Mamici de iulie-august 2006 (54)
Raspunsuri - Pagina 2
letitzia spune:
Sabana multam si multi . Cat despre haine ce sa mai spun eu care am sarit deja de 20 de kg luate? (am renuntat de 1 saptamana sa ma mai cantaresc) Dar am renuntat momentan sa mai imvestesc in ele, ca mai e putin timp, si - sper eu - imi voi cumpara altele. Asa ca tu cred ca stai mult mai bine, nu?
33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
letitzia spune:
Cornelia_Laura si eu am probleme mari cu picioarele si cu venele umflate, care, din cate am inteles, vor fi viitoarele varici, dar ma dau cu Lioton gel si ma simt mai bine , macar seara, iar venele s-au mai estompat. Eu il folosesc la recomandarea dr. de familie, asa ca nu cred ca sunt probleme.
33+, http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;19/st/20060704/dt/8/k/bb09/preg.png
letitzia spune:
Cornelia_Laura si eu am probleme mari cu picioarele si cu venele umflate, care, din cate am inteles, vor fi viitoarele varici, dar ma dau cu Lioton gel si ma simt mai bine , macar seara, iar venele s-au mai estompat. Eu il folosesc la recomandarea dr. de familie, asa ca nu cred ca sunt probleme.
25miky spune:
Buna fetelor ,am pus niste poze ,sa imi spune-ti daca puteti sa le vedeti.Si mie mi se umfla picioarele ,e si vina mea ,mananc cu sare ca o nebuna .Am luat mult in greutate ,dar ma uit in jur si parca toate gravidele au burta mult mai mare ca a mea ,sunt trista caci deja sunt in luna a opta ,si toata lumea imi spune sa mai astept ,dar cat?http://pg.photos.yahoo.com/ph/hriscu_mihaela/album?.dir=/83e7re2&urlhint=actn,ren%3as,4%3af,0
miky
Muuh spune:
iulenca multumesc de intrebare sunt bine cam ingramadita de munca pe la birou. Am fost si eu la mare si imi spusese pumpkin ca vei fi si tu dar din pacate noi nu ne-am miscat din 2 Mai, mai ales ca a fost si ziua socrului meu. In rest totul ok, sunt si eu grasa de ma sperii cateodata cat de grasa sunt, nu ma mai incap hainele decat alea de gravida, am celulita la greu, nici nu stiu de unde atata, pe cuvant,a inceput sa imi fie cald continuu si de abia astept sa intru in concediu. Dar in ansamblu bine.Uite si poze mai jos sa vezi cum arat, sotu zice ca deja am ajuns un mamut (ne place noua ala din ice age) si ca am in burta un oposum (tot din ice age) ce mai suntem la mintea copiilor amandoi.
kehlyer imi pare rau sa aud ca esti ingrijorata dar ma gandesc ca daca la ecografie bebita e dezvoltata normal si daca zici ca doar una dintre artere este infundata atunci inseamna ca ea primeste cele necesare prin cea de a doua si sansele ca ea sa fie bine sunt enorme. iti tin pumnii sa fie totul bine pana la urma.
cristina_ioana ti-am scris un mail pe privat de cred ca ma iei la palme cat de lung e...nu te supara dar nu stiu ce mancarici am avut la degete.
sabana eu nu am aer conditionat la bebe in camera dar am in holul din fata si daca ii dau drumul se face si la el. Cand s-a nascut fina mea (mai) era cald si la nou nascuti la Giulesti mergea aerul conditionat pe 20 de grade, stiu exact ca era telecomanda deasupra ei pe perete. Bine aerul nu batea pe copii dar mergea. Eu sunt decisa ca daca se face prea cald sa dau drumul la aer cred ca si lor le este la fel de greu ca si noua pe zapuseala.
Sanatate multa celor care au probleme si sa ne vedem cu toate cu bebei in brate.
Miruna 30+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/mirunaj/album?.dir=f70fre2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
crissa71 spune:
Ceau burtici!
Vad ca azi va preocupa analizele si ca cu fierul.Acum cateva zile va povesteam ca eu am lesinat dupa analize!Scadere de tensiuen(8 cu 5) plus glicemia f.f. mica.N-am mancat ceva dulce imediat dupa,si n-am baut nici cafea.Pana la urma mi-am revenit, totul a fost o.k.De atunci mananc ceva dulce pe la 11 si pe la 16-17.Beau lichide in disperare.A venit caldura si o suport cu greu!Scrisesem un mesaj care vad ca n-a fost postat, nu stiu din ce motiv.
