Mamici de iulie-august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Gravidutze dragutze, m-am gandit la sugestiile voastre si am creat o adresa de mail comuna pentru toata lumea : mamiciiulaug2006@yahoo.com . Aici are toata lumea acces, parola este aceeasi cu cea de la albumul comun de poze, cine nu o stie i-o trimit pe PM sau mail. Pentru inceput ar fi fain sa trimita fiecare un mail de pe adresa pe care o foloseste in mod curent si sa scrie numarul de telefon, numele real si unde sa scrie in "subject" id-ul de pe DC. Apoi o sa facem o listutza cu numere de telefon, sa ne putem anuntza cand am nascut si sa ne poata suna cine se ingrijoreaza in caz ca disparem cateva zile . Aici puteti trimite mailuri de interes general, cum era listutza cu alimente permise in sarcina, etc. S-ar putea sa avem probleme cand ne conectam mai multe de-odata dar eu zic sa incercam, sa vedem ce iese....

Nu uitati ca avem intalnire sambata asta !!! Eu am vorbit azi cu She_wolf, a ajuns in romania si de-abia asteapta sa ne cunoasca. Pana acum s-au inscris pe listutza (si au si confirmat ) Iulia, Muuh, Madacristina si Pumpkin. Eu propun sa ne intalnim sambata, 27 mai la ora 13 la www.trattoriailcalcio.ro/restaurant/herastrau.htm" target="_blank">Tratoria Il Calcio Herastrau . Pentru cine nu are masinutza ma ofer sa va ridic eu din rondul de la televiziune la 12:30

Miky 34 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

eu am laut-o iar razna, mi-a intrat acum in cap a vreau neaparat medical si acum cred ca ma strseaza asta ca de dimineata is cu pulsul 125-135. Nu fac nimic efort dar gandurile dau totul peste cap.

Dimineata m-am cantarit si am scazut jumate de kg dar nu stiu cum. Nu tin nici o cura, mananc normal, dar adevarul este ca nu prea am pofta. Asa ca pana acum am luat 8 kg, tot este cam mult ca mai am 12 saptamani pana la sf.

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

spuneti-mi ce sa iau ca de vreo ora am o durere ingrozitoare care pleaca din partea stanga din spate si vine catre burtica.Ma doare de nu mai pot.nu pot sa stau nici in pat nici pe scaun si ma doare si cand umblu.Idiotul de medic nu imi raspunde la tel. (de fapt nici unul din doi)si la urgente nu vreau sa ma duc ca sunt singura.
Ce pot lua?

33+ nicholas
http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;20722;32/st/20060710/dt/7/k/1d96/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

'Neata fetelor,
vin si eu sa va salut numai ca azi am planuri mari de "revolutie" in birou...adica sa iau la pigulit praful pe mii si mii de carti, CD-uri, DVD-uri, casete si alte cele.
Am avut cam o saptamana in care nu am miscat "un pai" cum se spune si am stat intr-o relaxare totala. Adevarul e ca nu ma simteam bine stand in picioare...dar citind ce probleme aveti unele dintre voi mi s-a parut ca exagerez sa vin si eu cu nimicurile mele.
De ieri mi-a revenit pofta de miscare si am inceput sa reorganizez lucrurile prin sifoniere, deja am inceput sa "colectez" cele necesare bagajului de spital si, evident,..."mama exagerata de baiat ce voi fi" liste si listute cu ce cred eu ca ar fi necesar BB-ului...minimul ca nu cred ca sunt in stare sa stiu de pe acum chiar totul.
Sunt de acord cu fetele care constatau ca mamele de baieti sunt mai exagerate decat cele de fete, insa ideea asta e si printre egipteni asa ca tocmai glumeam in familie ca pot fi experta in carcoteli daca imi propun asta. Abia astept , abia astept!
georgiana 31w

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup fetele
Stefania iubita, cum ai reusit sa racesti mai iar? Ai grija de voi si felicitari pt sapt 30
Larissa, si eu numar zilele, nu esti singura, nu mai am rabdare pana o sa il tin in brate pe bebe
Muuh, nu stiu unde ai pus tu 18 kile, ca zau daca nu arati belea.
Sa stii ca te-am visat azi-noapte...eram la spital si te internasei in aceeasi rezerva cu mine si ne tot hlizeam noi pe acolo, nu mai stiu de ce...
Adelutzo, caldura mare, mon cher...eu as papa inghe non-stop...stia el sotzu'de ce a facut stoc
Cristinik, Crissa si Amabella, sunteti mortale cu ce calcule genetice faceti voi, hihihihihi
Pumpkin iubita, te roaga o blonda senila, o inveti si pe ea sa puna pozici aici...? ma tot chinui sa invat si nu imi iese deloc...uffff
Map imi pare rau ca te simti nasol, uite multi la fata

