All about Constanta (75)
Raspunsuri - Pagina 13
roxanaz spune:
Mada La multi ani! ia uite ce era sa uit eu azi!! sa fii sanatoasa si sa iti mearga toate asa cum iti doresti!
Adriana hihihi las ca e bun si lampadarul...ce sa faci! nu e ziua sotului tau in curand?
Oana sanatate, sa va treaca okisorul repede. si succes la serbare!
Simonel, o echografie e standard daca o ceri si daca o platesti. ca daca stai dupa asigurari...s-ar putea sa ramai fara.
Cornelia spune:
La multi ani fericiti, Madalina!!!
Angelique, sarcina usoara! Iti doresc sa ti se indeplineasca dorinta de a fi baiat. Totusi, cand vei simti cum creste in tine copilasul TAU, nu vei mai fi asa de intransigenta si nu vei putea spune "nu imi plac fetele deloc" Mi-am permis sa iti spun eu asta, ca am si fata si baiat, ii iubesc pe amandoi imens si as fi fost la fel de fericita si cu trei fete sau trei baieti . A, si eu vroiam baiat la inceput.
Sanatate si pupici bolnaviorilor!
Stiti daca se organizeaza ceva maine pt. copii, in parc, pe undeva?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
Madamsadamy spune:
Kristinel, scuza-ma am dat-o in bara?
Nu stiu de ce tineam minte de fetita. Ok sa fie ce-ti doresti, daca ar fii sa se intample si la noi minunea tot baietel vreau si sa-l cheme COSTACHE RAZVAN MIHAI. Daca v-a fii sa fie si la noi cred ca o sa avem nevoie de un nas la copil care sa accepte numele asta (sau sa-l cheme Mihai).
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Madamsadamy spune:
Era sa uit sa va spun ca maine de ziua copilului este si Inaltarea si este ultima zii cand putem manca oua rosii cu cozonac; acum am fost puturosica rau si l-am comandat la mine la Colonadelor, dar pentru oua, trag acum o fuga la bucatarie si revin in jumatate de oara cu oua rosii.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
nastasie spune:
dana, sa dea dzeu sa fie asa.inseamna ca o fie tizul baiatului meu, il cheama Razvan-Mihai.
kristina,sa-ti dea dzeu baiat dar o sa vezi ca vei vrea si fata,cel putin eu asa sunt.il iubesc enorm dar as vrea si o fetita pe sufletul meu.ca astia se fac golani.
roxa,nu e prea curand ziua sotului dar acum facem misto ca ne-am facut cadou odata cu renovarea.acum facem haz de necaz.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
sinzi_ana spune:
La multi ani Mada!!!!
Angelique, cum a spus si Cornelia...in primul rand sa fie sanatos...ca indiferent daca e fetita sau baiat e copilul tau!!!
Roxa, super!!! Hihihi...eu nu stiu cand o sa mai apuc o vacanta in 2!!!
Cornelia ce mai fac fratii??? Se inteleg mai bine?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
liris spune:
echografii pe parcursul sarcinii mi-am facut si eu singura.
dar ce ma intereseaza sa aflu este dc inainte de orice nastere (ma refer la ziua aia, orele alea, dupa ce se rupe apa/incep contractiile) nu trebuie sa fie facuta musai o echografie ptr a vedea cum sta copilul pozitionat si eventuale probleme (ca vasa previa, circulara de cordon, etc). trebuie facuta una fix inainte ? nu asta-i standardul, cel putin in Ro (ca aici nici vorba), inainte de a lua orice alta decizie despre nastere? e important ca sa stiu cum pun problema la moasa.
sinzi_ana spune:
Simona, nu cred ca e obligatoriu ...mie cel putin nu mi-a facut decat (nu stiu cum se numeste in termeni medicali) au monotorizat inima lui bebe...
Oricum la consultul ginecologic cred ca se simte cum e pozitionat, si banuiesc ca si circulara de cordon...
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
Oana spune:
Aaa, Liris, nu am stiut la ce te referi. Da, ultima ecografie a fost cea dinainte de nastere in ziua cand m-am internat in spital, normal, ca sa vada dr. cum e pozitionat copilu', cate kg are, etc.etc.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
nastasie spune:
nici eu nu am facut eco inainte de nastere.ca si sanzi, au ascultat inima copilului.dar fusesem la control cu 2 zile inainte si doctorul mi-a zis ca bebe e asezat ca pentru nastere.dar eco exact inainte de a naste nu am facut.dar doctorul cand te examineaza stie cum e asezat.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004