Racusori, la apel! (16)
Raspunsuri - Pagina 5
preda_vicky spune:
la racusoare!
Menna, unde-i catelul sa-l votez, ca la pag.6 nu-i sau sunt eu? Culmea, catelusa mea caniche are un nou stapan si se muta la... Oradea! Vine dim. sa o ia. de nu mai pot ca o dau, dar asta-i viata. O sa fie iubita si sper sa se obisnuiasca repede, ca e inca puiandra, cum zic eu. Poate o sa te intalnesti cu ea prin oras.
Ieri am avut treaba multa, am fost si la dr., trebuie sa fac operatie, nu se mai poate altfel.
Geo, tin minte si acum, in dim. zilei dupa ce am nascut, stateam in pat si eram foarte mirata ca imi vad picioarele! In ultimele 2 luni nu le mai vedeam de burta. Burtica se transformase intr-un flacau de 4 kg! E greu acum, dar cand tii bb prima oara in brate, uiti de toate chinurile si durerile. E un sentiment minunat.
Cristina, faine bancuri, mai spune!
si week-end placut!
Miresica de 23 iulie!
http://community.webshots.com/user/viki39
july_g spune:
Neata fetele! Eu prezent la cafea!
Mai ce vreme!!!!!!!!! Cand sa zic si eu ca imi scot consortu la gratar la iarba verde, se face frig si sta sa ploua! Mor de ciuda!
Va pup si sa aveti un WE placut!
M&M spune:
Sondaj de opinie:
> - Va satisface munca pe care o prestati?
> - Da, sigur.
> - Cum va puteti da seama? Este multumit seful dvs?
> - Imi dau seama din mersul la serviciu. Dimineata ma uit dupa femei,
> glumesc cu secretara, ciupesc de fund femeia de serviciu. Seara, la
> plecare, nu ma mai intereseaza treburile astea. Inseamna ca ma
> satisface slujba.
Buna dimineata si de la mne. Prezenta impreuna cu cafelutza!!! O zi buna tuturor si am scris si un banc , sa va faca ziua mai buna!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
MirelaV spune:
buna dimineata. unde credeti k sunt? la servici aualeu ce as mai fi dormit. dar se pare k eu sunt singura proasta din firma asta care isi respecta programul. azi..sambata..am venit cu 30 min mai tarziu..dar colegii mei inca n-au ajuns. deci... o sa ma las de sportul asta (bun simt)
asa...mi-am varsat amaru' si acum sa zambim si sa multumim cristinei pt bancuri
july, scoate-l la bucuresti k aici e soare
my love menna...ai dormit bine draga mea? cand citesti tu intrebarea asta..io voi fi super satula de stat degeaba la birou si probabil si de tocat niste bani
viky, de ce dai catica? ce operatie faci?
boneeeeee???? where are you?
geo, si acum pana la ce ora lucrezi???
rainbow bine ai venit in racusorilor
te trec imediat pe listuta..sa ne spui mai multe despre tine. noi de obicei ne bem cafeaua impreuna (care cafea spre rusinea mea..in ultima vreme nu o prea onorez..dar am mult de munca) dar ma iarta fetele
va doresc o zi minunata si ne auzim later...
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Buna dimineata la racusoare!
Mirela, te consoleaza daca-ti spun ca si eu tot la serv. sunt?
Sa-ti raspund la intrebari: trebuie sa fac o rezectie de col (si mor de frica), iar catica a trebuit sa o dau pt. ca m-am mutat la mama, care e in varsta, f.bolnava, iar apart. ei are 2 camere si catica mea era tare zapacita. am preferat sa o dau, sa nu o chinui nici pe ea, nici pe mama. Sunt tare , dar ma gandesc ca o sa-i fie bine.
Cristina,. Mersi pt. cafea si bancuri. Mie si Mirelei sigur ne-ai facut ziua mai frumoasa.