Va PUPIC.
Sa fiti iubite.
crissa71
angelli spune:
Nu mai vorbiti de haine va rog eu mult.Azi mi-am luat si eu halat plus camasi de noapte cit de cit nebabesti dar numere xxxxxxxxxxl eu am brate si picioare subtiri, arat ca o gogoasa infuriata infipta intr-un batz! Si haine de iesit am asa: o pereche eterna de blugi 3/4 si doua bluze, trag de ele ca de elastic asta e toata zestrea mea, noroc ca nu lucrez.Si pe la inceputul sarcinii fetita constiincioasa fiind am inceput sa ma impac cu ideea superbilor chilotei cu fundulet si in disperare de cauza mi-am trintit 7 perechi fara ca neuronul meu sa ma informeze ca fundul meu va creste odata cu apele dunarii.Nu-i pot trage nici pe mina asa ca miine directia chilotei marimea 50! Azi am luat tot echipamentul pe mine ( halat si camasi de noapte ) sa ma vad eu de Fulga in devenire sexoasa ce sunt si jur ca m-a lovit plinsul.Acuma nu sunt eu fitoasa dar am vazut eu pe net chestii mult mai dragute si pe linga toate placerile sarcinii parca aveam nevoie si de un pic de rasfat estetic.Zic mersi ca nu traiesc in Africa si nu ma imbrac in frunze de palmier!Dar mai avem putin putin, mie imi ticaie un orologiu la fundulet sa fim sanatoase si sa avem parte de flick flack( nastere usoara)!
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20731;28/st/20060722/dt/8/k/3f0b/preg.png
crissa71 spune:
Nu ca innebunesc!E a 3-a oara cand scriu un mesaj si nu pot sa-l trimit!Eroare...(de-acum le salvez!)
Va urez o zi buna!Sa aveti grija de voi!
Aveti grija cu caldura!Nu iesiti inutil afara!
crissa71
Sabana spune:
Buna dimineata,
Cornelia nu esti singura cu dureri naspa in zona x. La mine peste zi nu sunt accentuate, dar noaptea este un cosmar. Nici nu ma pot intoarce de pe o parte pe alta de durere. In plus dimineata pana reusesc sa imi strang pumnii trece o vesnicie. Am o durere groaznica in zona degetelor, mai ales la stanga.
Angelli eu chiloti mi-am luat de la Selgros. Sunt foarte buni. Au 2 perechi la 160.000, negri si albi. Nici nu strang si i-am luat de la inceput marime mai mare, totusi sunt moderni, au si model tanga. Eu mi-am luat din ambele feluri.
E cumplit cu caldura. Aseara am reusit sa ajung la Carrefour Baneasa si am reusit sa imi cumpar o pereche de papucei cu 540.000. E un magazin italienesc unde au o gramada de incaltaminte comoda si la preturi foarte bune. Cum intri in Carrefour din partea dinspre Bricostore in stanga. Acum dati-mi si mie un hint de unde sa imi iau si eu niste sarafane de in, sau ceva mai de Doamne Ajuta.
Sabina + Alexandra + tata Silviu
Sabana spune:
Amabella ai dreptate. De ex bunica mea inca ii mai calca tatalui meu, ii spala. Si asta nu ar fi nimic, dar chiar sa ii puna masa, dimineata sau ce o fi pranz si seara, sa ii stranga farfuria si sa i-o spele. Cand vad cum ii pregateste cacaoa cu lapte si dulceata dimineata ma apuca toate cele. Bine asta se intampla cand vine pe la Bucuresti, el de regula sta la Breaza.
La fel mai stiu o mama, care ii vb fiului ei de 43 de ani ca unui copil mic. Si daca tipul de ex pleaca cu familia in strainatate sau stiu eu pe unde si nu raspunde pe tel, asta e panicata toata ca vai ce apatit copilul ei. Iar cred eu ca exemplele pot continua. Important este, dupa parerea mea, sa tragem invataminte din chestiile astea si indiferent daca suntem mame de fete sau baieti sa nu ajungem intr-o buna zi sa facem ca ele.
Sabina + Alexandra + tata Silviu