Mamici de mai-iunie 2006(88)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LYLY809 spune:

Neda, stiam noi ca toti bebelushii de mai-iunie sunt niste invingatori!

Raalucutza, felicitari, sa-ti traiasca si sa fie sanatos si papacios! Nu prea am ce sa trec in listuta, doar sa te mut de pe o lista pe alta.

Lacri 38+1

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;28/st/20060601/dt/-4/k/fba6/preg.png
Samburica
Album echo si burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisbar spune:

Salutare burticute,
Felicitari proaspetelor mamici si multa sanatate bebelusilor!!!!
Din pacate eu nu prea mai pot intra pe forum si asta nu din lipsa de timp ci din cauza spatelui. nu pot sta pe scaun mai mult de o jum. de ora pt ca incepe sa ma doara spatele. ciudat este ca ma doare doar in partea dreapta, intr-un singur punct. mi-a fost dor de voi, fetelor si acum am reusit sa si citesc un pic din ce ati mai scris voi. povestile voastre sunt emotionante iar bebelusii frumusei foc. abia astept sa-mi vina si mie randul. sunt in saptamana 36 iar maine ma duc la ecograf si dupa la dr. Nayel. sper maine sa aflu si eu cand voi naste. el mi-a recomandat cezariana (chiar ma bucur pt asta) si cred ca ar fi cazul sa o si programeze, nu? fetelor, care ati facut cezariana, cum se procedeaza? nu e prea devreme pt a ma programa, nu? si banuiesc ca nu asteptam saptamana 40. e adevarat, sunt nerabdatoare. m-am saturat si de starea asta, nu pot face nimic prin casa, nu pot sta la calculator, doar intinsa in pat...
mai am cateva intrebari pt fetele care au nascut: cate camasi de noapte va trebuie in spital? eu mi-am cumparat doar una pana acum si stiu ca mai trebuie dar nu prea am gasit ceva care sa-mi placa si sa fie si din bumbac. mai ales cu caldurile astea!!!! voi de unde v-ati cumparat camasi de noapte? iar referitor la lohii, daca fac cezariana mai sunt obligata sa folosesc vata sau pot folosi tampoane? sunt nedumerita...
LYLY, am o rugaminte la tine: eu sunt acum la Dr. Nayel de la CFR2. poti, te rog, sa-mi schimbi datele? si noi asteptam o fetita Mara Ioana.
m-am intins destul...va pup pe toate si sper sa puteti sa-mi raspundeti si mie la intrebari.
crisbar 36+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magghyc spune:

Am venit si noi acasa...

O sa pun o poza - doua cu piticul ca sa il vedeti.
Va scriu pe scurt pentru ca deocamdata nu am starea necesara sa dezvolt povestea noastra, care e destul de complicata. Dar, cu riscul de a speria ceva lume, cred ca totusi corect e sa povestesc prin ce am trecut.
Am nascut la CFR2 pe 9 mai, la 2 dimineatza, cezariana facuta la dilatatie destul de mare.BB a avut 2600, micutz dar pt 36 de saptamani era ok, Nayel s-a comportat exemplar, spitalul are conditii bune, asistentele de la mamici dragutze, dar...

Puiul meu a luat din spital una din cele mai pacatoase bacterii intraspitalicesti - pseudomonas aeruginosa (pioceanic). Vineri, 12 mai (la 4 zile de la nastere) analizele lui erau de colaps. Inca nu stiam cu ce e infectat atunci, am fost doar anuntata ca trebuie sa imi mut copilul de urgenta la alt spital.
L-am mutat la Giulesti, cu diagnosticul de "septicemie".Aici am aflat ce are copilul,(evident ca cei de la Giulesti stiau ca CFR2 are pioceanic, dar nu puteau sa imi spuna) care, pus pe antibiotice inca din CFR2, a primit si aici tratament soc cu antibiotice. Analizele lui erau in continuare f proaste, dar doctorii de acolo mi-au zis din primele 10 minute ca "ne vom descurca". Adica ca are sanse sa traiasca. Asta pt ca bebe avea, cu toata infectia, toate functiile vitale normale.

Acum suntem acasa, se pare ca infectia a trecut. (rezultatul final il aflam vineri, dar pt ca piticul e bine , a luat in greutate si nu a facut nici o problema, cei de la giulesti l-au externat ca si eu si el sa ne putem linisti si sa crestem cat mai repede.
Am ramas cu o anemie severa, si cu un risc crescut de imbolnaviri (Doamne Fereste) asta din cauza infectiei si a antibioticelor.
Mi s-a spus ca am "scapat ieftin" si ca cel mic a avut "vointza".
Habar nu am de ce sau cum. Ma bucur ca suntem acasa si atat.
Va imbratisez pe toate,
Magg si bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/album?.dir=/c35bre2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VoichiV spune:

Magg, bine ca ati ajuns acasa... Imi pare rau ca a trebuit sa treceti prin asa ceva. Bebele tau e cu adevarat un luptator. Sa va traiaca!

