All about Constanta (75)
Raspunsuri - Pagina 11
roxanaz spune:
neatza!
CRix hahahhahaa ce am mai ras la faza cu moasele. mai tii minte cand eram gravida si bagai mana in foc ca nasc pe 14 iulie??? si ziceam ca tu o sa fii nasa ce timpuuuuuri!
Angelique nu iti fie teama. va fi bine. la ce medic mergi? ai nevoie de ceva? stii ca trebuie sa faci cat mai putin efort, sa nu stai in picioare si sa te protejezi cat poti.
Mada duphaston e progesteron, de sustinere a sarcinii.
July imi pare rau sa aud ca Teo e in pioneze cu amigdalele. sanatate multa! (sa stii ca nu am ajuns inca la prezentare la Lupescu...sunt precis!)
pup tuturor....o zi superba!
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by nastasie
kristina,capul sus.totul o sa fie bine.poate mai vb pe mess.tare as vrea sa ne vedem.poate in we cand terminam si noi cu casa.il iei de mana pe cristi si va instalati la noi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Da, da, da, da, vreau la plimbare, sigur ca vreau!!! Ne auzin eventual la telefon, asteptam vesti.
Mada, duphaston este progesteron, cu rol nin echilibrul hormonal, adica bun ca sa faca sa vina ciclul atunci cand nu vine (ca in cazul meu) si in momentul in care e sarcina, o fixeaza.
E greu sa am grija sa nu fac efort pentru ca sunt de felul meu foarte agitata si nu prea stau locului, cel mai mult imi lipseste sa ma trantesc in pat cum fac de obicei. Sa ma vedeti acum, parca as fi o sfanta cum ma misc prin jur. Si toata lumea din casa disperata in jurul meu si nu ma lasa sa ridic nici macar o farfurie goala, deja incep sa tipe cand ma vad cu ceva in mana. Dar macar sa treaca luna critica.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
rally spune:
Angelique, mult succes si incredere...totul va fi bine, ai sa vezi.
Nasii tai au vreun bebe pana acum? Mi-e tare dor de Sia; nu mai stiu nimic de ea de ceva vreme.
Te!
Fiquelle spune:
AHA, M-AM PRINS CARE-I TREABA CU DUPHASTON-UL
CRIX, MERCI DE URARILE ANTICIPATE, ESTI TARE DRAGUTA! SUCCES LA INVESTIGATII, POATE TOTUSI ESTE OK SI NU AI NIMIC!
CRIG, CUM FACEM SA-TI INAPOIEZ BLUZITA MARIEI? ( CU MII DE MULTUMIRI)
VA DORESC SA AVETI O ZI FRUMOASA!
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by rally
Angelique, mult succes si incredere...totul va fi bine, ai sa vezi.
Nasii tai au vreun bebe pana acum? Mi-e tare dor de Sia; nu mai stiu nimic de ea de ceva vreme.
Te!
Sia are o fetita dulce foc, a nascut pe 16 decembrie 2005. Cand i-am povestit despre tine m-a rugat sa iti transmit salutari din partea ei. Multumesc de incurajari, va pup pe toate si va voi tine la curent.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
sinzi_ana spune:
Simona, mai bine profiti cat poti de zilele astea "lnistite" ca o sa vina si vremea adevaratelor griji...hihi...
Oana, succes la serbare!!! A invatat bine poezia Paul?
Gabi, si ce planuri de vacanta aveti?? Plecati undeva cu Alisia??
July, ce mai spune Teo? Tot asa vorbareata a ramas?
Angelique, succes in continuare cu sarcina!! Ti-ai ales un ginecolog?
Cornelia, tu nu mai spui nimic?
Roxa, ai ajuns la Cristina sa iei alea?? hihi...Cand plecati in concediu? Il luati si pe Pat?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
jone spune:
si eu sa vad ce faceti.
si printre picaturi ca alexandra nu ma lasa.
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Ontica Camelia spune:
Salutare si de la noi!
Nu pot spune ca suntem ok, deoarece suntem o familie de tobosari . Sambata dimineata d-ra a inceput sa faca febra, am ajuns in final la urgenta, ne-a dat Klacid pentru amigdale cu puroi, dar febra nu ceda la nimic. Duminica am intrat pe Ampicilina si gentamicina. Acum tuseste si este alintata la maxim.
Ma bucur ca acum Alex este mai bine, ca noi parintii suntem "varza" . Tusim amandoi si suntem ca si batuti.
Multa sanatate!
poze cu noi
Camelia & Alexandra -Elena (27 feb 2004)
sinzi_ana spune:
Camelia, multa sanatate!!! Tocmai acum cand a venit vara ati racit?
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
roxanaz spune:
hello
Camelia imi pare rau ca ati avut probleme....dar bine ca Alexandra se simte mai bine acum. si voua multa sanatate sa va treaca repede!
Sanzi sper sa ne vedem cu Cristina in week end-ul asta. saru mana mult! in grecia plecam pe 28 iunie...fara Pat. vacanta ptr parinti
aveti aici si ceva poze noi...enjoy!