dieta hipocalorica (4)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns briza_marii spune:

Mai fetelor cum va mai descurcati cu dieta? Din cauza vremii asteia tampite, mie imi vine sa dorm mereu, dupa o jum de ora de biciclat trebuie sa ma opresc ca simt ca imi expolodeaza inima (si tocmai ajunsesem si eu la o ora de biciclat fara sa lesin), si in plus, imi vine sa rontai tot timpul cate ceva!!! Beau 2 cafele pe zi in loc de una..Of,of

briza_marii
ziua nuntii; una alta pt nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

nu stiu ce a fost azi in atmosfera,da' si mie m-a venit sa rontai non stop.
oricum pana maine nu mai mananc nimic.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mama lia spune:

ei, si nu ai mai mincat nimic???? ca pe mine m-a palit o foame aseara si am bagat 2 felii de piine cu icre si masline...si citeva patratele de ciocolata neagra!!!....asta e cura mea de slabire?????

mi-e rusine de mine!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

hop si eu
n-am mai rezistat pana maine, la ziua de cantar oficial, asa ca ...
87 kg (-1kg ) ......."only" 22 to go
in rest, m-am cam dat in barci, ca am avut un program tare aiurit, si am balotat seara la greu.
si saptamana viitoare plec in grecia o saptamana, asa ca nu stiu cat o sa ma tin de cura... hm, sper sa nu ma intorc mai decat o sa plec.
vad ca voi va tineti de nunti, petreceri si alte kestii, asa ca ma iau dupa voi - ma duc si eu sambata la o nunta... ufa, dak-ar dansa si barbat-mio, as mai lasa un kil p-acolo. da' nici o sansa
va si spor la
c - only 22 to go

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Buna
Cora, felicitari pentru kilogramul pierdut.
Si eu ma pot lauda ca NU M-AM INGRASAT! Nu stiu cum dar in lista s-a strecurat o greseala cred, sau am uitat eu sa zic la 01.06 cat aveam pentru ca aveam tot cat azi adik 86.5 Intr-un fel sunt dezamagita de mine insami pentru ca pe 03.06 am inceput un super dezmat la nunta, apoi pe 11.06 a fost ziua sotului meu si am dat cu tort si toate alea, si probabil din cauza asta n-am dat jos un gram. In schimb se pare ca luna de mancat moderat a avut efect ca nu m-am ingrasat asa cum ma asteptam. E bine si atat zic eu.
Acum trebuie sa-mi vina ciclul azi, maine, astept sa-mi treaca si de saptamana viitoare pe 21.06 incep sa tin daneza adaptata in mod propriu si personal Adik nu adaug cantitati in plus in schimb impart altfel mesele, astfel incat sa mananc mai putin si mai des, fara mic dejunuri doar cu cafea. Sunt curioasa daca o sa am rezultate bune. Oricum o sa scriu si aici astept incurajarile voastre.
Off, fetele, noi suntem putinele aici, uite acum am cules subiectul de pe a treia pagina. Hai, trezirea, veniti si raportati muuuuulte kile duse pe pustii!

Andreea mamica lui Filip Stefan

Mergi la inceput

Androix normal ca te sustinem! Si eu sunt botic azi: toata sapt mi-a aratat cantarul 68 (adica un amarat de kg in minus, dar vb aia e in minus) si azi cand m-am cantarit "oficial" tot 69 arata ca data trecuta!!! Nu ma mai joc!
Mai fetelor pe unde umblati? Gabitaaaaaaa ne-ai parasit? Nici nu ne-ai mai modificat listuta.....

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

eu tot 68 ,da' nu-i bai .
merg inainte.
scriu mai tarziu . acus tre' sa fug la mama ca vrea sa o duc la Cora.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by diadaniela

scriu mai tarziu . acus tre' sa fug la mama ca vrea sa o duc la Cora.

Care din ele? militari? eu stau prin zona, poate ne devem la un shopping de produse 0% grasimi, normal

briza_marii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Fetelor, nu v-am parasit de tot, nici nu am murit de foame:)
Imediat modific lista, incerc sa va ajung din urma. Am foarte mult de lucru la servici, dar incerc sa nu mananc ca o vaca... si uite incet-incet am ajuns la 60:) Va pup, si daca uit sa modific, mai trageti-ma de maneca:)))))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

androix, pai daca tii daneza adaptata tot la noi tre sa combati, nu la daneze. nu pleca .
in alta ordine de idei, io - care-am tinut toate curele, mai putin aia pe grupe de sange (pe care o s-o tin mai la vale, cand ajung si io pe la un 70), am tinut daneza strict vreo 10 zile si am slabit 1 kg. foarte dezamagitor, mai ales ca io nu suport multe alimente din regim, si le-am bagat cu forta sub nasuc.
briza, asa-i cu cantaru oficial - cand vine momentul te ingrasi instantaneu de la stres .
gabi, pai ai ajuns deja la 60? bravoooooooooooooooo . da nu ne parasi, ca tre sa fii aici exemplu
c - 87 only 22 to go

Mergi la inceput