Racusori, la apel! (16)
Raspunsuri - Pagina 4
DARAEL spune:
Racusorilor, va rog intrati aici sa Salvam Catedrala Sfantul Iosif din Bucuresti:
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
Va multumesc !
Adrian
www.geocities.com/dara2el/" target="_blank">My page + 6 tehnici in asteptarea lui BB mic
Salvati Catedrala Catolica Sfantul Iosif !
july_g spune:
Hello fetele! Na' seara! Am reusit si eu sa apar pe net in sfarsit! is nervoasa si indispusa, da m-a amuzat Cristina! ce ai bre, cu politistii? Da sa va spun si eu unu:
" Cine e mai destept dintre o blonda si un politist? Blonda, ca nu s-a facut politist"
Mire, treci acasa!
Menna, votat catelu!
Mona , pup!
De fapt, pup la tooate fetele cucuietele!
Menna spune:
Multumim frumoooooooooooooooooooos!!!!
la toate care ne-au votat si la cei/cele care urmeaza
Merg la ...
Vb maine dimi la cafea
Somnic pufos la toate.
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
M&M spune:
Buna dimineata racusorilor!!!
Unde sunteti fetelor???
Pupici multi si o zi buna Menna, Bonecca, July-G, Geo, Mirela, Vicky, Cookie ....si care mai sunteti. Abia aacum am reusit cat de cat sa va invat si eu.
Haios banculJuly !!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/84f2re2
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cris1313_2000/album?.dir=/12e2scd
M&M spune:
Fetelor unde sunteti???....MI-e dor de voi. Pupici la toate.
Menna spune:
Aici sunt eu Cristina
Am omis sa va raspund la neshte intrebari din wk
Deci, ca sa ne lamurim : tipul de la catering nu e acelasi cu colegul care-mi face mancare ocazional acasa . Bon, pana aici toate bune
Anunt oficial : nu ma mai intereseaza nici unul!
Insa hai sa va povestesc o faza haioasa azi cu tipu' de la catering
Vine respectivu, ne lasa mancarea si intra in birou la noi timid si zice colega mea catre el "auzi tu, dar voi lucrati si in wk?" la care el "aaaah, acum o sa lucram ca avem o comanda pt un chef si mai apoi avem un alt eveniment unde am fost solicitati" ...eu adoptand o pozitie f serioasa de la inceput, cand am auzit "chef.." numa' asa au inceput pasaricile sa-mi zboare prin cap zicandu-mi "tre' sa-l pistonez azi.imposibil sa-l las sa scape" si zic "chef? ...adica si la chef raspundeti atat de prompt? ...deci sa inteleg ca daca eu fac un chef pot sa te chem ?" faza la care el paleste si zice "da, poti apela la noi pt .." il intrerup si zic "stiu, stiu pt servicii de catering ...ca la intalnirea pe care ti-am dat-o ,vad ca nu vrei sa-mi raspunzi " ...el de colo' "pai, nu e vb de asta insa nu as vrea sa dezamagesc "...si pleaca tipu in acordurile de salut ale colegei mele.
IO-> Aaaaaaa ...CE??? ce pisici o fi vrand omu sa zica cu asta?!
Prezenta mea de spirit era ca de obicei la plimbare cu somnul de dupa amiaza cautandu-ma si n-am avut tupeul sa-l intreb "fratele meu, ce sau pe cine nu vrei sa dezamagesti ?!" .... in fine, am admirat si apreciat diplomatia lui ...totusi s-ar putea sa fiu uratica pt el si sa-i fie rusine sa-mi zica ca n-am sanse (nu ca as fi luat treaba in serios ,ci mai mult din joaca si lipsa de ocupatie ...asa cum mi-a venit, asa mi-a si trecut de el )
Mire my love cand poti si ai putintel timp ,sa-mi dai un semn pe mess sa-ti zic cate ceva ...e de bine
Mona scumpo ... am vorbit ieri cu colegii mei care s-au si instalat in Cj si am auzit de la ei ca vis-a-vis de sala cu pricina se va tine Festivalul Berii cu bere,mici,distractie ... si eu vreaaaaaaaau ...
Sa imi spui cum arata standul nostru si sa-mi mai spui si cum ti s-au parut colegii mei (adik, na ...dute si da-te interesata pe langa ei ) Is' curioasa de mor
Distractie placuta la mici,bere si alea alea de copii
July, Cookie,Geo,Bone,Ramonaa,Vicky,Aniast si restul trupei de sublime un dulcic de la mine pt toate.
Vb later
Menna
"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."
www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.
rainbow spune:
Woooooowwww....ce de racushoareeee..... :)
Buna la toate racusoarele...azi neavind sefa mi-am permis sa navigez mai mult pe forum si uite ca v-am gasit si pe voi...adica pe voi de-ale mele ca doar si eu is tot dracusoara din 16 iulie si pe deasupra procopsita cu un sotz sagetator si un omulet de 3 anisori, rau nazdravan care se comporta ca un dracushor dar e un taurash incapatinat rau (deci tot cu cornite)...asta ca sa ma prezint conform listei din capul topicului.
...a si Menna...mai is si din Oradea...:)...desi acum cu detonarile de peste tot din oras si nefinisate de mult timp...nu stiu daca mai e o mindrie...nu mai stiu pe ce rute sa o iau sa ajung in timp util la munca.:((
Va salut pe toate racusoarele si sper sa mai reusesc sa postez si eu pe forum...adica sa fie plecata sefa cit mai des
Georox spune:
Salututare !
Se stie cred ca atunci cand lipsesc am treaba, nu-i asa ?
Ultimile mele noutati : burtica mea este foarte miscatoare, numai cand e sotul in preajma nu prea se da in spectacol. Insa nu mai e mult si va fi asa tot timpul. Momentan inca nu ma dor loviturile ei, sper sa ramana macar in limite suportabile. De dormit, dorm numai cu picioarele cocotate pe doua perne,ca altfel nu mai tine. Si dimineata sunt rezultate, insa nu forte bune. Adica pot sa-mi iau adio de la glezne pana in octombrie. Of, Sofia ce imi faci tu mie ! Insa merita orice sacrificiu.
Am parte de program scurtat ! V-am zis sau nu ? Nu mai stiu, ca memoria imi joaca feste. Ideea este ca programul este de la 8:30 la 16:30, cu prelungiri pana la 17:00 sau acasa.
Astea sunt noutatile de pe frontul de vest !
Va Un weekend excelent !
de maine 24 !
M&M spune:
Georox sarcina usoara!!!Multi pupicei la toata lumea.
Eu m-am cam plictisit si nu mai am chef de nimic!!!
july_g spune:
Hello fetele! Azi am stres-o mai devreme de la munca si asa am avut si eu timp sa gatesc in liniste! Si nu pe fuga! Is rupta, bine ca a venit WE!
Hai va pup ca inca nu e gata mancarea!