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissa71 spune:

Map: parca ai dreptate la caldura mai faci un dus, m-ai pui un AC,dar la frig vara ce faci?!te imbraci gros singura solutie.Parca nici cum nu e bine....
Arghimonica:cred ca avem aceeasi varsta de sarcina!32 fix.(dupa unii, dupa altii mai putin si dupa altii mai mult...!!!).Tu cum ti-ai calculat-o?
Leistra: da nu-mi vine sa cred, eu care eram dedicata trup si suflet serviciului.....e extraordinar omul cum se poate adapta totusi...
Kehleyr: Daca si tu zici ca ai prietenii aia cu bebelacii cu ochi albastri,..m-ai convins.BAnuiam ca se poate asa ceva dar ai nevoie de dovezi...cumva...
In alta ordine de idei:VA INVIDIEZ CA O SA NASTETI IN BUCURESTI!PRETURI VAD MAI MARI DAR CRED CA MERITA!!!IN MAREA MAJORITATE A CAZURILOR:DOCTORI MULT MAI PREGATITI,BUNI,PROFI,SPITALE CURATE,ALTE CONDITII(REZERVE,ASITENTE MAI BUNE,NEONATOLOGI BUNI).DAI UN BAN DAR STII CA ESTI OM SI NU PLECI ACASA CU TRAUME PT.TOATA VIATA CA DAI DE IDIOTI SI DE CONDITII ANIMALICE IN SPITALE!!CALDURA MARE E IN MATERNITATI ACUM!MI-E GROAZA!!!!!!!!IN VALCEA NU SE FAC EPIDURALE..!!!..(DE EX.).Am avut o prietena cu cezariana care-i treceau pe fisa ca ii dau algocalmin dar ei nu-i faceau!Si cate si mai cate!!!
Va pupacesc!!
Sa fiti iubite!
M-ati innebunit cu inghetata!!Am avut pana ieri, ma duc sa-mi iau pe seara, dupa ce trece caldura!

crissa71

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

nicole25am avut si eu ceva asemanator, m-am trezit dimineata cu durerea acum cateva saptamani. Eu mi-am pus ceva cald, am in casa o pernita cu graunte si am incalzit-o la microunde. MI-a decat durearea dar nu imediat. Ia si un magneziu daca ai in casa, poate relaxeaza loculun pic.

pupic si sper sa-ti revii cat de repede

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns norocuta spune:

quote:
Gravidutze dragutze, m-am gandit la sugestiile voastre si am creat o adresa de mail comuna pentru toata lumea : mamiciiulaug2006@yahoo.com . Aici are toata lumea acces, parola este aceeasi cu cea de la albumul comun de poze, cine nu o stie i-o trimit pe PM sau mail...
Excelenta idee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

quote:
Originally posted by Cristina_Ioana
Pumpkin iubita, te roaga o blonda senila, o inveti si pe ea sa puna pozici aici...? ma tot chinui sa invat si nu imi iese deloc...uffff

Cum sa te ajut scumpa? Ai facut albumul? Unde vrei pozele, la semnatura sau doar sa le pui o data intr-un mesaj? Trimite-mi pe mail adresa albumului sa-ti trimit inapoi cum sa scrii.

Miky 34 + si bebe
Albume : Burtici 18 martie15 aprilie 6 mai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Nicole, ma gandesc ca durerea ta s-ar putea sa provina de la rinichi, probabil o infectie urinara. Eu zic sa nu iei medicamente decit dupa ce vorbesti cu un medic, eventual sa te duci la spital daca iti e chiar atit de rau.

Pumpkin, super ideea ta cu adresa de mail. Eu m-am conformat si deja am trimis numele real si numarul de telefon.
Referitor la intilnire, deocamdata nu pot spune sigur ca vin, depinde mult de cum ma simt sambata, ca am si zile mai bune si zile mai proaste. Eu as vrea tare mult sa vin, mie mi-a placut la toate intilnirile, dar dupa cum stii eu acum stau numai in pat si nu stiu daca mi-ar face bine sa stau 2-3 ore pe scaun la restaurant. In fine, mai vad eu si va anunt.

Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput