Racusori, la apel! (16)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Hello fetele!
Menna, aici sunt! Dar am fost extrem de ocupata! Ieri ne-au scos fratele, cumnata si nepotu la o gelaterie care s-a deschis la noi in town cu mare tamtam. Mult zgomot pentru nimic! Cookie, sa nu dai pe acolo! Scoruri enorme, o lingura de inghetata ( buna, ce-i drept) si un mot mare de frisca. Eu am vrut casata si mi-a adus nu's ce minune. Si scurt, la 4 adulti si un copil ne-au zburat 450 mii din buzunare! Drept urmare, zgatia de nepot a inceput sa urle ca i-am promis saptamana trecuta ca-i fac clatite si a trebuit sa ma coc de dimineata! Apoi consortu i-a facut o casa din cutii de pantofi ca sa castige nu's ce concurs cu materiale reciclabile,la gradinita. Apoi trebuia sa plecam la gratar dar s-a pus pe plouat. Asa ca am facut gratarul in casa si cand am terminat de mancat, a iesit soarele! Asa ca am luat tot famelionul si am plecat la casa noastra sa vada si frate-miu ce casa isi face sora-sa! Abia acu am ajuns acasa, rupta de oboseala si am intrat repede sa va salut!
Vicki, tinem pumnii sa iasa colposcopia bine!
Mona, mama, ma doare sufletelu pt. tine! Atata oboseala nu e buna! Pune niste comprese pe ochi!
Cristina, esti haioasa rau!
Hai ca iar m-am lungit ca o pomana tiganeasca! Va pup si o zi cu soare maine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Menna spune:

Mona ,timpul cu expo nu e pierdut! Mai e si duminica
Si pe ochisori si de la mine sa treaca .
July harnicuta foc! Program de familie pe capul tau ,nu gluma

Ponny era azi pe la pg 14! Daca nu-l gasiti acolo, cautati-l mai departe ...adik 15,16 ca el tot acolo e! Va asteapta cu voturi !

Merg la ... la toate si somnic pufos

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns july_g spune:

Neata fetele!
Menna, da tu nu ai somn, iubita? Sau atunci te-ai intors de pe la niscaiva discoteci? Pot sa-l votez de mai multe ori pe Po? Si daca da, dai o bere cand ajung prin Oradea? Pup!
yuhuuuuu, in sfarsit am reusit sa dorm si eu cica vreo 8 ore!
Mama ce ma oftic! Azi e soare de dimineata! Si ce mult as fi vrut sa put a fum si sa joc volei!
Poate iesiti voi si pt. mine! Ca eu azi nu mai pot!
Va pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

HAIDETI LA CAFEA!!!!!! E GATA, E FIERBINTE,E DULCE, E CALDA.
TREZIREAAA!!!! UITE CA VA SI CANT.

Va ofer si .
Ha, ha, ca sint prima azi. Va doare capul de asa galagie???????
uite sa va treaca.

Menna, sa traiti....votat Po.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

NA, ca mi-ai luat-o inainte.!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nici eu nu pot iesi azi, dar nu-mi poare rau ca aici ploua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

AM gresit o poza! Trebuia sa ajunga alta pentru album!

Eu, inca nu am net la birou, cred ca fac astia experimente pe noi sa vada cat rezistam! As fi baut si eu cafeaua cu voi zilnic!
Nu-mi ramane decat weekend-ul sa vb cu voi!
CAm greu totusi, ca ma impart intre familie-santier(casa)-magazin!
Voi tot asa de ocupate sunteti!? Sau poate copii va tin acasa!

Mergi la inceput

Buna dimineata si de la mine
Io acu' am facut ochi .
Po' al meu nu stiu cum a reusit dar mi-a intrat in camera pe la 11 si a stat cuminte langa patul meu fara sa ma deranjeze.Scumpul de el, nici pt papik si nici pt pisu
E un ingerash puiutzu meu ...ma lasa sa dorm
July la ora aia am intrat ca sa verific cine / ce a mai scris si am uitat ca e tarziu .Mi-ar fi placut poate sa fi fost ora la care sa ma fi intors de la vreun bairam, dar neeee ...
Mire mama doooooormi sau ce faci ?!
Mona multumim. Mergi azi la expo ?!
Bone pe unde ne umblii ?
Crixia bine ai revenit.Nu-ti fah probleme, noi te intelegem .

Ok ,acu merg sa-mi beau cafeau ...de fapt, pt ce s-o mai beau daca tot mi-am implinit somnul?!
... dar poate totusi

vb later

Menna

"I am still determined to be cheerful and happy, in whatever situation I may be; for I have also learned from experience that the greater part of our happiness or misery depends upon our dispositions and not upon our circumstances..."

www.animapro.org/" target="_blank">Intra aici si alegeti catelusul spre adoptie - SI EI AU DREPTUL LA VIATA!!!
"Sacrificarea oricarui animal care nu este absolut necesara, precum si orice decizie care duce la un asemenea act constituie o CRIMA." - Articolul 7 din Declaratia Universala a Drepturilor Animalelor, Paris 1978.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

hello...hello...
menna, nu dorm. mi-s treaza de la 10:30 dar nu a mers DC cand am vrut eu sa scriu si dupa aia m-am apucat sa fac papa si pe langa toate astea am avut si un "musafir". m-a vizitat eugen
acum sa termin papa de facut si sa vad ce mai invart pe aici
bone e bine...era pe yahoo si ea mai devreme..cred ca de aia nu a scris nici ea..k dc nu a mers o perioada buna...
la mine era planificat un gratar azi cu neamurile dar daca e bunica bolnava...s-a renuntat
crixia, daca vrei sa scot vreuna din pozele alea..spune-mi si nu e prb.
mona...m-a trezit galagia ta
pupici si ne auzim later

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput

helooooooooooooo ...apo' aici se absenteaza grupa mare!!!!
la raport racusoare lenese
(auzi cine vb toata ziua am stat tolanita)
Cu Mire am rezolvat-o ...ne-am mai facut si manichiura la unison ca 2 fetite cuminti care se respecta

Am intrat sa va dau pupicul de noapte buna si sa va urez somnic pufos

Pe maine ...o saptamana calma si fara prea multe evenimente va doresc fiecareia.

Ciao

Menna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

o saptamana usoara si uscata va doresc (aici ploua)
nite nite all.....

MirelaV
pupicei pe burticei

Mergi la inceput