All about Constanta (75)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

nici eu nu am facut echo inainte de nastere, doar la consultul de dinainte. probabil ca in spitale mai "normale" se face.
Cornelia . ce mai face Maria? dar Stefan? a inceput sa isi dea drumul la mers? ne vedem sambata dimineatza, da?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

aici e asa: ti se dau indicatii sa nu apari la spital (dc ai trecut primul step si le-ai convins pe moase ca vrei sa nasti la spital si NU acasa) cu contractii neregulate si la intervale mai mari de 5 min.

acum vreau sa vad ce se poate face in special ptr o echo (e inca devreme, dar mi-e sa nu-mi zica, in caz ca ma refuza, ca trebuia sa le zic mai devreme...aici appointmenturile se fac de multe ori asa pe luni inainte ...) inainte si eventual epidurala, desi nasterea "trebuie sa fie naturala" asa spun ei ... stiti voi cum e cind intorci o chestie cum iti convine: in magazine nu gasesti o fructa ca lumea, o mincare neprelucrata, dar cind e vorba de medicina ii apuca naturaletea

edit ca completez ceva: la mine sinii au ramas muuuuult in urma, comparativ cu dezvoltarea burtii si alta preocupare este ca nu o sa am lapte sa-i dau copilului. o mai fi vreo sansa s-o ajung pe Pamela Anderson? in sfirsit stiu ca nu se poate face nimic despre asta. pe de alta parte insa, mai ales din sinul drept observ, imi tot curge un lichid. este normal? vi s-a intimplat si voua cind erati insarcinate?

este periculoasa nasterea naturala ptr o miopie -1.75 la ambii ochi?

http://bd.lilypie.com/YBRip2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

pai dah, si acilea tot asa tre sa faci rost de trusa de epidurala cu ceva timp inainte ca in spital nu exista gratis....iar daca vrei anestezie vb cu medicul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

mada LA MULTI ANI! SI ... MULTE BUCURII IN NOUA CASA!

si mie mi-au facut echo inainte de nastere cu o zi.
si au masurat de 3 ori si au zis bebe de 3,5 - 3,8 kg cel mult.
asha ca eu si moasa am zis "nastere naturala"
toate bune si frumoase....pana cand am nascut bebe de 4,8 kg.deci ce baza sa am si pe echo asta?!
acum ce sa zic?!si pe bebe au cantarit de 2 ori ca nu le venea a crede.
si avea niste falcute si bucuteeee.
si primul ei gest a fost sa suga.tuguia buzele si misca capu stanga dreapta.

cu alaptatul la mine a fost ok.trebuie perseverenta si insistat.daca nu statea pe capul meu o asistenta cred ca renuntam la alaptat ptr ca alex nu reusea sa suga eu nu stiam ce sa fac si tot asha.

v-am povestit cum a vrut tata sa ma duca cu masina la spital?si eu nu si nu!vreau sa ma plimb cu salvarea!deci cu salvarea m-am dus!

simona ne-ai rascolit aducerile aminte!

azi ma uitam la alexandra cum spala covoare cu bunicii.va dati seama ca era leorca din cap pana in picioare
la a doua tura am incaltat-o cu cizmele ca nu se mai putea.dar ea tot si-a pus spuma de detergent in cap.

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ontica Camelia spune:

Salut!
Multumim pt urari.
Adriana sa stapaniti sanatosi lampadarul. Lasa ca gasiti voi si abajur.
Angelique important este sa fiti sanatosi amandoi. Mai am o prietena gravidutza care mi-a spus ca daca nu este baiat reneaga copilul. Daca primul iese fata incerci pana iti iese baiat.
Jone ai fata harnica.
Madamsadany spor la treaba, si sa avem vestea cea mare cat mai repede. Noi facem galerie deja "HAI COSTACHE RAZVAN MIHAI, HAI COSTACHE RAZVAN MIHAI".
Roxana din cate am vazut lui Pat ii place la baie.

Pe perioada sarcinii am facut doar 3 eco, la ultimul, cam pe la 7 luni si un pic, Alex era pozitionata de iesire. Inainte de nastere i-au monitorizat doar bataile inimii.
Edit sa-i uram si noi Madalinei "La multi ani!" si multa sanatate.

poze cu noi

Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

Simonici eu aratam ca vacuta Milka...si spuneai ca hranesc tot etaju de noi nascuti...si nu am avut lapte deloc...cu toate mulsurile, tratamentele, pusul copilului la san!!!
PE de alta parte o prietena cu sanii mici, mici...a alaptat 9 luni!!!
Nu are nici o relevanta marimea cu productia!!!

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

deci ar mai fi o speranta mica asa ca sinii mei ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sinzi_ana spune:

http://community.webshots.com/photo/550178285/2358363930087737923EGHsXF

si noi cu cateva poze noi

Fiecare dimineata e un nou inceput

Sinzi, Radusi David

David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

La multi ani Mada, sa fii sanatoasa si iubita!
La multi ani piticilor, pentru maine!
Simonici, pupici pe burtica...chiar mi-era dor de tine sa te mai aud...Nu te tenteaza ideea de a naste totusi in Romanica????
Eu... iar in santier...pe nepusa masa... se pare ca e anul marilor renovari...acum baia..
Adriana...miam... si eu imi doresc un lampadar de inox...din pacate ... nu prea am spatiul necesar sa-l amplasez...
Jone...pupici Alexutei-furnicute...
Cristina....sarcina usoara si un BAIAT sanatos si papacios tare!
Dana daca s-o intampla minunea( ele chiar exista daca le vrem cu adevarat!)nasi- draguta mea, de ce mai cauti... nu am clarificat asta cu multi ani in urma, cand mi-ai spus ca ma vrei...pt ca am copii la randul meu si deci ai asigurati nasi si de cununie pt copil????????Daca nu te mai prind on-line...a ramas batuta in cuie planificarea pe duminica la 11 dimineata!

Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)

Ce nu poti controla...evita!

Mergi la inceput

Sinzi ce mare a crescut David. eu nu am mai vazut poze cu voi de mult. wow ce s-a lungit, sa nu-i fie de deochi!

Tania ba da, am si asta in vedere. chestia e ca din punctul asta de vedere sunt chiar presata de timp. ptr ca am voie sa zbor pina in saptamina 28. si nu pot sa ma decid. cel mai mult ptr statul aici inclina faptul ca nu vreau sa-l las pe Ovidiu singur atita vreme.

doresc tuturor copilasilor vostrii multa sanatate, mult noroc si sa va lumineze vietile cu vietile lor!!!

Mergi la inceput