Mamici de iulie-august 2006 (54)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Buna fetelor,
Multumim Pumpkin pt noua adresa...o s-o verific si eu...ce vesti ai de la dr?
Larissa bine ai venit printre noi...sa ai o nastere usoara si un bb sanatos si mancacios
Chiara, am eu formatul acela de instiintare...o sa incerc sa ti-l transmit pe privat...si cu contractul colectiv de munca...depinde in ce ramura lucrezi...vezi ca au mai fost discutii la "Probleme legislative"...la noi este semnat si de unitate, dar nu este inregistrat la ITM cica si cu asta sustin ca nu se aplica...desi eu nu renunt si cred ca o sa fiu prim care face cerere de salariu bonus pt nastere
Dandana, si eu ma gandeam acum cateva zile la tine...mai da si tu cate un semn....
Muuh...18 kg ai luat deja? dar unde le-ai pus mamaaaa? sau ai plecat de la 45?
Cristina_Ana, temeri de-alea cu copilul urat aveam si eu la prima sarcina...si dupa ce am vazut ca nu iese chiar urat copilu' m-am linistit...acum nu mai mi-e teama....asa ca lasa frica...nu tzine...

fetelor, care stiati leacuri de herpes? ca m-am pomenit cu unul aseara...si eu cam obisnuiesc sa beau apa cu sticla (ca din pahar nu-mi place)...si mi-e frica sa nu i-l dau si fie-mii...e doar mic acum...dar ma enerveaza

mai fetelor, ce-o mai face Irinuca? ea scria frecvent pe forum dar de un timp bun a disparut...dar Huacin?

Eliza 28+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

pumpkin super ideea ta, tu te gandesti la toate. Eu am sa si trimit e-mail. Dra parola nu o stiu, mi-ao trimiti pe PM sau pe e-mail te rog?

Cristina_Ioana sper ca de indata ce voi avea in mana hartia de concediu sa ma simt mult mai bine. Va trebui sa mai apar odata la munca sa predau ceva si i-am salutat, nici nu o sa mai auda de mine secretosii tampiti ce sunt, na

Leistra, Crissa sunt sigura ca am sa ma invat si eu ff repede cu statul acasa. De umblat prea mult nu o sa pot pentru ca avand medical nu am voie sa plec prin oras ca daca se intampla ceva Doamne fereste casa deasigurari nu mai plateste nimic ca zice ca eram in medical. Dar la plimbari am voie, am parcul aproape de casa. Imi cumpar flori ptr balcon, imi aranjez balconul ca-i ditamai balcomul de vre-o 7-8 metri si stau si cos la goblen ca si asa l-am abandonat de cand nu mai sta acas prin medicale. Fac zestre lui bebe sau ii tricotez pulovaras ptr la iarna

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Pumpkin super ideea! Transmite-i salutari lui she_wolf si distractie placuta in Ro. Abia astept pozele de la intalnirea voastra. Si la nr de telefon va rog sa puneti si mobile ca mie imi este mai usor sa vb cu voi pe mobil. Pupici!

------------------------
28+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Am trimis si eu mail. Eu am scris si numarul lui Florin pt ca aici in spital nu am voie cu telefon mobil si daca e ceva va suna el de pe mobilul lui si sa aveti si voi numarul in caz ca al meu e inchis.

------------------------
28+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pumpkin, ma bucur ca ai reusit tu sa gasesti o solutie pt ideea mea de a ne putea gasi cumva, sa stim de viata noastra...
M-am conformat si am trimis deja mailu'...da'nu stiu parola aia...
Draga mea, pai cum sa iti explic io mai voalat ca sa nu ma fac de kakao definitiv? ...aaaaaa, nu stiu sa fac album...na, ca am zis...

Nicole si pe mine ma doare capul de mooor, cred ca de la caldura sau de la statul in casa...dar parca nu as vrea sa iau pastile..ia sa incerc, poate trece cu inghetata

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Kehleyr, tinind cont ca tu ai mai nascut o data prin cezariana la Municipal, as vrea sa te intreb si eu citeva lucruri:

1. Cum dai banii la toti cei implicati (doctor, anestezist, mana 2): ii dai personal la fiecare (adica sotul, ca noi o sa fim lesinate), sau ii dai pe toti doctorului sa ii imparta el, ca mai auzisem si varianta asta? Si cind se dau: inainte sau dupa nastere?
Eu sunt terorizata de acest aspect mai mult decit de operatia in sine. Nu sunt deloc obisnuita sa dau "spagi", sotul nici atit. Eu in general cind am o problema ma duc la clinicile particulare, ca mi se pare muuult mai simplu. Nu mai umblu cu plicul dupa mine.

2. Ce calmante sa imi cumpar sa am pentru dupa operatie? Ca nu m-as lasa doar la ce imi dau ei la spital. Eu fac foarte rau la durere, nu suport nici macar o durere acceptabila si daca nu iau calmante "mor".

Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

geliza eu ptr herpes folosesc aciclovir luat din Ro, se gaseste la farmacie in niste tubusoare mici (exista de fapt doua marimi de tubusoare parca) si este foarte bun si la un pret f accesibil. Mai este si zovirax parca se cheama dar fiind de import acela are un pret mare si eu la farmacie in tara nu l-am gasit. Nu cred ca au contraindicatie ptr bebe ca doar actioneaza local, vezi ce zic si farmacistele eventual.

Monica si 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Cristina_Ioana,o sa-ti zic eu cum am reusit sa-mi fac album ieri, asa pe bajbaite, ca nici eu nu stiam
Mergi pe yahoo, bagi parola ta si scrie pe acolo pe undeva "Photo". Intri acolo si te indruma ei ce ai de facut ca sa-ti faci albumul. Nu stiu pe dinafara pasii, dar eu m-am descurcat ieri singura, nu mi s-a parut greu, si eu de felul meu nu prea ma pricep la chestii din astea cu calculatorul.
Pe urma copiezi linkul ala de sus in semnatura de pe forum.
Nu stiu daca am reusit sa ma fac inteleasa, poate iti explica Pumkin mai bine.
Trebuie sa ai pozele pe calculatorul unde iti faci albumul

Cristina, 34+ si bebe Eric Andrei

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_miloiu/album?.dir=/98e2re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Eliza, un herpes zici? Ei bine, eu am 3, unul langa celalalt...si niste buze ca ale Angelinei...si le tratez cu indiferenta
Map, si eu mi-am trimis sotul azi la medicul de fam sa imi ia prenatalul, ca in starea mea nu sunt buna de stat pe la cozi la cabinete
Cristinik, si mie mi-a zis dr ca e nasol cu statul in fund pe scaun, adica sa nu stau mult asa...ca mai bine ma plimb putin decat sa stau in fund...asa ca daca te duci la intalneala, stai si tu mai intinsa pe spate daca poti. Uff ce as veni si eu

Cristina +33 si Luca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20727;87/st/20060708/dt/7/k/28ed/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larissa_79 spune:

Pumpkin, f misto ideea cu adresa de mail. Am trimis si eu mail. Eu sunt mai noua pe aici...asa ca nu am parola..trimite-mi si mie te rog..

Va pupic!

Larisa si bebita Alexia din burtica 33 de sapt maine

Mergi la inceput