Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 6
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by camelia72
Nuuu,e perfect legala si chiar placuta!Este o afacere MLM cu produse cosmetice si aromoterapie,100% naturale la preturi de producator...se vand singure,important este sa le faceti cunoscute!
ce bine! k in ultima vreme, nu stiu cum sa mai pacaleasca lumea, sa ia bani nemunciti...bine k se afla la timp! scuze ink o data!
gata, eu ma pregatesc sa ies in caldura tb sa merg pe Lipscani sa caut niste trandafirasi pt o rochita a nasei.si cred k maine dau o fuga la tribunal.. poate am noroc si iau odata hotararea aia, k m-am saturat!
pup u all!
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
voicu_bebi spune:
ce chestie si cu copilul ala de 5 ani sa fie insarcinata...chiar am ramas socata..cum de se poate una ca asta...mai ales faptul cum de parintii fetitei nu si-au dat seama ca la 2 ani a avut menstruatie,chiar nu credeam ca se intampla asa ceva in lumea asta dar uite ca se intampla.
Alynutza,ne gandeam ca dupa nunta sa ne luam masina,acuma sa vedem care da de carnet si cand.Pana la urma imi iau buchet din flori naturale,o sau o raita pe la florarii pana in august ... sper sa nu fie asa de scumpe cum erau in martie-aprilie vreo 1.500.000. In Bucuresti au scazut preturile la flori? la voi cam cat e un buchet de trandafiri albi cu crini albi? stie cineva?
Nunta noastra:19 august
marinar spune:
Raza pai daca tot mergi maine la judecatorie de ce nu te uiti tot maine dupa floricele???
Fla am executat- acum chiar e link catre cap 54. Cat despre Vicki, am vb cu ea ca in iunie facem alta lista si atunci o sa o trecem pe lista aceea.
Cami esti o haioasa...
Ali felicitari pt masina. Sa fie cu noroc.
Bebi tu sti mai bine ce resurse ai, DAR daca te gandesti ca nu vei fi decat o data miresuca... ia buchet din flori naturale. merita si sigur o sa gasesti sub 2 milioane.
marina
pozici
voicu_bebi spune:
fetele,eu va pup ca trebuie sa plec. ,ma duc sa-mi iau niste pantalonasi din in tare draguti care mi-au placut.
mersi,marinar pt sfat...il voi lua in considerare,vorba ta doar o data voi fi mireasa...o s ama uit si o sa va zic ce gasisi...
marinar spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
fetele,eu va pup ca trebuie sa plec. ,ma duc sa-mi iau niste pantalonasi din in tare draguti care mi-au placut.
mersi,marinar pt sfat...il voi lua in considerare,vorba ta doar o data voi fi mireasa...o s ama uit si o sa va zic ce gasisi...
pup u si succes la cumparaturi
marina
pozici
briza_marii spune:
Acum am ajuns si eu acasa, LESINATA, ca azi am avut teren si prin caldura asta, am cre4zut ca mi se parleste parul de pe cap!
Alinuta, la multi ani si sa stapaniti sanatosi masinuta.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Nadia1976 spune:
'Neatza!
AlynutzaHAPPY BIRTHDAY!!! LA MUUUULTI ANI, iubita si tot binele din lume ti-l doresc.
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Nadia1976 spune:
quote:
Originally posted by Alynutza
Ce ti-e totusi si cu rochiile astea de ocazie... ca ieftine nu-s, si nici nu-ti da mana (mie cel putin) sa iti cumperi tot alta pentru fiecare ocazie diferita... si cu restul, pe care le-ai purtat o data ce faci?...Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.Miresica de 15 iulie
Asa e, Alynutza; acum mai bine de un an jumate s-a casatorit o prietena de-a mea de aici; am cumparat o rochie, am platit un pic peste $200 pe ea si am purtat-o atunci. De-atunci e in dulap. Ce mai fac eu cu ea? Ca nici nu am mai purtat-o la alte ocazii, e si fff sofisticata, adica, clar numai de nunta si la alta nunta n-o mai pot purta (nu intre romani, clar)...
Winners don't quit; quitters don't win.
Don't give me an attitude; I already have one!
Alynutza spune:
Fetelor, va multumesc inca o data ca azi ati sarbatorit alaturi de mine, si chiar am avut o zi super speciala.
Acum va pe toate si fug sa-mi iau masinutza acasuca si la distractie.
Edit: Anca, sigur o sa gasesti flori mai ieftine in iulie/august , in martie/aprilie nici nu sunt de sezon si sunt scumpe.
cherry22 spune:
Aly, felicitari pentru masinutza! Meritai asa un cadou de ziua ta.
Anca, eu am avut la nunta buchet de trandafiri si m-a costat doar 1 milion. L_am facut la floraria splendor, pe b-dul dacia(chiar la romana). Tanti de acolo e tare draguta,iti poate face orice aranjament vrei, dai comanda si il ai in ziua nuntii, fresh. Daca ai timp, poti trece pe acolo.
Nadia, ce mai faci, ce-ti mai fac dintzii? Eu maine la 12.00 ma duc sa-mi scot maseaua de minte si mi-e o fricaaaaaaa....
Cami, vreau si eu detalii. Imi poti trimite un pm?
Fla, tu ce faci, iar esti musafiricioasa?
pup toate fetele