Raalucutza felicitari pentru Raul Celestin Refgacere rapida. Asteptam poze

Neda, ce bine ca ne aduci vesti bune. Suntem alaturi de voi si sunt sigura ca bebele tau va recupera in cel mai scurt timp

VoichiV38+

poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mag ma bucur ca s-a terminat cu bine. Se pare ca a-ti fost strangaretzi pt. ca din cate fete a-ti nascut acolo doar voi a-ti patit ghinionul. Bine ca s-a terminat cu bine.

Neda imi pare bine ca Mihaita e un luptator si va asteptam si pe voi sa veniti acasa.

Raalucutza refacere rapida si flacau mancacios si necolicos.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulyp spune:

Mag am vazut pozicile. E super scumpel cavalerul tau. Inca odata va urez multa sanatate si sa va ocoleasca toate ghinioanele din lume.

Aura(36+) mamica Nicoletei

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Magg imi pare rau ca ati patit asa ceva! Bine ca puiutul s-a inzdravenit si de acum sa aveti parte numai de bucurii

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lauricisolomon/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, ce mai stiti de Doroti? ce o face?
Magghyc, nu-ti face probleme...si Mara me a avut septicemie...din maternitatea Ploiesti ea s-a capatuit dupa 3 zile de la nastere cu 5 germeni...din fericire a scapat de ei...a fost pe tratament cu antibiotic 14 zile, Gentamicina si Augmentin...am avut usoare probleme cu febra dupa aia, la cateva luni, dar se pare ca si-a reglat temperatura mai greu si se supraincalzea...cat despre raceli...a facut ceva rinofaringita pe la 2 luni si apoi f rar...acum raceste chiar f rar...importanta o fi fost si imunizarea de i-am facut-o inainte de gradinita....hai ca m-am intins dar ti-am scris toate astea sa nu crezi ca daca a fost sensibil la nastere va fi si mai tarziu...fii increzatoare si multa sanatate si tie si lui bebe

Eliza 27+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Si bv spune:

Felicitari, Raalucutza pentru nasterea lui bebe Celestin! Sa va traisca si sa fiti sanatosi! Te asteptam cu poze si amanunte!

Carmina, aveti un baietel superb! este atat de expresiv, ca pe mine m-a dat gata pur si simplu! Sa va traiasca!

Neda, ne bucuram din suflet ca baietelul tau este atat de luptator, ai sa vezi ca va fi sanatos si ii va ajunge din urma pe bebelusii nascuti la termen! Va doresc multa sanatate si putere! Asteptam in continuare vesti de la voi!

Magg, ma bucur in primul rand ca acum este totul bine. Nichita nu s-a dezmintit nici de data asta, dragutul de el! Este micutul nostru erou! Va doresc sa aveti de-acum parte numai de bine si noroc, multa sanatate si evenimente care sa rascumpere toate grijile prin care ati trecut!

Pupici tuturor si bebelusi sanatosi!

Simona

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

quote:
Originally posted by magghyc
Am ramas cu o anemie severa, si cu un risc crescut de imbolnaviri (Doamne Fereste) asta din cauza infectiei si a antibioticelor.
Mi s-a spus ca am "scapat ieftin" si ca cel mic a avut "vointza".
Habar nu am de ce sau cum. Ma bucur ca suntem acasa si atat.
Va imbratisez pe toate,
Magg si bebe

http://pg.photos.yahoo.com/ph/magghyc/album?.dir=/c35bre2

Mi-am amintit ca si mara mea a ramas cu o anemie (hemolitica s-a dovedit ulterior, adica pe la 4 luni) pe care am rezolvat-o printr-o transfuzie sanguina de la sotul meu....dar ti-am zis...despre "risc crescut"...nici vorba...in schimb am avut probleme cu alimentatia...fiindca a fost "chinuita" nu voia sa manance...de supt nici nu s-a pus problema (bine, nici nu m-a invatat nimeni atunci sa ma mulg la greu...in fine)...si ne-am chinuit cu biberoanele de ajunsesem sa ma isterizez ca nu mananca suficient...asta pana pe la 6-7 luni....acum este f bine...sper ca voi sa nu aveti problemele astea, dar ti le-am spus ca sa nu te sperii

Eliza 27+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput