Mamici de iulie-august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 4
Cristina_Ioana spune:
Eliza,pai a facut sotul stoc ca a venit caldura si daca nu mai suport laptele am zis ca macar inghetata e facuta cu lapte...si ne rasfatam seara cu cate o portie
Cristina +33 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
Cristina_Ioana spune:
Ma pregatesc sa plec la dr....tineti-mi pumnii,va rog...
Cristina +33 si Luca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png
map spune:
Cristina_IOana te asteptam cu vesti bune si cu o cupa de ingheatata si noi am facut provizii dar am hotarat sa nu pap zilnic, o data la doua zile
Muuh tu te vaieti ca esti grasa? Arati asa de bine in costul de baie, numai burtica ce ai ca in rest esti manechin.
Monica si 27+
cinta spune:
hopa si eu la ingrosat randurile
am fost aseara in unul din malluri cu husbandul din dotare sa imi cumpar costum de baie. ca m-as balaci nitel plus ca plecam in curand in vacanta. no, si ginisem io ceva la un pret extrem de atractiv, brand bun pe aici si model simpatic. din 2 piese. ca ma gandeam io ca intru mai usor in unul din 2 piese decat in unul intreg.
fetelor, mi-am ales costumul si hop-top la cabina. unde m-am dezvelit in toata splendoarea suncilor si celulitei. mi se parea ca curge ca dunarea pe la sub-brat. iar picioarele erau ca de hipopotam. si am o burta URIASA. vreau sa spun ca m-a busit plansul instantaneu in cabina. ce mai conta ca intram perfect si mai ramanea si de rezerva spatiu. abia a reusit sotul sa ma faca sa ma imbrac sis a ma care de acolo. normal ca nici nu mi-a mai ars de costum de baie.
si mi-as lua dar mi-i ca iar ma buseste bocetul.
legat de haine - mi-am luat la reduceri acum vreo 6 sapt o pereche de pantaloni de in cu bata elastica - un verde crud. deci nu merg de birou. am o pereche de pantaloni negri de stofusoara de birou in care incep sa intru de sapt asta - ca imi sunt inca nitel largi pe picioare. si eternele 2 perechi de blugi din acre nu am mai iesit din februarie. la capitolul bluze - am 2 bluze din bumbac - doar una ma mai incape fara sa plescneasca si una bucata bluza de birou gen camasa. Mai am 1 tricou care merge si la birou si cam 2-3 pulovere de care mai trag uneori cand e mai racoare afara. Am pus in picioare pantofii de primavara de anul trecut si e un chin sa inchid fermoarul, dar nici nu mai cumpar altceva pana la toamna. Si mai am de la o prietena o rochita-sac si un sarafan-sac de vara si o pereche de pantaloni scurti de blug de m-am inspaimantat cand i-am primit. Dar cred ca in curand o sa le dau tarcoale.
vreau in iunie sa cumpar poate ceva frumos pt mine din Italia. ca aici nu prea am sanse.
cinta
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;47/st/20060809/dt/7/k/080b/preg.png
larissa_79 spune:
Buna fetele...
Eu abia acum v-am descoperit..si mi-e ciuda...ca imi place mult "gasca" voastra.
Eu sunt Larisa si am in burtica o bebelina....care are ca si DPN dupa mentruatie 13 iulie 2006 si dupa eco 11 iulie 2006. O sa nasc cu Corina Grigoriu la Municipal.
Pe bebelina o va chema Alexia si e tare jucausa si saltareata in burtica.
Pe perioada sarcinii totul a fost bine pana in sapt 28..cand s-a vazut la eco 4D col deschis pe interior 9 mmm. De atunci am stat in pat...si lacrimi si spaima sa nu se deschida mai tare pe interior...sau sa nu se deschida si pe interior. Din fericire la ultima eco de pe 19 mai cand bebe avea 32 de sapt si 1 zi s-a vazut ca s-a inchis colul si bebe avea 1958 gr. Totul e bine cu bebelina doar ca activa fiind si-a pus margele....adica are circulara simpla de cordon. Daca ramane asa pana la nastere...o sa fac cezariana.
In rest suntem bine...ondulam toata ziua burtica si mami ne iubeste tare tare mult...
Va salut si sper sa ma primiti in clubul vostru de mamici de iulie august!
Larisa si bebelina din burtica, Alexia
Larisa
cornelia_laura spune:
Buna fetelor!
Eu si azi sunt la fel de umflata la maini si picioare. Plus ca sunt "cracanata" de durerea din zona X. Dar vin cu vesti bune de la eco asa ca restul nu mai conteaza. Bebe are azi 31 de sapt si 3 zile si este OK din toate punctele de vedere. Are aprox 1800 g si e tot cu capul in jos. DPN a devenit 22 iulie.
Ce m-a impresionat cel mai mult este ca seamana fff mult cu Eduard, parca ar fi gemeni. Cand a pus tipa aparatul pe 4D nu-mi venea sa cred cand i-am vazut mutrita. Plus ca era cu un piciorus la gurita. Ce mai, sunt entuziasmata rau!
Aaa si sa nu uit ca azi a fost prima zi in care Eduard nu a plans deloc dimineata!
a.cicel, te rog mult sa ne treci si noua datele in listuta.
Cristina_ioana, te astept cu vesti bune de la doctor!
Multumim.
Va pup pe toate si revin mai tarziu.
Cornelia, mamica luiEduard(1 an si 11 luni) si 31+ Eric
EDUARD & MAMI & TATI & ECOGRAFII BB2 & TRUSOU BB 2 & INTALNIRE MAMICI
www.babiesonline.com/babies/e/eduard" target="_blank">Pagina de web a lui Eduard
cristina_ana spune:
Asta este un test sa vad daca am reusit sa pun niste poze la semnatura. Daca am reusit sa mai pun si altele.
Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
MADYN spune:
Cristina ana esti o frumoasa !
Pumpkin, plimbareato, ai deschis sezonul de VIP-uri la mare???
29+ meu drag
Bebelica
cristina_ana spune:
Fetelor, eu nu mai pot de suparare ca nu am si eu niste poze 4D cu puiul meu. Voi toate stiti deja cum arata, numai eu stau si am cosmaruri noaptea, ca daca o sa am un copil urit.
Eu ambele ecografii morfologice le-am facut la Iosup,la CMU Umirea,pentru ca in Clucerului nu am gasit locuri libere. Si la Unirea nu are eco 4D. A incercat Iosup sa-mi scoata o poza cu fatza bebe-ului, dar mai mult m-am speriat, ca mi s-a parut ca are o gura imensa si un nas cam mare. Si acum nu ma gandesc decit ca o sa am un copil urit si ca o sa imi fie rusine cu el. Eu de iubit o sa-l iubesc oricum, dar totusi nu as vrea sa fie urit!!!!! Voua vi s-a intimplat sa ganditi asa, sau sint eu o mama denaturata?
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0
cristina_ana spune:
Madyn , merci de compliment, dar sincer, as prefera sa fiu eu urita si sa am un copil frumos