Mamici de mai-iunie 2006(88)
Raspunsuri - Pagina 5
26octombrie spune:
e, iti dai seama ca nu infecteaza pe toata lumea, cred ca au organizat un concurs si io, ca o norocoasa ce mi-s, l-am castigat...
Luana si Hora
Hora Lucia
www.geocities.com/mamici_de_mai_iunie2006/povesti.html#Hora " target="_blank">poveste#8230;
Lisboa 2005
Roxana Claudia spune:
Diana e grasana Evelyn, nu gluma. Avand in vedere ca ecograful are si o eroare destul de mare, cam 300 g....uau! E bine facuta! Si zici ca i-ati putut admira profilul? Draga de ea...a vrut sa o vedeti...Si Catalinul meu tot cu tati seamana la nas? Ce facea in momentul eco? Dormea sau ati avut noroc sa vedeti mai multe??
Roxana 38sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
VoichiV spune:
Luana, nu stiu daca sa rad sau sa ma intristez. Uite de la mine pentru tine si domnishorica ta
VoichiV38+
poze burtica si Maria Alexandra http://pg.photos.yahoo.com/ph/vvoichita/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10054;104/st/20060603/dt/7/k/0029/preg.png
neda spune:
Buna fetelor,
M-am intors de la spital doar pt citeva ore si ma grabesc sa ma duc din nou.Mihaita e bine.E atit de scump -cind am sa am timp am sa pun niste poze cu el.E incredibil de micut, nu am mai vazut niciodata un asa bb.A inceput sa manince, si maninca binisor.Ar minca el mai mult dar dr. nu vrea sa riste sa-i dea mai mult sa nu ii forteze stomacul.Oricum in fiecare zi ii mareste doza de mincare.Am norocul ca am deja laptic si ca trage bine din biberon,chiar are reflexul format.M-a uimit cind am vazut cit e de micut si cum el deja stie suga.Eu am folosit pompa inca din prima zi -chiar daca nu venea laptele.Laptele a aparut abia a 3-a zi.
Personalul medical e minunat.Aici chiar incurajeaza mamicile sa stea cit de mult cu bb-ii lor.La inceput ma simteam stingherita tot fiind in jurul lui Mihai, simteam ca le deranjez.Dar nu e asa.Chiar m-au lasat sa il schimb, sa ii iau temperatura si sa il hranesc.
Dr-ii ii fac zilnic tot felul de teste de singe, raze, chiar ecograf la cap i-au facut.Vreau sa vada de ce nu a crescut.Pina acum toate rezultatele sint bune.Se pare ca placenta mea a fost prea mica si de aceea bb nu a putut creste.
Acum astept sa vad ca i-a in greutate siapoi sa il iau acasa.
E atit de micut si de scump.La inceput mi-a fost teama sa il iau in brate,sa nu il strivesc.O doamne!
Va multumesc la toate pt incurajari!
Neda si Mihai (19.05.06)
papadie spune:
LUME, LUME a nascut ralucutzaa:)))
va dau mesaj de la sotul ei:
" sunt sotzul.am un baietzel sanatos si o mamica frumoasa si sanatoasa,dar care s-a chinuit si ma chinuit 19 ore si tot a trebuit folosit clopotul aspirant,dar ,totul este bine cand se termina cu bine"
RALUCUTA & SOTU sa va traiasca minunatia!!!
Ralu refacere usoara si rapida si un bebic necolicios, mincacios si somnoros!
papadie spune:
Neda e bine sa stai cat mai mult cu mitzi mik pe piept sa te simta, sa-ti auda inima, sa-ti invete mirosul. E perfect daca suge. Uite ca incurajare Sofia avea la o luna 2.220 kg (1.395 kg la nastere si a scazut 60 de grame) si acum doua zile avea 2.700 kg. Alapteaza-l cat poti de des. Aici iti ofera rezerva sa stai cu bb mik ca sa-l alaptezi...nu poti sta cu el acolo? O sa vezi ce repede creste si ce bine o sa recupereze. I-ai facut proba suptului? O sa vezi ca de la san mananca dublu uneori fata de ce-i dau asistentele la bibe. Este f important pt el acum sa-l tii cat mai mult in brate si pe piept pt ca el se simte protejat ca in uter. In rest, astia mici is rezistenti si luptatori si o sa vezi ca o sa-l ai repede acasa. Pupicei mititei de la noi
Diana79 spune:
Ralucutza sa-tzi traiasca baietelul. Sa fie sanatos si voi sa va bucuratzi de el.
Neda ce vesti bune. Ma bucur mult pt voi. O sa vezi ca Mihaitza o sa fie un baiat sanatos si voios, o sa creasca f repede nici nu o sa-ti dai seama cand.. Asteptam cu nerabdare si pozele.
Ama tu ce mai faci? Nu ai mai intrat demult. Ce face Sebi.
Diana 37+ cu Nicole Evelyn
Steluta spune:
FELICITARI, RALUCUTZA!!! BINE AI VENIT PE LUME CELESTIN!! Deci pana la urma a fost baiat
Neda, ne bucuram pentru evolutia lui Mihaitza!!! Mult, mult laptic!!!
M-a uitat la pozele bebelusilor. Sunt atat de dulci!! Sa va creasca mari fericitelor mamicutze!!!
Steluta 35s+.
nicolungu spune:
Multe felicitari noilor mamici si multa sanatate la bb-i ca de frumosi vad ca toti sunt tare frumusei!