Mamici casnice (48)
Raspunsuri - Pagina 13
symaco spune:
danelutza,nu zi de doua ori ca acusi o pun la pachet!
ok,multam de raspunsuri,deci tre sa ma pun pe baut muulte lichide..,din pacate stau rau la partea asta!mai cate un pahar de lapte hai ca il dau pe gat ,bere cu sau fara acool nu pot sa beau ca e musai..tre sa-mi fie sete si asta se intampla odata la saptamana!
imi imaginam io ca cumnatica mea a luat-o razna,saracu meu sot se panicase aseara.ca cica cel mai periculos e taman in fostul lui cartier Berceni,si habauca ii scria ca nu au voie sa mai iese oamenii din casa etc!.e dusa cu pluta!!!!
imi iau fetele si mergem sa tragem un pui de somn..ca imi pica ochii in gura!
la pitici,burtici+mamici
ce se mai aude de racucutza,burtica noastra?"!
tina,a mai fost pe aici?ca nici de ea nu mai stiu nimic!
diadaniela spune:
Corina, eu stau tot in Berceni si ies din casa bine ,mersi.
Bey ,am vazut invitatia la conferinta dupa nu mai era nimeni pe acolo. Am fost in baie ,m-am vopsit.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
Bimilit spune:
dana vezi ca nu o sa te mai cunoasac sotul , daca te-ai vopsit.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
Bimilit spune:
aha , de aia era asa liniste aici pt ca voi erati la conferintza.si ce ati pove? hai, la rapot ca eu astept?
Dana_ch spune:
hop si eu,ca doarme printul si am putin timp ca dupa ce se trezeste plecam la plimbare.
cuscra poftim draga
Poze cu Lucas
Bimilit spune:
cuscra draga, multumesc.ce-mi face nora?
fetelor la noi sunt 30 de grade.ne topim.
va tzuc si mai vin.......
Dana_ch spune:
cuscra nora e bine la scoala pana la ora 19
si stii ce mi-a zis ca vrea poza cu Tudor
Poze cu Lucas
Bimilit spune:
pana la 19? mai si cand mai invata? dimineatza?da timp de joaca cred ca nici nu mai are.
trebuie sa pun si eu poze in album .da nu stiu cand?
Dana_ch spune:
cuscra
are ore de la 13-19 cel mai rau program,dimineata invata ca seara mai iasa uneori pe afara
asteptam pozele.
si la noi e o caldura de te topesti 30 de grade.
Poze cu Lucas
maria2mami spune:
..........la confe....nik interesant....ca nu am stat decat 2 min [;D], Cami a pl repede, si am ramas su cu Andreea sunt_mamica da ne-am transferat pe mess normal si m inchis confe.
Eu ma perpelesc la foc mic e cald rauuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mmiha