dieta hipocalorica (4)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

quote:
Originally posted by corap

briza, asa-i cu cantaru oficial - cand vine momentul te ingrasi instantaneu de la stres .
[

Partea cu stresul ai nimerit-o din plin: ieri trebuia sa merg la dr sa imi iau certif medical, ca marti depunem actele pt civila. nu stiu, chestia asta a fost pt mine asa , ca o avalansa, m-am panicat toata la gandul ca ia uite ce putin mai este, deja imi scot certificatul...(asta se intampla miercuri seara). Eram atat de panicata ca am luat un extraveral ca sa pot dormi.

Gabita ce sa iti spun: FELICITARIIIIIIIIII, BRAVO TIE si rusinica mie, ca nu m-am tinut de treaba!!!

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Cora, stai linistita ca nu va las Cel mult o sa scriu si acolo. Vreau sa vad daca merge asa cum mi-am propus si vreau sa le zic si lor macar sa nu se infometeze dimineata, si in unele zile si la pranz de pomana.
La mine cantarul oficial de ieri e cam aiurea ca tre sa vina rusii si eu de obicei am un kg in plus in perioada asta urita. Sa vedem, oricum tot aceasta perioada conincide si cu niste pofte nebbune asa ca ieri am bagat serios: biscuiti cu ciocolata, paine cu margarina si cate si mai cate

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Briza,la Cora Pantelimon .e mai aproape de mama.
eu ieri am murit de foame ,am facut sport ,am baut ceai verde si azi dimineata cand m-am urcat pe cantar...surpriza.
am 68,8!!!!!!!
de ce naiba?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

androix, si eu sunt absolut convinsa ca masa de dimineata e baza. eu am avut o perioada in care saream constant peste ea, si n-am reusit decat sa-mi stric stomacu :(
si asa patesc si eu in "perioada rosie" - retin o gramada de apa prin tesuturi, si am tot felul de pofte pofticioase. cred ca daca as reusi sa le tin sub control in perioada aia, o mare parte din problemele mele cu greutatea s-ar rezolva. eh, mai am de lucrat la pisic, mai ales partea cu autocontrolul
briza, hai ca nu doare nunta. si trece repede, nici nu te dezmeticesti... . ca stresul ingrasa
dana, d-aia tre sa te cantaresti mai rarut. c-asa se demoralizeaza omu'. vezi ca poate nu era centrat cantarul sau are bateriile pe terminate.
fetelor-cucuietelor, spor la
NU la [stres]

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

sunt aici, fetelor, in sfarsit am reusit sa modific datele. Daca am uitat ceva, sa-mi spuneti:)
Va pup si spor la slabit!

Mergi la inceput

hai sa va zic ce chestii geniale am gasit:
niste applechips - se cheama "nobilis" si sunt unguresti, tin de foame, tin si loc de dulce, sunt felii de mar deshidratate, singura chestie nashpa e un E222 in compozitie. si nu-mi fac rau la stomac, ca merele mere.
a... si gasit un site carea-ti zice "compozitia" - bagi niste masuratori si iti dau rezultatele. daca va intereseaza http://www.fittogether.net/index.aspx, tre sa te inregistrezi dar nu dureaza mult.
pe mine m-au cam deprimat rezultatele , da' eu sunt cu cel mai mare tonaj pe-aici
pupici si slabire placuta
87 - only 22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

aseara am cump vialis musli cu fructe, si dimineata zic hai d-le sa manac si eu "sanatos si gustos" . BLEAH! Ce gust!!! Nici sa mor de foame si n-as manca asa ceva. Voi mancati asa ceva?

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

bleah ,eu nu mananc asa ceva!
in schimb as manca un chec tigru .....de nu mai pot.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Briza, Dana, incercati Nestle fitness, eu mananc varianta fara fructe ca nu prea ma impac cu ele, dar e ffff bun:)
Mersi pt felicitari, imi place ceea ce vad in oglinda. Nu zic ca nu ar mai incape un pic in minus, dar merge si asa.
Sper sa ma pot mentine, deci raman printre voi.
Va pup, si va doresc un w.e. placut fara ispite.

Mergi la inceput

mie imi plac tot felul de musli - dupa aia vitalis nu ma-nnebunesc. acum imi plac unii nestle, cred ca clasic le zice, sunt cufructe (multe stafide) si mai fara zahar, numai ca nu prea am mai vazut.
imi plac si nestle fitness, mai ales aia cu fructe, dar au o gramada de zahar. acum m-am reprofilat pe fulgi de porumb cu iaurt yummmmmmy.
hai ca plec la coafor sa ma shuvitzez si sa ma fac gigea.
ca diseara chefuiesc
spor la
87........................only 22 to go

c & andrei-ardei
14 noiembrie 2005

Mergi la inceput