Mamici casnice (48)
Raspunsuri - Pagina 12
symaco spune:
daniela,doamne fereste sa ma plang de ceva...sunt tare si mare si pot tine si psihic si fizic,iar atunci cand cad in butoi sau ma apuca urlatul in padure(multumesc insotitoarelor)imi revin repejor!
acu,pe bune mai,e destul de greu fara sa-ti dea cineva o mana de ajutor.sotul a inceput sa ma ajute foarte mult in ale casei,daca anul trecut nu prea stia cum se tine un aspirator in mana..acum isi baga nasucul chiar si prin bucatarie(nu la gatit)la pus vase in masina,scos!cand vine de la munca pune mana si ma ajuta...acolo unde nu il streseaza nimeni!
sybille e intr-o perioada in care necesita toata atentia si concentrare la maxim.pune intrebarii cu sutele si tre sa chibzuim bine raspunsul ca pe urma avem tot noi de tras!.
flavia,io nu inteleg maica cum poti sa nu obisnuiesti un bebelus in brate..,pt ca o dragalesti,pupacesti mai tot timpul iar cand incearca sa mimeze un plas esti la datorie,nu?!asa ca e normal ca smecheria mica sa stie ce tre sa faca sa fie luata in brate
LA MULTI ANI ALEXA!
symaco spune:
mai,fetele,pe langa intrebarea cu alaptatul(ce sa mai gatesc sa am productie buna)la care vaz ca va inghesuiti sa-mi raspundeti mai am una:
aseara a dat cumnata un sms la al meu sot:ca cica intreg bucurestiul e in carantina din cauza gripei aviare,cica nici nu se mai iese din casa.acu parerea mea despre cumnata am zis-o pe undeva(ma abtin acu)dar sotul m-a rugat sa verific!
impreuna spune:
Corina io nu stiu ce sa-ti raspund la faza cu alaptatul, ca eu am avut lapte prea mult si de mancat si baut prea putin si doar cand imi aduceam aminte (deh, aveam alte prioritati:)
Despre chestia cealalta, io sunt un caz atipic
Flavia (sotie si mamica fericita)
georgi75 spune:
Beey, asa slabanoaga cum sunt (hah! sa va ofticatzi!) da io am murit de cald afara...Si si-a mai luat fi-mea si caruciorul cu papusa dupa ea, si tot pierdea papusa....Credeam ca nu mai ajung acasa...
Symaco iti raspund io la intrebarea cu productia: nu stiu
Si bineinteles ca nu mai stiu care, cine, ce a zis ca m-a lasat memoria.
si revin
Este de o mie de ori mai bine sa fii optimist si să te inseli, decât sa fii pesimist si să ai dreptate
Georgiana-mami de Stefania(2,3 ani)
Avem si POZE
diadaniela spune:
bey Corina,cumnata-ta e tralala. eu stau in bucuresti si totul e ok. sunt cateva strazi (unde sunt case si au oamenii gaini) cu probleme si cu asta basta. in nici un caz nu e Bucurestiul in carantina.
da' cumnata-ta asta de unde stie? a visat azi noapte?
in legatura cu alaptatul. eu nu am mancat ceva anume ,am mancat de toate si am avut lapte sa hranesc gemeni .
si pt ca imi era tot timpul sete am baut vagoane de bere fara alcool.
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
ange spune:
bomjourica!
astazi imi duc copii la scoala si respectiv gradi.Abia astept.Am disperat 3 zile singura cu ei in casa.De fapt si eu cu ei si ei cu mine
Ii "debarc" la treburile lor si apoi dispar prin magazine de nebuna.Nici nu ma intorc acasa pana dupa amiaza
Vad ca afara iarasi sta sa ploua.Doamneeeee...!!!
Danelutza,tortul de zahar ars nu e dulce deloc.Ba chiar fara frisca nu poti sa-l mananci.Adica eu una nu pot.In crema aia de zh. ars nu se pune pic de zahar.
Dar gata,am terminat cu dulciurile si bucatareala!
De astazi bag magazine,incep sa fac bagaje,fac alte lucruri mai utile decat bucatareala.Poate o veni caldura sa stam afara sa nu m-ai vad aragazul
Crismir,vin cu reteta cum sa nu.insa acum beau cafeluta si apoi fug in lume mai tariuz.
auzi,dar tu nu ai mess.Eu de ce nu te am in listuta mea.Noi 2 ne-am potrivi ca fus orar.
pup iu.
revin.
ange spune:
Dana,si eu la fel.am baut vagoane de bere la amandoi copii.Zici ca eram alcolica.Cand ma vedea omul eram cu halba de bere in mana(fara alcol evident).Am incercat toate marcile si de acasa si de pe aici
Acum ca am scapat de lapte,tzatze,alea,alea bag bere normala frate si mmmmmm ce-mi place mai ales rece pe masa(ca soacramea)
mi-am adus aminte bancul cu soacra .
Cica.
Intrebare: cum e buna soacra?
raspuns: rece si pe masa ca berea!
Am plecat sa-mi trezesc cupii.Au revoir.
maria2mami spune:
Mai fetele ....un tip chipes din blocul din fata de la etajul 5 spala geamurile de la balcon cu moop-ul.......le-a mozolit de tot
Mai...in leg cu haosul asta total.....chiar e un haos...si eu tot in buc stau, sect 3, dar , in afara de faptul ca toti cei care ar trebuii sa nu se mai certe ca tiganii la tv (prefecta cap si primarul ) si sa se ocupe de problema asta ...sa o rezolve imediat...ei nu fac nimic.......si uite asa ajung stirile la voi, fetele din strainataturi
Zic asta ca si sora mamei mele vine miercuri in Ro din Ger si la fel , parca era cand a sunat aseara.
Hai ca revin...
mmiha
Danelutza spune:
Corina bereeeee pentru productzia de lapte, multe lichide. Eu beam bere cu alcool, ei si ce crezi ca se imbata Isabella si dormea mai mult ? Trageam dimineatza si cite o cana zdravana de lapte, si... rezultatul, am lapte suficient si acum, daca vrei, trimite-o pe Carla la mine
Fetele, lamuritzi-ma si pe mine, aparatul de facut piine, aluat, sau ce mama masii o fi, cit costa in Romanica, ca aici tare-s scumpe, nici nu-tzi vine sa le privesti.
Cuscra eu ma dau in scrinciob mai, n-am incercat inca toboganul, dar cred ca voi vedea in curind. Numai sa nu-l rup, n-am vazut niciuna cocotzata, in scrinciob profita toate cu plozii in bratze, dar toboganul e ingust, nu cred ca incape poponetzul meu rotund.
Cami zi-i la mama o retzeta cu capshuni, ca am vreo doua kg in frigider, am cules aseara din gradina.
Si vreau sa ma dau la ele... apropo, peste vreun sfert de ora vine meseriasul sa repare cuptorul de la aragaz, dispar.... revin...
Isabella de la 6 la 10 luni
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53616" target="_blank">Povestea nasterii principesei noastre
Daniela si principesa ISABELLA (5 iunie 2005)
Poze cu ingerasul lui mami