Clubul nurorilor (55)
Raspunsuri - Pagina 3
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by voicu_bebi
frumoasa,Alynutzo. te pupic si asteptam poze si sa ai o zi ca in povesti sambata ...
te iertam, te iertam! Aly mai are pan'la nunta... acuma merge la nunta k invitat...
AMR o saptamana si 3 zile pana la nunta
Foto
BraveGirl spune:
Salutare nurori..Am si eu o intrebare pt bucurestence:stiti unde gasesc matase naturala? Ma intereseaza ceva de calitate, deosebita...ma gandeam sa merg la Picasso...daca aveti si alte idei...
==========
Corina
Albumul meu
Alynutza spune:
Fetelor, mersi de sfaturi, e drept ca e cel mai important sa te simti bine si evident ca eu ma simt cel mai bine in hainele mele (eu avand frate si nu sora, nu sunt obisnuita sa imi impart hainele cu cineva). Rox, da' ce sa ma fac daca iubi a pus rochia de la cumnata abia pe locul 3... Asa ca... eu vreau sa fiu sexy pt iubi si o sa o iau pe cea care s-a detasat simtitor si s-a clasat pe primul loc (in ochii lui iubi), chiar daca o sa susoteasca vecinele ca m-au mai vazut cu rochia respectiva...
Ce ti-e totusi si cu rochiile astea de ocazie... ca ieftine nu-s, si nici nu-ti da mana (mie cel putin) sa iti cumperi tot alta pentru fiecare ocazie diferita... si cu restul, pe care le-ai purtat o data ce faci?... Cateodata mi-e ciuda ca nu-s barbat, ca la ei nu tine nimeni minte daca se imbraca tot cu acelasi costum...
Cami, si zi asa, de 3 zile esti fara socro-scarbosenie?
Alynutza spune:
Anca, esti o scumpica, dar eu am nunta abia in 15 iulie. Acum ziceam ca trebuie sa merg la nunta altcuiva in 17 iunie si nu stiam cu ce sa ma imbrac. Pentru nunta mea, evident ca nu m-au mai vazut vecinele imbracata cu rochitza respectiva... Dar te iertam, cum zice Raza... In weekend-ul asta Nico devine nora cu acte in regula, iar Raza weekend-ul viitor.
Raza, eu am gasit 313.21.45. La asta ai incercat?
impreuna spune:
Felicitari Marina pt capitol, te-ai descurcat de minune
Noi am fost in parc si ne-a molesit caldura. Acu am venit sa mai citesc, da tot pe fuga, ca tre sa-mi termin treaba.
Am zis sa trec macar pe aici sa nu ma uitati
M-a luat si pe mine valul cu nuntile voastre, acu 3 ani eram si eu stresata rau:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
Alynutza spune:
Am iesit si eu putin la plimbarica... e asa de cald si frumos afara...
Iar trebuie sa dau . Tocmai m-a sunat tipul de la Dacia, la 5 mergem sa ridicam !
Asa zi ca asta... nici nu stiu de cand n-am mai avut... Soare, cald ca si vara (in ultimii ani era tot rece), rezultate ok la analize, a venit si ... Sunt cu gura pana la urechi... Abia astept sa imi vad masinutza acasa...
O fi de aia ca eu tot intr-o zi de marti m-am nascut?
camelia72 spune:
Aly,felicitari,asta da cadou de ziua ta...si eu tot martea sunt nascuta si sa stii ca imi merge bine in general martea!
Nu stiu pe la voi cum e vremea dar la noi e deja canicula...azi noapte am dormit in chilotzei...,acum e asa de cald ca pana la ora 18 nu mai scot copiii afara,cred ca-s 35 de grade!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE
impreuna spune:
Alynutza in sfarsit
Ce fain, ziua de azi chiar ca o s-o tii minte:) Sa ne spui cum arata masinuta si daca sunteti multumiti de ea. Sa o stapaniti sanatosi si voiosi si sa faceti cat mai multe plimbari:)
Acu am vazut intrebarea cu rochita, daca vrei ia-o pe a cumnatei, aca nu poti sa iei si ce ai mai imbracat deja. Conteaza sa iti placa si sa iti sea bine si sa te simti bine cu ea, nu daca si de cate ori ai mai imbracat-o. Cred ca vecinele tale n-au ce face daca stau sa contorizeze:)
Flavia (sotie si mamica fericita)
preda_vicky spune:
, bravo Alina! Sa dea DD sa fie sarbatoare in fiecare zi in viata ta! Felicitari!
Suntem niste miresici norocoase!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
camelia72 spune:
Si...DAAA,e super fara soacra,stau si eu mai "despoiata" prin casa,daca m-ar vede acritura asta mi-ar da poza la ziar !De-ar tine-o naravu asta si sa nu mai apara prin peisaj...as face zilnic chef!
Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
POZE