dieta hipocalorica (4)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

hello fetelor!
Gabi ,hai zi in cat timp ai ajuns asa slaba?
mai ,plec si eu pe 31 iulie la nisipuri in bulgaria .
de abia astept,dar vreau sa mai dau ceva jos pana atunci sa intoarca macar unu' capul dupa mine.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dana, am inceput in februarie. Pana in iulie mai este destul, poate reusesti:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by corap
[
briza, nu stiu pe unde vine localitatea asta,

Este vb de zona halkidiki, bratul din mijloc Sythonia, iar Philoxenia se numeste hotelul, care cica e sub forma de bungalouri intr-o gradina (sa am vazut pe internet, cum o fi in realitate acolo, va spun cand ma intorc).

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

wow Briza, acum m-am uitat la data nuntii voastre... deci peste 2 saptamani si un pic??? Cum e, ai emotii? Esti gata cu pregatirile?

Mergi la inceput

Gabita azi am depus actele pt cunuia civila, care o sa fie vinerea viitoare, cu o sapt mai devreme decat nunta .
Incepand de vineri seara am fost "super" "mega" crizata ca azi depun actele, ca deja incep numaratoare inversa..Dar, azi a fost exact cum mi-a spus cineva de pe forum: am iesit de acolo cu atat liniste si pace in suflet, atat de calma de nu imi vine sa cred. Sper din tot sufletul sa ma tina cat mai mult, si sa nu ma apuce iar emotiile (au fost cateva zile in care bazaiam in fiecare seara ca eu nu ma mai marit -noi stam de 2 ani impreuna, deci practic nu o sa se schimbe prea multe, dar emotiile sunt cat casa).
Acum referitor la dieta noastra: ma bucur ca de la inceputul anului am slabit 7 kg (cand m-am inscris aici slabisem 3.5 kg), DAR sunt furioasa pe mine ca nu mi-am atins tinta pana la nunta. Sper ca macar pana cand plec in hanymoon sa ma apropii de ea. Iar tu Gabita esti dovada ca se poate....cu multa vointa !!!
Va pupic si va doresc o noapte buna!

briza_marii

Mergi la inceput

wow Briza!
asa putin mai ai?
sa ai o nunta frumoasa si casa de piatra!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

poftiti cate o cafea si treceti la scris.

Dana

Mergi la inceput

Briza, sa fie intr-un ceas bun! Iti doresc din tot sufletul, sa va mearga foarte bine impreuna!

Mergi la inceput

Dana, Gabitamersi mult de urari!!
Azi am avut munca de teren asa ca acum sunt lesinata de-a binelea!!! Tot e bine nici foame nu imi mai e, de atata caldura. Mmmm, ce buna ar fi acum o baie in mare...sau macar la piscina.
Referitor la cafea, de 2 zile nu am baut ca parca nu mai intra decat apa. Da' stiti ce as bea eu acum? o limonada, de aia de care ne facea mama in casa cu lamaie, si cu gheata..Dar nu am decat o lamaie amarata prin frigider, iar la piata nu mai ies, nici sa ma pici cu ceara!

briza_marii

Mergi la inceput

stiu de care limonada zici ,dar noi ii puneam si zahar.

Dana

Mergi la inceput