Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 7
cherry22 spune:
Anca,tu nu esti din bucuresti, ca nu mai tin minte? Floraria de care ti-am zis e din bucale. Cred ca din cauza caldurii sunt cam
fata
Nadia1976 spune:
Cherry, iubita, nu stiu cum e in timpul... scoaterii, ca pe mine m-au adormit, dar dupa e ok. sigur e putin sensibil locul, dar e ok; pe mine nu ma doare locul ala, ma dor gingii;le, de la curatat. Curaj si stai linistita, nu e chiar asa rau.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by marinar
offffffff, de cateva zile a venit caldura si deja suntem topite...
marina
pozici
Marina, mie imi place caldura, dar de cativa ani 35 de grade mi se par a fi 45. Bietul strat de ozon, cred ca este aproape invizibil. Offfffff....
Te-ai mai reglat cu uratzii? La mine au intarziat luna asta doar trei zile, ma gandesc ca incepe organismul sa isi mai revina. Bine ar fi.
cherry22 spune:
quote:
Originally posted by Nadia1976
Cherry, iubita, nu stiu cum e in timpul... scoaterii, ca pe mine m-au adormit, dar dupa e ok. sigur e putin sensibil locul, dar e ok; pe mine nu ma doare locul ala, ma dor gingii;le, de la curatat. Curaj si stai linistita, nu e chiar asa rau.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia, si eu sper sa nu fie chiar asa rau. Dar, mie mi-a zis doctora ca maseaua mi-o va scoate chirurgul, pentru ca trebuie crestata gingia si numai cand ma gandesc ce-mi va face ala mi se face parul maciuca. Oricum, scap de durere, ca ma sacaie tare de cateva zile, chiar si cu calmantele pe care le iau. Si, in romania nu te adoarme in cazuri de genul asta, chiar mi-au spus mai multi stomatologi ca nu este posibil asa ceva. Niste tampiti
fata
BraveGirl spune:
Buchetul meu de la cununia civila a costat aprox 850000...il poti vedea in albumul meu.Eu zic ca e un buchet frumos si pt o mireasa....
==========
Corina
Albumul meu
BraveGirl spune:
Tot eu cu buchetul...e facut la Iris, care au preturi f mari..deci sigur poti sa gasesti buchete la 1 milion fff frumoase...cel pe care l-am avut eu ca mireasa m-a costat parca 1,5 maxim 2 mil
==========
Corina
Albumul meu
lavinai spune:
fetele am fost degeaba azi la faculta ca s-a amanat examenul pe saptamana viitoare ......
oare cum s-a distra sun, pe acolo????
bebi, neaparat flori naturale, arata k naiba cu flori artificiale (sa nu te superi) sa stii ca nu is asa de scumpe!!! eu am facut buchetul miresei (unul urias) + florile de pus pe masina miresei + buchetzelele domnisorelor de onoare+ floarea mirelui din piept cu 2.500.000. am cautat pana am gasit mai ieftin, prin cineva. oricum nu exista comparatie intre un buchet natural si unul artificial. PAREREA MEA!!! uite buchetul meu din flori naturale, cum au aratat cardurile de asezare la masa si buchetul de pe masina miresei:
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=4027&.dnm=53d4re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=4027&.dnm=e145re2.jpg&.src=ph
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lavicerei/detail?.dir=/4027&.dnm=4ad2re2.jpg&.src=ph
"Nu uita:langa cel mai inalt punct al fericirii se afla cea mai adanca prapastie a durerii."
Lavinia: sotie alintata.....
Himmelsduft spune:
Alynutza, sa fii sanatoasa si fericita alaturi de viitorul tau sot, numai bucurii si impliniri si nu in ultimul rand iti doresc sa ai o nunta de vis!!!
Va pup pe toate,
Him
Ich bin eine Frau. Daraus ergibt sich das Geburtsrecht, bei Bedarf meine Meinung zu ändern.
photos
impreuna spune:
quote:
Originally posted by cherry22
Fla, tu ce faci, iar esti musafiricioasa?
pup toate fetele
cherry
Ce m-ai ghicit:) M-am facut si acum astept musafiri (asa oficial:)
Imi pare rau ca va chinuie maselele, eu cica fac pe curajoasa dar trebuie sa merg si eu la stomatolog si nu ma pot aduna:) Nu mi-e frica da mi-e groaza, am un sentiment brrr
Lavi era sa zic felicitari pt examen:) las' ca pana atunci ai timp sa mai inveti:) Frumoase rau florile
Oare Alynutza ce face acum, pun pariu ca se plimba cu masina
Him iti zic aici ca vaz ca dincolo numa noi 2 povestim:) Distractie placuta cu sotul, am gasit data nasterii, cand deschid cap. nou o "depun" si aici sa te sarbatorim:)
Pup pe toate. ca imi vin musafirii:)
Flavia (sotie si mamica fericita)