salata de la tara (nu mai spun ca vorbisem la telefon si i-am spus ca trecem ni sa o luam) si s-a gandit ea sa-mi faca o surptiza sa-mi umble prin lucruri, cica a vrut sa aranjeze putin.

din ce am vb la tribunal, intelesesem k nu mai poate intra...

AMR o saptamana si 2 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Alynutza nu-i graba cu intalneala, cand gasim toate timp liber e ok.
Rox tu ce zici?
Pe C> l-au retrogradat, nu mai e sef, e Valentin acum seful lui ca s-au unit echipele. Iti dai seama ca nu-i convine, e ranit in orgoliu:) Mircea a scapat de el, nu l-au mai chemat la interviu la ei la firma:)

Marina explica-i femeii ca nu iti face un bine cu ordinea ei si sper sa inteleaga de vorba buna. Si pe mine ma dispera chestiile astea, soacra-mea stie ca nu-mi place si nu mai indrazneste sa se bage:) Dar la inceput...

Fetelor stiti ca v-am povestit luna trecuta despre "mister" care a venit sa se trateze pt infertilitate...
A plecat, toate bune si frumoase. M-a mai sunat da asa fara motiv, povesteam putin si gata. Acu' noi mergem in concediu in Grecia si s-ar putea sa ne intalnim (cel putin asa zicea el:), acu asta mi-ar mai lipsi, sa ne facem concediul impreuna:) Cu sora lui ma intalnesc sigur, daca nu ajungem noi la ea, vine ea sa stea cateva zile cu noi.

Stiti cumva daca e departe Filiatra de Riviera Olimpica? Roxana ma bazez pe tine

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauf1000 spune:

pleeese votathi shi pentru copilul meu la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html boxi2 pag 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Marina, chiar ca-i nasol sa-ti umble prin casa asa, si eu m-as enerva la culme...

Fla, chiar n-am stiut de chestia asta cu C... Era oricum un naspet, cica sa vin eu la birou de la 8 sa-i fac lui cafeaua... sigur, ca eu n-am viata, doar sa stau la birou de la 8 la 8 pe salariul pe care il aveam... A mai avut o tentativa sa plece cand lucram inca la ei, dar nu i-a iesit pasenta se pare... Oricum, bine ca a scapat Mircea de el. Si ma bucur si eu ca am scapat de acolo si am ajuns unde sunt azi, chiar daca a trebuit sa trec prin ce am trecut (ca de fapt, am plecat pentru alta firma, de la care am luat o tzapa de zile mari, si am trecut o luna de zile printr-o disperare crunta, ca am ramas fara servici si aveam rate de platit... in fine, orice rau e spre bine, ca altfel nu ma angajam aici). Totusi, sper sa gasim timp de intalneala intainte de nunta mea (sti ca zicea Rox la un moment dat ca ne intalnim dupa nunta, sa va arat si poze). Desi e ceva cu timpul asta, cred ca a intrat la apa, acum am aflat ca trebuie sa mergem la tara sa o cunosc si pe cealalta bunica a lui iubi (cea din partea tatalui, ca la cei din partea mamei am fost anul trecut in toamna) si sa-i facem o vizita si surorii mamei lui cu invitatia, hapt in Beclean... oare cand le rezolvam pe toate...
Cat despre "mister" cam dubioasa faza...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

impreuna unde mergi in grecia, ca noi nu ne-am hotarat inca. ma enerveaza rau agentiile astea, sunt atatea hoteluir/vile pe acolo si ei oferte destul de sarace si doar in cateva locatii. Ideea e ca nu putem merge decat cu autocarul, deci exclus mers acolo si gasit cazare la fata locului

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Neatza
Am reusit si eu sa ma treyesc si acuma mananc ceva, Ieri am disparut brusc, stiu. A venit iubi de la munca si dupa ce a mancat m+a luat de-o "aripa" si m-a scos la plimbare. Nu de alta, dar eu toata ziua am stat in fata calculatorului si am facut referate. AM deja 10 gata. Mai am de facut 11. Si ne-am plimbat prin magazine, mi-am luat 2 tricouri subtiri...marimea xxxl Dar sunt dragute. Oricum, la ritmul in care imi creste burta....peste vreo 3-4 saptamani nu imi mai vin. Si u stiu ce fac, ca mai mari nu aveau

Andreea 29+
POZE

Mergi la inceput