Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 8
marinar spune:
Cherucule eu v-am mai spus de masea, nu e nasoala extractia pt ca-ti face anestezie, apoi e mai dureros cateva zile, dar merita; decat sa te doara mereu, sa te jeneze, mai bine o data si bine.
Lavi ce buchet mare ai avut... cum te-ai descurcat cu el?
marina
pozici
lavinai spune:
quote:
Originally posted by marinar
Lavi ce buchet mare ai avut... cum te-ai descurcat cu el?
marina
pozici
a fost cam greutz dar cand toata lumea se uita la el si se mira satisfactia era si mai mare!!!!!
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
impreuna spune:
Poftiti inapoi:) Vaz ca dupa-masa toate ne dam la fund
Flavia (sotie si mamica fericita)
roxanicea spune:
eu inca sunt pe aici...dar restul..au cam plecat.
corina, ai avzut ce ti-am scris legat de depozitul de tesaturi?????? vrei sa stii mai multe sau ramai pe varianta : picasso?
sera aplacuta! mai stau nitel si dupa...fug la somn!
numai bine tuturor!
roxi foto
voicu_bebi spune:
buna dimineata fetele,haideti la
Ce mai faceti voi?
Corina,imi place buchetul tau nu prea incarcat exact cum imi place si mie. Trebuie sa ma interesez. Vorba ta,Alynutza nu erau de sezon cand am fost eu atunci in martie-aprilie,daca ma duc prin iunie-iulie sigur nu mai sunt asa de scumpe.
Lavi,chiar ca buchetul tau a fost cam mare...sigur nu m-as descurca cu un buchet asa de tare...eu as vrea unul din trandafiri albi si crini..mi se pare o combinatie frumoasa.
va pup...
Nunta noastra:19 august
Raza de soare spune:
'mneata!...maine ma duc la tribunal, azi mai incerc sa sun...
AMR o saptamana si 2 zile pana la nunta
Foto
clauf1000 spune:
mneata la norici si viitoare norici...vreau si eu dar vreau 2...una si pt BOXI2 care va multumeste pt vot...si daca mai aveti cateva secunde ea este tot la www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html la pag10-11 si poate fi votata toata luna mai...multumesc muuuuult de tot
Raza de soare spune:
de atatea luni incerc sa evit discutiile cu socrii...da' de cateva zile ma irita rau soacra...a-nceput "si... cine vine de la tine? si... cat dau cuscrii la masa? cadouri, cu ce cadouri vin? o sa ai de la frati, de la parinti... ce se aude?", iar ieri, dupa ce am fost la ai mei (cu care m-am si certat k a zis mama niste chestii de abia m-am abtinut sa nu ies intantaneu din casa ), ne-a asteptat pana la 23, sa intrebe "si cuscra, ce pune pe masa, ce prajituri ia? sau le face?"...tacere, dat din umeri, cik mi-era somn..."cuuuuuuuuuuuuum? n-o intereseaza????????"...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahhhhh! "n-am discutat de-astea, k pe mine, nu ma intereseaza" (normal k am discutat, dar...)...si m-am dus sa ma joc cu cutulache. pe care era sa-l pierd din cauza ei!!! k si-a udat madam florile din fata portii, cu poarta deschisa!!! si dupa ce k a venit o vecina sa-i spuna k Zorro se joaca pe afara, l-a batut si s-a bagat la tv, nu care cumva sa piarda "Din... cu M Radu"...si a uitat iar poarta deschisa... si pt k Zorro a indraznit sa iasa, cand vecina (sa-i dea DD sanatate!) l-a adus inapoi, iar l-a batut (cu ziarul, da' tot nu-s de acord). Si tare mandra era, nenorocita! i-am zis k dak mai aud k il loveste, indiferent cum, il tin doar la mine in camera/il dau altcuiva (minteam, desigur)...k nu l-am luat sa-l chinuie..si o da la-ntors, k nici ea nu vrea sa-l pierdem, bla...bla... of, imi vine sa-l iau in brate si sa nu-i mai dau drumul...
AMR o saptamana si 2 zile pana la nunta
Foto