Clubul nurorilor (55)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Alynutza
eu vreau sa fiu sexy pt iubi si o sa o iau pe cea care s-a detasat simtitor si s-a clasat pe primul loc (in ochii lui iubi)

Motiv mai bun k asta, mai tb??? Felicitari pt !!!
Aly, mersic, il am, e "deranjat"...
vicky ce sa-ti spun legat de marturii? k nu imi dau seama ce vrei sa afli...

AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

Razuca mea. In primul rand nu stiu ce sunt aceste marturii, am o vaga idee, dar nu-s sigura, daca le confectionez eu - din ce le fac? Asta era intrebarea!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns impreuna spune:

Marina am o rugaminte administrativa :))
Schimba link-ul din lista, de la capitolul 54, ca se deschide 53:) Fa sa apara 54, te duci la capitol si copiezi link-ul de acolo. Daca trebe mai strigi si intrebi:)
Si trece te rog ziua de nastere pt preda_vicky 29.06.1967
Mersi

Cami si soacra tot asa despuiata sta prin casa?:)

Flavia (sotie si mamica fericita)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns a.cicel spune:

Aly asta da cadou de ziua ta. Sa stapaniti sanatosi masinuta.

Andreea 28+
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Razuca, am mai gasit 313.29.30 , 313.21.39 , 313.21.61 , 313.29.53 , 313.21.73. Prima e de la Judec. sect 1, urmatoarele doua Judec. sect. 2 si ultimele Judec. sect. 5, dar am zis ca poate tot iti vor fi de folos, ca am observat ca au exact aceasi adresa. Macar daca reusesti sa dai de cineva de la Judecatorie, indiferent de sector, poate stie sa iti dea un nr. functional de la sect. 1. Oricum m-am zapacit: judecatoria sectorului 1 de fapt e in sectorul 3 si altele asemeni...

Fetelor, nu mai am pic de rabdare, chef de munca nici atat, abia astept sa plec de la scarbici... Bine ca n-am sef ca nu stiu ce ma faceam...

Cami, hai ca punem mana de la mana sa te scapam de ea... Tot e grozav ca e mai mult plecata...

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Alynutza

Razuca, am mai gasit 313.29.30 , 313.21.39 , 313.21.61 , 313.29.53 , 313.21.73. Prima e de la Judec. sect 1, urmatoarele doua Judec. sect. 2 si ultimele Judec. sect. 5, dar am zis ca poate tot iti vor fi de folos, ca am observat ca au exact aceasi adresa. Macar daca reusesti sa dai de cineva de la Judecatorie, indiferent de sector, poate stie sa iti dea un nr. functional de la sect. 1. Oricum m-am zapacit: judecatoria sectorului 1 de fapt e in sectorul 3 si altele asemeni...

pt munk! da' tb sa merg/sun maine, k au program pana la 14:30.

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns preda_vicky spune:

, norici, parasesc clubul pe ziua de azi, va astept maine dim. la o cafea (la nu am voie sa va chem, si in fata cladirii nu-i frumos sa va tin, nu?).
Alinuta, petrecere frumoasa!

Miresica de 23 iulie!

http://community.webshots.com/user/viki39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alynutza spune:

Raza, no problem, oricand se poate, cu placere. Sper sa-ti fie si de folos, macar unul dintre ele...

Vicky, dupa-masa frumoasa!

Truly great friends are hard to find, difficult to leave, and impossible to forget.

Miresica de 15 iulie

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by preda_vicky
In primul rand nu stiu ce sunt aceste marturii, am o vaga idee, dar nu-s sigura, daca le confectionez eu - din ce le fac? Asta era intrebarea!

ok, am inteles! pai, sunt un fel de "multumesc k ati venit la nunta"! depinde cum arata, pot fi pastrate/mancate. pot fi, dupa imaginatia si dorinta fiecaruia, trabucuri, evantaie, brose, etc sau cel mai des intalnite, bomboanele. adik migdale/arahide glazurate, invelite in...aici iar faz cu imaginatia... tull, saten, voal... cutiute, saculeti, etc.

eu am cumparat tull alb (si rosu, dar e prea putin pt ce am vrut eu, asa k il folosesc la altceva/doar pt marturiile pt familii) si panglica rosie, pt k astea sunt culorile nuntii mele.
am taiat - si vezi k ia ceva timp si ai nevoie sa tina cineva de sul !!- bey, sa nu radeti, de SUL, nu de.... ...patrate cu latura de vreo 20 cm, chiar mai putin, k ma plictisisem.. aici poti taia cu foarfek din aia care taie in zig-zag, k se vede si mai frumos, dar eu n-am gasit si am taiat cu din asta normala..
buuun... dupa ce ai taiat, iei frumusel 5 bomboane (fiecare simbolizeaza cate-o chestie gen fertilitate, sanatate, bogatie, bla, bla), le asezi in mijlocul patratului , strangi frumos colturile, legi cu panglicuta, faci fundita si...gata! asta e varianta cea mai simpla.

poti baga in nodul de la fundita un trandafiras micut - costa 5-6.000 buc - personal, le las fara.

pe scurt: te decizi cati invitati ai, plusezi cu cateva bucati, hotarasti cum le faci/de care vor fi...si pleci la cumparaturi!

mie, din 5 m de tull, mi-au iesit 170 (si ceva) de marturii. zilele astea tb sa le pregatesc. si am luat, in total, pt k mi-a placut fff mult, vreo 100 de m de panglik... stiu, e f mult, dar decat sa raman fara...

si repet, am luat toate arahidele din magazin, adik 4 kg! tot pe principiul "dak nu ajung...", k dak raman ajung in ....

dak te mai pot ajuta, spune-mi!

edit: ia uite, io vorbesc aici si tu deja ai plecat..da' las' k vezi maine...

Foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fla,cand ajunge soacra acasa e deja mai racoare si se echipeaza de culcare da' mai statea si ea dezbracata cand avea calduri...noi stam la et.4 iar vara,dupa amiaza,e sauna la noi in ap....mai plecam la curte pe la parinti sau in concediu!Se anuntza o vara torida si deja ma ia cu calduri...!
Fetelor...ma mananca limba rau,nu stiu daca am voie sa spun...daca va intereseaza o afacere profitabila,scrieti-mi PM,eu,una sunt tare incantata...ufff,ce m-as mai lauda da' mi-e ca fac reclama si ma penalizeaza CNA-ul!

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE

Mergi la inceput