dieta hipocalorica (4)
Raspunsuri - Pagina 17
briza_marii spune:
eu: 67, dupa ziua de ieri cand, de emotii nu am putut sa mananc nimic.
briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta
Androix spune:
hop si eu
desi n-am fost plecat pe nicaieri dar am fost ocupata si n-am mai apucat sa scriu.
Dieta aia daneza de care ziceam ca ma apuc am adaptat-o pana am transformat-o intr-o dieta hipocalorica
Oricum cantarul zice bine: 85 
Andreea mamica lui
Filip Stefan
gabibarta spune:
v-am trecut pe lista!
Eu am ajuns la 58,5-59 dar nu pt. ca as fi fost cuminte, ci din cauza altor probleme:(
diadaniela spune:
wow Gaby!
eu sunt pe aici ,dar am vazut ca nu prea scrie nimeni si ca am renuntat.
eu fac bine . am ajuns la 67. merg taras ,grapis inainte.
tu ce faci?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
gabibarta spune:
felicitari!!! Vad ca ai luat-o pe calea cea buna!
Eu tot la 58-59, dar zilele trecute am mancat cat un purcel:(
rachel owen spune:
Salutari fetele! Cum mai sunteti? Eu nu am mai intrat de mult pe aici. Ma laud in continuare, nu doar ca m-as fi mentinut, dar am si slabit cate putin, mancand, normal, dar nu cat un om normal, ci atat cat pot, fara sa ma abitn, doar ca nu mai pot manca prea mult, nu am pofta mai pe nimic, si nici cantitativ nu pot mult. Am luat Reductil 1 cutie jumatate, apoi am buctata-o odata (am baut vin si era interzis si m-am simtit ingrozitor) si nu am luat in continuare. Am cu 19 cm mai putin in talie si am ajuns la 61 de kg. Cred ca am slabit mai mult de 10 kg pana acum (asa cum am spus nu m-am cantarit la inceputul curei, pt ca nu aveam pe atunci cantar). Nici cu celulita nu ma mai pot lauda, cea mai mare parte fuse-fuse-si-se-duse, dar nu-i bai.
Saluti a tuti si mai vorbim. Va pupik
pozici pozici
Rici, cea mai fericita mamica
si omuletul ei drag 
Androix spune:
Salutare
Si eu prin zona ca pana plec eu in concediu mai am mai bine de o luna. Pana atunci mi-am propus sa mai slabesc 5 kilograme, dar ca o nesimtita ce sunt n-am facut nimic in acest sens. Deci tot la 85 sunt desi mananc mai mult decat inainte.
Apropo de reductil eu n-am curaj sa ma bag la pastile d-astea asa de drastice, dar un bio-cla m-as baga sa iau. Inca nu stiu ce sa fac pentru ca luna asta incep si prestatia pentru bb2 si nu as vrea sa am probleme. Oi vedea...
Hai mai intrati si voi sa ziceti cateceva ca am sapat nu gluma pana am ajuns la subiect.
Andreea mamica lui
Filip Stefan