dieta hipocalorica (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

unde pleci?
in vacanta?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

plec in grecia (corfu) 1 saptamana. de miercuri pana miercuri. doar ca ne-am hotarat in ultimul moment, pasaportul piticului iese maine, mai am o gramada de umblat si instructiuni de dat
am si emotii, ca nu stiu ardeiu cum o sa suporte calatoria cu avionul (1,5 ore). sunt cam invalmasita - motiv de stres - si unde se duce stresu asta? -

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

o ora jumate nu e mult . o sa suporte bine.
o jucarie , un suculet,ceva de rontait si imediat trece timpul.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

ah, am uitat: hai ca dau eu azi , coz I LOVE COFFEE (de ce nu mi-o place ceaiu verde nu-nteleg
87............................22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by corap
de ce nu mi-o place ceaiu verde nu-nteleg

Da sigur, si de ce nu ne-o place orez fiert, simplu, legume la abur...in loc de cartofi prajiti, eclere....
Ce bine de tine ca pleci cu avionul. Noi o sa plecam putin mai incolo, dar cu otocaru'. bine ca sa rezist atata drum, mai ales ca eu nu pot dormii decat in pat (exclus masina, tren si alte alea)...
Vacanta frumoasa!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

briza, mie chiar imi place orezul simplu (hai cu putin sofran), da la mine tentatiile-s mari, ca barbat-mio e slab (de cand ilcunosc s-a ingrasat 20% si tot slab e) si baloteaza tot felul de bunataturi, de la 1.000 de calorii/bucata in sus.
cand aude c-am facut orez cu ton in apa, orez cu dovlecel, orez... ma-ntreaba: bun, si noi ce mancam azi . la el trebe totul sa inoate in ulei si cu paine
unde mergi cu otocarul? si io-s la fel ca tine, nu pot s-adorm in alta pozitie decat orizontala. si la un moment dat doarme toata lumea, numa io-s huhurez prin autocar

87..........................22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Corap, cand plecati? Drum bun!!!
Noi plecam la sfarsit de iulie (prin 30 sper) dar in alta directie, si din pacate cu otocarul:( Stam vreo 2 saptamani in Munchen- eu cu Robert. Pe Lili o lasam acasa cu mama, ca e prea obositor pt ea un drum asa de lung, iar pe sotul il las acasa sa pt ca e prea obositor pt mine:)))) Dupa aceea merg si cu Lili dar numai in tara. Am noroc ca la servici am mult de lucru, nu prea imi sta capul la mancare, iar acasa Lili cum ma vede mancand, imi ia frfuria din fata... am ajuns sub 60!!!! Va pup

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Wow Gabita!! Sa intelg ca tre sa fac un copchil care sa imi fure mancarea, ca sa ajung si eu la 60.Aha..deci asta era solutia
Corappe noi scrie Sythonia, Philoxenia, incepand cu 1 sept...unde am intels ca e destul de romantic si de liniste, ca noi o sa fim in saptaluna demiere (asa, cu 2 luni intarziere, din cauza de scarbici, dar bine macar ca e)

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

eu plec poimaine (dak m-ajuta Dumnezeu sa-i iau pasaportul lui ardeiash - sper sa fie gata, va mai scriu maine)
gabi, pai in curand o sa te pierdem [eu moarta de invidie]. mie mi-a placut in germania (eu am fost la koln), mi s-a parut extraordinar de curat, extraordinar de organizat, toate cele mergeau dupa program fix
briza, nu stiu pe unde vine localitatea asta, dar septembrie e luna cea mai buna de calatorit (dupa parerea mea). si noi am facut nunta in iulie si am plecat in saptaluna in septembrie (la noi au fost, totusi, 2 saptamani), si a fost frumos si calduri suportabile. ca asa pot foarte bine sa ma scurg pe asfalt si-n bucuresti.
din pacate anul asta intrerup traditia de 7 ani de plecat in concediu in septembrie, din cauza de serviciul sotului.
fetelor, cand vin pun si pozne (cu mine in rol de balena eshuata)
spor la
jos
87................only 22 to go
a, gabi, am uita sa intreb, tu cand aveai 78 de kg? (dak nu-i secret)

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Corap, nu ma veti pierde asa usor:)
Am mai fost de cateva ori la nemti, stiu cum e... parca am fi pe alta lume:(
Haideti la o cafelutza, dar fara zahar si frisca:))))

Mergi la inceput