Mamici casnice (48)
Raspunsuri - Pagina 14
diadaniela spune:
Miha,ai vb cu madam Bangala?
Alinuta sadicuta,pe unde umbli?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
maria2mami spune:
Danaaaaaa tu esti.......am scris pe la 12 ca am vb cu ea si ca ne asteapta cu drag si ca a primit banii.....offf, dragostea astaaa
mmiha
diadaniela spune:
sunt dusa ,frate!
uit de la mana pan' la gura!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
CRISMIR spune:
Buna fetelor!
Multumesc de pepsi,cafea nu mai beau ca nu vreau sa fumez
ANGE mersic dar nu mai am nevoie de reteta ca am gasit-o ieri la "aperitivele mele"...eu nu am mess pe yahoo doar pe hotmail...si nu prea vreau sa-mi bag yahoo ca-mi intra multe prosti in calc... piticilor tai si spune-ne ce ai gasit la magazine,ai cumparat ceva?
fetelor si seara placuta!
Mirela si Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
Bimilit spune:
dana , oare absentza colegului te face sa uitzi?bey , da sa nu uitzi ca l-ai alergat acu recent, lasa-l sa-si mai traga sufletu.
Bianca - soacra cu DOUA nurori!
symaco spune:
quote:
Originally posted by diadaniela
Corina, eu stau tot in Berceni si ies din casa bine ,mersi.
Bey ,am vazut invitatia la conferinta dupa nu mai era nimeni pe acolo. Am fost in baie ,m-am vopsit.
Dana
daaa mai,e dusa cu pluta cumnata mea...sa vina al meu de la munca sa ii zic si lui ca a delirat aseara,iar o dat iama in recolta vinului de anul trecut!
diadaniela spune:
bey frate!
Doar cateva strazi din Cartierul Andronache ,nu tot sectorul 2.
Dana
diadaniela spune:
Miha ,lucreaza in sec 2 si vad ca se plimba bine ,mersi ,intre sec 2 si 3.deci......
Dana
maria2mami spune:
.........sunteti groazniceeeee, d'aia io' pa' voi.
Am fost pe la zzzzzz, m-au mancat botoanele' la tastatura pana nu postai si io' ceva......
Danaaaaaa, s-au luat de Mihaita al nostruuuu
mmiha