Distractie placuta in week-end, fetelor.
Miresica de 23 iulie!
MirelaV spune:
viki...tre sa mergi cu incredere pe mana dr care te opereaza si totul o sa fie bine. cand faci interventia? recuperare rapida.
ma pregatesc sa plec la cumparaturi. sper k nici tu nu mai stai mult la job.
va doresc o zi frumoasa.
MirelaV
pupicei pe burticei
preda_vicky spune:
Mirela, joi fac colposcopie si citotest, in functie de rezultatva fi in toamna sau de urgenta. Pana nu am rezultatele. Am incredere in dr., am mai fost la ea si stiu ca e ok.
Spor la cumparaturi si week-end placut.
Miresica de 23 iulie!
Menna spune:
Bine ai venit Rainbow in grupul nostru
Si te rog nu-mi aminti de corso-ul nost' ca eu una fac cu nervii caci pe el stau si cat praf mananc si la cum imi arata patrupedu', tot la o sapt tre' sa-l spal ...disper!
In rest sunt ok
Viky iubita mea, nu tre' sa-ti faci griji in privinta catelusei,caci sigur a dat peste oameni buni. In Ardeal oameni sunt f caldurosi si dragastosi si sunt convinsa ca de acelasi tratament va avea parte si puiutza ta (caci tot a ta va ramane ). Intereseaza-te in care zona stau noi stapani si poate ne intalnim in parc ca sa-ti dau relatii sigure despre noua ardeleanca
Multa putere si multe ganduri pozitive! Vei trece cu bine si peste hopul operatiei , vei vedea
Po' al meu e deja la paginaaa (stai sa vad ) 14 .
AICI e dinnou link-ul: http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html#pics
Cristina multumim de bancuri ne mai descretesti fruntile stresate
Mireeeeeeeeeee pe obrajori la tine
PS: am dormit pana la 12,cand Po' si-a cerut dreptul de al lasa afara sa stea la soare,ca de mancare nici ca-i pasa ..hehe
Sa-mi arati ce ti-ai luat neaparat!
July ce mai faci dragut-o ?!
Cookie dar tu !?
Geo mamik, mai e putintel si o sa scapi de toate cele si o sa fii cea mai fericita mamik cand iti vei tine odorul in brate si ea iti va zambii
la mamik si bebica
Monaaaaaaaaaa dar unde-mi umblii ?! Taman acu' cand ar trebuii sa vii cu cele mai interesante informatii pentru noi, tu dispari?
Te astept cu nerabdareeeeeeeeeee ...pana atunci si la tine.
Ramona absenteaza...
Boneca la fel ...
Anasebe idem ...
Of ...si restul trupei
Haideti mai dragelor !!! Ne e dor de voi!!! ... acu chiar asa!?
...bine, eu oricum va trimit un de la mine, poate asa va imbiati catre grup
Va las acu', ca Marioara mea a termina de rumegat si acu' urmeaza operatiunea ...apoi putina si gata pt azi... ca nu am stare de facut tambalau prin casa!
Ciao
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
monagan spune:
salutare racoaice.
Nu va spun de ce am absentat ca n-are rost sa ma tot plang.Saptamana asta am ajuns acasa pe la 20, asa ca nici macar n-am avut chef sa deschid calculatorul asa durere de ochi am avut.
Menna, nu pot sa-ti dau informatii despre Expo, ca n-am avut timp sa ajung, dar stiu de la prietenele mele ca e super.
Si nici la bere n-am ajuns, fir-ar sa fie.
Nu l-am gasit pe Po.!!!!
Bine ai venit rainbow.Sa vezi ca o sa-ti placa aici la noi, ca toate fetele sint niste dragute. De fapt noi racoaicele sintem de la natura niste dragute.
Viky, succes la medic . O sa vezi ca o sa fie totul ok. Sa ne spui rezultatul (daca vrei)
Va pup pe toate si un wek. placut va doresc.