Clubul nurorilor (55)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by camelia72
va intereseaza o afacere profitabila,scrieti-mi PM,eu,una sunt tare incantata...

ai grija sa nu fie din cele discutate la Generale! gen "dai niste bani, care fac pui...si tot asa". park acu' 1-2 sapt s-au mai tepuit unii...

edit: dak e ceva serios, iarta fata!

AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

quote:

Fla,cand ajunge soacra acasa e deja mai racoare si se echipeaza de culcare da' mai statea si ea dezbracata cand avea calduri...noi stam la et.4 iar vara,dupa amiaza,e sauna la noi in ap....mai plecam la curte pe la parinti sau in concediu!Se anuntza o vara torida si deja ma ia cu calduri...!
Fetelor...ma mananca limba rau,nu stiu daca am voie sa spun...daca va intereseaza o afacere profitabila,scrieti-mi PM,eu,una sunt tare incantata...ufff,ce m-as mai lauda da' mi-e ca fac reclama si ma penalizeaza CNA-ul!

Spune-mi si mie despre cee vorba...ca si asa stau acasa si o sa ma plictisesc (dupa ce termin cu examenele). Astept PM

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

Alynutza ,eu am avut vaga senzatie ca ai nunta in weekendul asta,greseala mea,dar e bine ca ma iertati
fetele ,eu nu stiu ce sa fac sa iau buchet din flori artificiale sau naturale,ca am vazut ca cele naturale sunt cam 2 milioane buchetul si sincer nu prea as da atata.
Felicitari pt masina cadou de ziua ta ,asta da cadou ce n-as vrea si eu,Alynutzo sa primesc un asemenea cadou,sa o stapanesti sanatoasa si sa te duci la plimbari si pt mine....
va pupic pe toate....

Nunta noastra:19 august

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by voicu_bebi
eu nu stiu ce sa fac sa iau buchet din flori artificiale sau naturale,ca am vazut ca cele naturale sunt cam 2 milioane buchetul si sincer nu prea as da atata.

inteleg f bine situatia, dar... esti mireasa! alege flori naturale!!! cauta, e imposibil sa nu gasesti de facut un buchetel pana intr-un milion.

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Ati citit asta ? Sunt socata.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by a.cicel

Ati citit asta ? Sunt socata.

da, am citit cum a aparut subiectul... f interesant k parintii nu au observat k a avut menstruatie la 2 ani!

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by BraveGirl

Salutare nurori..Am si eu o intrebare pt bucurestence:stiti unde gasesc matase naturala? Ma intereseaza ceva de calitate, deosebita...ma gandeam sa merg la Picasso...daca aveti si alte idei...

==========
Corina
Albumul meu

da, eu tot d epicasso stiu...;ei iti pot si coase,a oclo, nmodelul tau sau al lor, dupac cum vrei
mai era un depozit...de unde am vazut cas-i lua botezatu` materiale...(l-am vazut d evreo doau ori pe aoclo), pe calea mosilor, la intersectia ei cu hristo botev., aproape de restaurantul golden falcon.
inceraca si acolo, poate au ceva matase naturala (aduc tesaturile de afara...si in special din dubai, din cate am inteles).

succes!

pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
va intereseaza o afacere profitabila,scrieti-mi PM,eu,una sunt tare incantata...

ai grija sa nu fie din cele discutate la Generale! gen "dai niste bani, care fac pui...si tot asa". park acu' 1-2 sapt s-au mai tepuit unii...

Foto

Nuuu,e perfect legala si chiar placuta!Este o afacere MLM cu produse cosmetice si aromoterapie,100% naturale la preturi de producator...se vand singure,important este sa le faceti cunoscute!
Daca vreti detalii,dati PM!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanicea spune:

quote:
Originally posted by Alynutza

Am iesit si eu putin la plimbarica... e asa de cald si frumos afara...

Iar trebuie sa dau . Tocmai m-a sunat tipul de la Dacia, la 5 mergem sa ridicam !
Asa zi ca asta... nici nu stiu de cand n-am mai avut... Soare, cald ca si vara (in ultimii ani era tot rece), rezultate ok la analize, a venit si ... Sunt cu gura pana la urechi... Abia astept sa imi vad masinutza acasa...
O fi de aia ca eu tot intr-o zi de marti m-am nascut?

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

si eu tot marti nascuta...si imi merge binisor....;nu excelent...dar macar nu sunta cele 3 ceasuri rele.

bravos pt toate cate ti s-au implinit azi!!!!
pupi

roxi foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Anca, lasa ca o sa vina soarele si pe strada ta, am eu asa un feeling... Si noi anul trecut nici nu ne gandeam la masinutza, si uite ca anul asta ne-a dat-o DD... Si cum sa ma supar pe tine pt o confuzie, no way.
Cat despre buchet, am vazut ca ai postat si la mirese, si eu te sfatuiesc acelasi lucru ca si ele, nu iti fa buchet din flori artificiale, nu arata bine si o singura data in viata esti mireasa, merita sa te rasfeti. Sunt sigura ca poti gasi si un buchet din flori naturale mai acceptabil ca pretz. Vezi ca ti-au zis fetele de ceva florarii (in cel mai rau caz il faci sigurica sau din piata), ca eu din Cluj nu te pot ajuta cu florarii care lucreaza mai ieftin.

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput