Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 11
impreuna spune:
Alynutza cat de dubioaza?:) e
briza noi mergem in Leptokaria, pe Riviera Olimpica. Si tot cu autocarul pt ca suntem un grup de prieteni si nu incapeam in masina personala:) Sejurul (7 nopti cazare) a fost 120 euro si agentia prin care mergem avea f multe oferte. Intr-adevar la o alta agentie unde ne-am interesat, aveau doar 2 locatii pt Grecia, dar cazarea era in vila proprie.
Flavia (sotie si mamica fericita)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by a.cicel
Oricum, la ritmul in care imi creste burta....peste vreo 3-4 saptamani nu imi mai vin. Si nu stiu ce fac, ca mai mari nu aveau
iar a-nceput!
Numaratoarea inversa a inceput ! AMR 9 zile pana la nunta !
Foto
Jocelyn spune:
Mamaaaa, ce mai scrieti.
Din cand in cand ar trebui sa faca cineva cate-un rezumat ca sa mai fie tinuti la curent si aia care nu apuca sa citeasca tot
Eu deja m-am saturat de calduraaaa si la serviciu, culmea, nu avem aer conditionat, o sa ne mutam in alt sediu in doua luni dar pana atunci ne dam duhul.
I plan on living forever. So far, so good
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Din cand in cand ar trebui sa faca cineva cate-un rezumat ca sa mai fie tinuti la curent si aia care nu apuca sa citeasca tot
pe scurt: cum a fost la nunta?
Foto
Jocelyn spune:
Parere subiectiva : in afara de mire si mireasa care au fost foarte frumosi si aratau super impreuna, eu si sotul meu eram cei mai cei. Rochia mea a fost bestiala, si eu in ea (vai, cata modestie ) si pe la ora 9 seara m-am dus la tipa care ma coafase si pt nunta mea si m-a aranjat foarte fain. Sotul meu a avut o camasa portocalie si un costum asortat. La ora 18:00 fusesem la starea civila dar imbracata in fusta, tocuri si un sacou foarte fain. La biserica n-am mai reusit sa ajungem ca mai trebuia sa trec si pe la coafeza, sa ma aranjez, etc deci ne-am dus direct la restaurant pe la ora 22:00.
Mancarea a fost ok, dar noi am stat chiar langa una din boxe (!!) si sotul meu mai avea putin si surzea iar muzica a fost de foarte proasta calitate, recunosc, nu imi plac sarbele, horele si toate balariile astea care se fac pe la nunti si nici muzica romaneasca gen Dragostea din tei si altele asemenea- noi am evitat toate aceste lucruri la nunta noastra si nu am tinut cont de nici un obicei.
Una peste alta noi ne-am bucurat sa-i vedem pe prietenii nostri casatorindu-se si ne-am simtit bine chiar daca...
I plan on living forever. So far, so good
Alynutza spune:
quote:
Originally posted by impreuna
Alynutza cat de dubioaza?:) e
Nu ma baga prea tare in seama, ca nu stiu chiar toata povestea... Poate vrea doar sa fie prietenos, eu stiu? Oricum nu-s cea mai in masura sa ma pronuntz, ca eu cand aud de fostu' ma apuca dracii...
Andreea, ce harnicutza ai fost, meritai plimbarea, mai ales ca la ce vreme frumoasa a fost ieri, era pacat sa stai inchisa in casa.
Hai sa va distrez cu o faza de ieri: ajung acasa si ma suna maica-mea cica: hai sa-ti dau pe cineva la telefon. Si incepe o voce masculina cu urari de LMA si eu nici poveste sa-mi dau seama cine e, la un moment dat mi s-a parut ca-i fostu' si ma apucase batzu'... ca aveam telefonul pe speaker si nu se auzea asa bine (era la incarcat si nu puteam vorbi altfel) pana intr-un final cand ma prind ca-i unchiu-meu, fratele mamii...
impreuna spune:
Anca poze n-ai de la nunta?:) Asa, macar pt mine :)))
Sa-mi zici si mie cand esti available sa nu vb singura:)
Rezumat si eu as avea nevoie:)
Alynutza cum sa nu te iau mama in seama :) Si io m-am gandit ca pare dubios la un moment dat, da nu tot timpul:)
Am aflat (de la sor'sa) ca anul viitor vrea sa vina sa stea in Ro si ghiciti unde: in Cluj! Chiar daca are un viloi in Oltenia:) Ce-o fi?
Alynutza spune:
Upsi, Flavia, nu-mi miroase a bine...
Cat a fost aici a batut vreun apropo mai dubash ceva?
impreuna spune:
Deloc, cuminte, la locul lui, cavaler ca intotdeauna...
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Jocelyn
Parere subiectiva : in afara de mire si mireasa care au fost foarte frumosi si aratau super impreuna, eu si sotul meu eram cei mai cei. Rochia mea a fost bestiala, si eu in ea (vai, cata modestie ) ...tipa care ma coafase si pt nunta mea si m-a aranjat foarte fain.
...iar muzica a fost de foarte proasta calitate, recunosc, nu imi plac sarbele, horele si toate balariile astea care se fac pe la nunti
Si poze??? vrem poze! cat despre muzica...e, aici depinde de gusturi, desigur, dar mai ales, de cine o canta (zice o fana a muzicii populare)..
Foto