Mamici de iulie-august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna dimineata mamici,
raportez si eu la 27s+5z bbelina avea 1076 g...este inca neintoarsa dar ma multumeste starea ei "utero-transversa" ca nu ma apasa...si oricum voi face cezariana (asta din 2 motive: ca mai am o cezariana si in plus ca nu se stie daca se va mai intoarce), dar dl dr mi-a zis ca daca tin mortis sa nasc natural o intoarce el...i-am zis "nu, mersi"...l-am intrebat daca am vreo contraindicatie pt plecatul la mare si mi-a zis "sa nu te arunci in cap in apa"....in rest totul e in regula...m-a mushtruluit un pic ca nu mi-am facut analizele, dar a ramas ca le duc data viitoare

Cornelia, ma intristeaza starea ta....sper sa-ti mai revii...si totusi intreaba medicul...trebuie sa existe o solutie pentru varicele alea
Kehleyr, iti tin pumnii sa fie totul in regula pana la sfarsit

Medeea, ce mai faci? cum te mai simti?

Muuh, ti-am vazut pozele...arati super chiar si in costum de baie....si eu am celulita si ma vad hidoasa in costum de baie, dar la mare n-o sa ma dau in laturi de la plaja in costum....ca doar plec in bulgaria si daca va comenta cineva ceva macar nu inteleg

Eliza 27+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Muuh, mi-ai facut o pofta de mare!!!!!!!! Arati foarte bine in costum de baie. Si nu mai spune ca esti grasa, ca in afara de burta nu mai e nimic mare la tine. Cred ca esti cea mai slaba dintre noi toate.

Pumpkin, te asteptam si pe tine cu poze.

Eu am inceput deja sa imi fac planuri cu sotul meu pentru concediul din vara asta, ca noi suntem tare plimbareti. Ne gandeam sa plecam pe undeva prin august, sa apuce si bebe sa mai creasca (o sa aiba 2 luni). Fetelor, credeti ca e posibil sa plec cu un bebe asa mic dupa mine, sau am innebunit eu de tot din cauza caldurii?

Cristina, 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Buna fetelor, caldura mare nu-i asa..
Eu sunt bucuroasa; am fost ieri la control si bebitza s-a intors cu capul in jos deci cel putin din punctul asta de vedere stau linistita, pot naste natural

A, si bebelina are la 31s+2z o greutate intre 17890 si 1880 gr - asa mi-a dat medicul un interval

Va pup

31+ si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata la burtici, am aparut si eu, azi iar am plecat dis-de-dimineata la medic sa-mi dau aparatul de EKG in primire. Spera ca pana maine la 14.30 sa-l citeasca. Sper sa primesc medical si sa stau acasica apoi.

La noi azi este racoare, de la 30 de grade ieri azi sunt 17 grade. Ne zapaceste vremea asta.

letizia pe aici nu merge cu bani si pile sa iei medical. Dar in ceea ce le priveste pe gravide cred ca-s si ei mai intelegatori ca-si dau seama ca nu-i usor cu ditamai burta sa stai prin metrouri, acolo in gramada de oameni. Va trebui sa sun la casa de asigurari sa vedem cat la suta din salariu au sa-mi plateasca, ca aici cei de la munca iti platesc numai 6 saptamani si restul de medical cica ti-l plateste casa. Ieri am aflat ca habar nu aveam de asta.

cristina_ana eu cred ca indiferent de cat ati fi de plimbareti ar fi bine sa asteptati cu concediul pana bebe face macar 4 luni. Stiu cand era nepotelul meu mic anul trecut ca citeam prin carti ca pana pe la 4 luni is mai sensibili bebelinii si de pe la 4 luni incolo deja au si ei mai multa forta. Si plus caldura aia din august... Mai bine lasa-o macar mai asa pe sf lui septembrie cand se mai racoreste afara.

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetelor,

Eu sunt in prima zi de prenatal asa ca va salut de acasa .

Angelli, m-am distrat teribil la autodescrierea ta cu "gogoasa infuriata infipta pe bat" . Stai linistita ca mai ai un pic si o sa intri iar in haine normale. Acum sa nu iti inchipui ca inainte de 3 luni dupa nastere o sa te incapa alea vechi, ca tot ramane un pic de burta, sau daca s-a mai pus cate ceva pe picioare, dar tot e altceva.

Muuh, toata lumea te-a complimentat pe tine si pe buna dreptate , eu vreau sa iti spun ca ai si un catzel superb (pe care deduc ca il cheama Dragon?) si te asortezi foarte frumos cu el la culoarea "hainelor" . Voi v-ati decis si la nume de fata si de baiat sau cum faceti? Apropo de artera mea, culmea este ca in acest caz artera e folosita pentru evacuare si vena pentru alimentare, nu stiu de ce sunt botezate invers...

Cornelia, imi pare rau sa aud ca suferi asa tare de umflaturi. Poate ar trebui sa incerci sa mananci mai putin sarat.

Ce o fi cu irinuca de nu mai zice nimic?

Nu ma mai speriati ca venele alea se transforma in varice ca eu sunt brazdata de ele pe toata burta si pe sani . Ma dau cu crema si sper sa nu plesneasca, atunci sigur se fac varice...

Va pup si aveti grija de voi cu caldura asta infernala. Mancati multa inghetata .

Kehleyr 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pupici la burtici!
Muuh, sarumanusitzele de mail, cum sa te iau mai la palme, ce-ti veni? Chiar mi-ai zis lucruri interesante si ma simt mai linistita.
Sabana, iubita tu plangi ca nu ai ce sa iti iei pe afara pe tine si eu plang ca nu mai pot sa ies din casa. Si tocmai ce imi scosesem sapt trecuta niste rochite vaporoase si dragute, fustite si majeuri ...si acum zac in casa in pijamale de satin care sunt mai racoroase
Leti, io chiar nu ma grabesc iubita mea, dar uite ca Luca are alte pareri si deja o personalitate puternica ...cred ca o sa ne manance urechile
Azi la 15 ma duc la control si sper sa fie bine junioru'....
Iulenca draga, albe si celuloase suntem cu toatele, sa-i ia naiba de hormoni
Cristinik, si noi suntem plimbareti rau, dar am fost pusi la punct cand ne-am exprimat ca am pleca si noi cu bb prin august pe undeva...am inteles ca nu e bine sa il ducem la soare/mare etc mai devreme de 6luni-1an (nu inteleg de ce) si in plus, alti parinti ne-au zis ca ar fi oricum un mare chin sa pleci cu el asa mic...mamicile experimentate, voi ce ziceti? sariti cu sfaturi

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Cristina_Ioana, noi am preferat sa mergem cu Mara la munte cand avea 7 luni, adica in august...marea am lasat-o pentru anul urmator...si nici la munte n-a fost prea comod, dar as mai repeta figura

ticker bebe

Mergi la inceput

Eliza iubita, asa ziceam si noi, sa aiba macar 6-7 luni ca altfel e chin pentru toata lumea, nu? ...

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Kehleyr, ziceai de inghetata iar eu sunt extrem de ascultatoare...am 5 caserole in frigi cu diverse arome....crezi ca sunt de-ajuns?

Cristina +33 si Luca

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana

Kehleyr, ziceai de inghetata iar eu sunt extrem de ascultatoare...am 5 caserole in frigi cu diverse arome....crezi ca sunt de-ajuns?

Cristina +33 si Luca

dar ai ceva...nu te incurci...eu ma duc in cate-un supermarket sa-mi aleg inghetata si nu ma atrage nici una...ieri am mancat Mc Flurry cu visine

ticker bebe

Mergi la inceput