All about Constanta (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

neatza!
io am inchis capitolu io il deschid...noutati nu am.....asa ca va doresc o zi suuuper tuturor! ca afara e cald si frumos.
pup!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Madamsadamy spune:

La multi ani, Mada!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de viata, iar printesa sa-ti aduca numai bucurii.
Kristina, felicitari si multa bafta; a meritat amanarea sucului de joi, nu? Cand mai organizam ceva mai amana si treci la treaba ca vezi, minunile vin. FELICITARI si sa fie fetita cum iti doresti.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Saluti ,
La noi toate-s vechi...oarecum.Ieri am primit niste rochite ,pentru Luana si atat ne-am distrat pe seama mandrei...a rasturnat sacosa in mijlocul camerei si ar fi probat rochitele una peste alte...si palariutele la fel...
Noi ne strofocam sa gasim o casuta de cumparat,ca stam in chirie...Poate ne-o ajuta Cel de Sus si vom reusi!
Va doresc zile bune si sa aveti parte numai de bine!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lulu77 spune:

LA MULTI ANI MADA!
Sa fii fericita ,iubita si sa ai parte de tot binele din lume!

"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

la multi ani, Mada!sa fii fericita, iubita,implinita si tot ce-ti doresti.
eu sunt inca in santier si simt ca nu se mai termina.si sunt suparata ca ieri sotul meu a spart in praktiker un abajur de la un lampadar si l-am platit de bun.asa ca acum vrem nu vrem avem lampadar.
o zi buna tuturor.sa auzim numai de bine.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Buna.
Am fost cu Paul la dr. si i-a dat picaturi Proculin cate 2 pe zi. I se mai strange inca secretie din aia galbena la ochisori, asa ca o sa ii pun pana ii trece. Numai conjunctivita nu avuseseram pana acum...
Oricum mergem la gradi dar doar pana la pranz. Am aflat ca maiine de 1 iunie trebe sa duca fiecare copil niste prajiturele la gradi si sa se infrupte toti de ziua lor... Vineri o sa le vina un teatru in gradi sper sa ii placa. Iar serbarea va fi de-abia la sfarsit adica peste 2 saptamani cam pe 15 iunie. Poezia o stie bine acum ca am tot repetat cu el.
July, Camelia, multa sanatate domnisoarelor voastre.
Adriana, cat a costat lampadarul?
Figuelle, La multi ani! si tot ce iti doresti de ziua ta.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

lampadarul a fost 1.300.000, dar plecasem cu banii pt altceva.nici macar nu am apucat sa vad ce abajur avea, decat ca era ceva cu rosu sau portocaliu.am cautat in praktiker ca avea din alea de hartie dar nu era pt tipul asta de lampadar.acum alti bani si pe abajur.e frumos, din inox, nimic de zis, numai ca nu era cazul acum.asta e.

albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AngeliquedeS spune:

quote:
Originally posted by Madamsadamy

La multi ani, Mada!
Sa fii sanatoasa, sa te bucuri de viata, iar printesa sa-ti aduca numai bucurii.
Kristina, felicitari si multa bafta; a meritat amanarea sucului de joi, nu? Cand mai organizam ceva mai amana si treci la treaba ca vezi, minunile vin. FELICITARI si sa fie fetita cum iti doresti.

Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy

Vreau baiaaaaaaaat! Ce are orare toata lumea cu mine de imi ureaza fata? Nu imi plac fetele deloc!!!!!

Pupici,
Angelique

pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liris spune:

Madalina, La multi ani, multa santate mutle bucurii , tot ce-ti doresti!

fetelor, o echografie inainte de nastere e o chestie standard in Romania si absolut necesara, nu-i asa ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana spune:

Liris, da... cel putin una sau chiar mai multe, io am facut vreo 4-5 nu mai stiu exact cate, dar cam la fiecare consult prenatal imi facea.

Oana si Paul (3 iulie 2002)

Ticker_Paul

Mergi la inceput