dieta hipocalorica (4)
Raspunsuri - Pagina 18
diadaniela spune:
buna fetele!
eu slabesc in continuare. putin ,dar constant.
pb mea sunt sanii. ma gandesc serios sa-mi fac ceva la ei . silicoane sau ce-o fi.barbatu' a zis ca daca asta ma face sa ma simt bine e ok.
daca ma hotarasc sa fac operatia ,o sa o fac la Bacau la dr Stan.
am auzit de el din reviste.![]()
chestia e ca mi-e cam frica.
ma puteti ajuta? sa-mi spuneti si parerile voastre.
voi ce parere aveti de astfel de operatii?
va pup si astept pareri!
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
briza_marii spune:
Bine v-am regasit dragelor. Bravo voua ca v-ati tinut de treaba! Eu dupa nunta am cam calcat pe bec rau, am tot avut tot felul de motive de sarbatorit. Dar acum gata, inapoi pe baricade ca pe 1 sept plec in saptaluna de miere..
Dananu am inteles problema ta? De la slabit ti s-au lasat sau ce anume te supara?!
briza_marii
poze
EditRacheltu zici ca ai minus 19 cm in talie?! Woaw!Bravo tie!
Androix spune:
Vreau sa va zic ca eu eram destul de sceptica privitor la operatiile astea. Zilele trecute insa, m-am pomnenit gandindu-ma ce-ar fi daca? Pe mine m-ar tenta o lipoabsorbtie, sau cum i-o fi zicand, ma rog sa ma scape de burta (care btw nu cred eu sa ma paraseasca cu toate dietele din lume si cu tot sportul) si ceva din solduri. Stiu ca sunt foarte dureroase in zilele de dupa. Nici nu am avut curaj sa vorbesc cu sotul meu. Ma rog, sa fiu sincera inca sunt destul de prapastioasa si cred ca mi-ar fi mie frica. Spun inca, pentru ca am remarcat ca opiniile se mai schimba cu timpul... si cu kilogramele ![]()
Andreea mamica lui
Filip Stefan
diadaniela spune:
pai, Andreea , si mie imi e frica ,dar am ajuns la disperare cu sanii astia.
am pb vreo 15 costume de baie pana sa gasesc unul potrivit.
Briza ,eu am afost f grasa in timpul sarcinii( am atins suta
) si acum am tot slabit(67).
asa ca ca sunt varza la capitolul sani.
edit: Andreea,uite aici ce te intereseaza.
http://www.cms.ro/ops.php?loc=lipo
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
corap spune:
mai, fetelor, cam pustiu p-aici
io am fost cam depresata, ca ziceam ca am scazut la 86 de kg si m-am cantarit la cantaru lu sor-mea superperformant si.... 90 :(((((((((((
asa ca io tre sa resetez ce-am zis pana acum, si s-o iau iar de la 90
deci 90............only 25 togo :(
operatii estetice io nu-mi fac, ca nu suport ideea de spital, desi la capitolul sani & burta nu o duc nici eu prea stralucit
in plus, am inceput si eu lucrarile la bb2, sper sa nu ma mai ingras atat in timpul sarcinii (sarcina in proiect, deocamdata, da' va tin la curent)
felicitari, briza, pt casatorie
, casa de piatra si alea-alea
in alta ordine de idei, mi-am rupt ieri stepperul, asa ca :(. dar fac exercitii la saltea, si urc pe jos din ora in ora pana la et 9. poate ca are efect
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005
briza_marii spune:
Danaacum am inteles. Oricum da-mi voie sa te felicit din tot sufletul pt o asa performanta (dela 100 la 67, woaw). Din pacate eu nu te pot ajuta in privinta asta pt ca mie mie frica de spitale ca de nu stiu ce, asa ca.....
corap mersi de urari. ref la cantar eu zic sa te ti de al tau, ca asa dc te cantaresti in 2-3 locuri sigur arata diferit (crede-ma ca am verificat eu si asa e, diferenta fiind de 2 pana la 4 kg
). Zi-mi si mie cum mai reusesti pe caldurile astea sa mai faci si miscare?!! La mine nu a mers liftul si a trebuit sa urc pe scari pana la 5 si am zis ca imi dau duhul!!!! Asa ca bicla mea sta frumos pe post de umeras
, ca pe caldura asta ma ia durerea de inima dc fac efort mai mare.
briza_marii
poze
diadaniela spune:
briza,ti-am vazut pozele de la nunta . esti tare frumoasa si nu pari grasa deloc.
Casa de piatra si tot ce va doriti!
Corap ,incearca sa te masori.
iti masori fundul ,picioarele ,burta si asa stii sigur daca ai slabit.
Dana
corap spune:
neata, fetelor! un ceai verde cu lamaie de la mine, ca cik cafeaua nu-i buna pe caldura asta
briza, am vazut si eu pozele de la nunta. foarte frumoase
eu fac sport in principiu sub aerul conditionat, ca in lipsa lui, fii sigura ca as fi ca o molusca lenesha. de urcat scari m-am lasat, ca e cald. dar n-am, in general, nici o pb cu urcatul scarilor. anul trecut cand eram
in luna a 7-a am avut liftul in revizie 1 luna, si o pofta nemaintalnita de pepeni. asa ca m-am antrenat pentru o viata ![]()
dana, masuratu-m-am. sa vedem...
c & andrei-ardei 
14 noiembrie 2005
Androix spune:
salutici la fete
Briza, casa de piatra, sa fiti fericiti pana la adanci batraneti si sa va iubiti mereu ca in prima zi. Arati super bine, nu mai ai nevoie sa slabesti. Dar stiu ca toate femeile au o pasarica
aaa adik o problema cu grasimea fie ea cat de putina sau chiar inexistenta asa ca te inteleg.
Eu am mai dat jos un kil, dar m-am destrabalat tare we asta, cu cartofi prajiti si cu gratar, mi-au mai venit si rusii, asa ca cred ca l-am pus la loc. Dar azi am repriza dubla de bicicleta, si poate reusesc sa fac si winsor pilates cand oi culca juniorul.
Am renuntat sa ma cantaresc si prin alte parti. Nu de alta dar nu stiu cum se face ca exact cantarul cu care incerc sa slabesc (fie el al meu acum, sau al soacra-mii in trecut) arata mai putin decat cele pe care ma cantaream ocazional. Asa ca nu ma intereseaza. Al meu e cel mai bun si gata!
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabibarta spune:
Briza, ti-am vazut pozele, ati aratat superb!!!!
Fetelor, eu plec pt. vreo 2 saptamani, tineti-va tare pe pozitii si nu va lasati atacate de dulciuri, prajeli si alte chestii:((