All about Constanta (75)
Raspunsuri - Pagina 10
liris spune:
neata! uitati-ma si pe mine, nu prea scriu, ca nu prea am ce ... la voi se intimpla mai multe :)), e mai dinamica situatia.
vreau sa felicit si eu si aici pe Laura, La multi ani! multa sanatate si o viata asa cum ti-o doresti!
Sinzi, da misca. misca cel mai mult cind stau culcata. si atunci cind nu doarme, binenteles. eu am mari probleme cu somnul, griji despre viitor si alte chestii psihotice pe care prefer sa nu le "impartasesc" cu voi ... nimeni nu ma poate ajuta. trebuie sa ma ajut singura.
o saptamina excelenta va doresc!!!
jone spune:
liris draga de tine
zi-ne de fricile tale.
vrei sa iti zic eu? s-ar putea sa ramai uimita de ce imi trecea prin cap!mai ales ca in perioada aceea aveam probleme cu serviciul si stand acasa si neintrand in contact mai cu nimeni dadeam frau liber gandurilor.si eram si singura si fara internet.
pupici si curaj!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
Oana spune:
Buna.
Adinutza, succes la def, sa vii in Cta!
Laura si Liris, ma bucur ca ati mai trecut pe aici.
Liris, ce bine ca misca bebe! Cum te simti in acele momente? Eu eram cam bulversata, ma simteam ca si cum cineva, o alta persoana ia control asupra vietii mele si nu mai depinde totul de mine... Cam ciudat dar asa simteam.
Angelique, sarcina usoara!
Fetelor cu gradinite, ati avut deja serbarea? La noi nici nu am aflat cand este, dar tot repetam poezia de zor. Sper sa nu treaca fara sa aflam si noi!:) Azi l-am tinut acasa ca l-a cam tras curentul in week-end pe la pitici si prin parc si i s-a umflat un ochisor si se mai plangea si de o ureche ca-l doare. Sper sa nu fie nimic grav.
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Ticker_Paul
crig72 spune:
Laura m-am gandit la tine dar nu te-am vazut.Cum sa nu-l stiu pe Vlad..i-am facut si pozeA avut o costumatie super!!!Mariuca a reprezentat Algeria.
Liris sanatate tie si bebelusului!Sa ne scrii cat simti tu ca poti.Nici eu nu-mi pot descarca sufletul tot timpul pentru ca asta mi-e firea..Pupici si aveti grija de voi!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
July spune:
Laura,draga mea,multa dragoste,iar veselia ce te caracterizeaza sa nu te paraseasca niciodata!
LA MULTI ANI!
Oana,sanatate lui Paul!Si Teo este cu amigdalele in pioneze,sufar ca un caine!
Gabi(Lizuca),v-am parasit.Am inscris-o intr-un final pe Teo la gradinita 24,in grupa cu gasca din parc,cei care sunt acum cu Alisia colegi.Am inteles ca n-au rezolvat problema sediului.Ai mai multe amanunte,ce se-ntampla cu toti copii din gradinita Alisiei de la anul?
Targul de gradinite a fost un fiasco total,ca bine zicea Cornelia.
O zi buna tuturor!
July si Teo
lizuca spune:
Buna, duduci, si o saptamina minunata tuturor!
Eu am avut un interval infernal - am lucrat la doua proiecte deodata, cu deadline strins, si munca m-a prins intr-un hal ca si noaptea visam numai obiective, grupuri tinta, indicatori si alte rahaturi... Azi sunt pe final, asa ca mi-am permis o pauza, ca sa va mai citesc si sa scriu ceva pe fuga.
La multi ani recentilor sarbatoriti, o viata frumoasa, plina de bucurii si impliniri!
July, inca nu stim nimic concret apropo de sediul gradinitei - se fac tot felul de presupuneri. Oricum, noi suntem f.multumiti de educatoare, asa ca probabil ne vom duce dupa ea, oriunde ar fi sa fie.
Oana, noi avem serbare pe 15 iunie si o tinem in aula Bibliotecii Judetene. Alisia mea o sa fie mac, tre' sa m-apuc sa-i confectionez o smecherie cu petale de pus in cap. Miercuri pleaca cu colegii in excursie, la padure. E foarte entuziasta, abia asteapta. Si noi ne pregatim cu cadouri si multa dragoste pentru ziua piticilor.
Va pup si sa va mearga totul din plin.
AngeliquedeS spune:
Multumesc, mult, fetelor pentru urari, am nevoie de incurajari in perioada asta. Cand am aflat joia trecuta ca sunt insarcinata mi-a picat fata la eco, nu imi venea sa cred, ma dusesem in ideea ca imi va spune ca am ceva la ovare sau un chist ceva, devreme ce de la inceputul acestui am mi-a venit ciclul doar de doua ori si ultima data cu duphaston. Si acum luasem duphaston si pentru ca o saptamana dupa ce am terminat de luat pastilele tot nu imi venise ciclul, am mers la doctor sa imi dea tratament si cand incolo... e cu ochisori. Nici acum nu imi vine sa cred, dar imi este fff frica sa nu il pierd, mi-a spus ca se vede endometrul marit ca atunci cand organismul se pregateste pentru sangerarea ciclica si ca ii e teama sa nu il elimin. Poate va vrea Dumnezeu sa fie bine, oricum iau duphaston in continuare si No-SPA. Nasterea va fi undeva in ianuarie, va dati seama ca nu se poate sune exact, ultimul ciclu a fost pe 27 martie dar e clar ca nu am avut ovulatia imediat. A spus ca sunt cam in 4 sapt. Sa imi tineti pumnii si inca odata multumesc ca sunteti alaturi de mine!!!
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
nastasie spune:
kristina,capul sus.totul o sa fie bine.poate mai vb pe mess.tare as vrea sa ne vedem.poate in we cand terminam si noi cu casa.il iei de mana pe cristi si va instalati la noi.
albumul meu
adriana&razvan 01.11.2004
Fiquelle spune:
Angelique, pentru ce este Duphastonul ala, ca n-am inteles, il luai ca sa-ti vina asi acum il iei ca sa mentii sarcina? Eu n-am inteles...oricum, sa fie cum iti doresti tu, sa tii sarcina!
july, pupici lui Teo. A facut rosu in gat, adica? In ce cartier este gradinita 24?
_
"Dragostea este sentimentul care vine in galop si pleaca pe varfuri"
CRIXIA spune:
Buna dragele mele!
Fiquelle, LA MULTI ANI! Nu vreau neaparat sa fiu prima care-tiureaza, dar e posibil sa nu am acces la net in fiecare zi!
Liris, nu trebuie sa-ti fie teama de acest"necunoscut" cu partile uimitoare ale sale! Aici e un loc unde poti sa intrebi si sa primesti multe raspunsuri, sau sa le citesti din subiecte mai vechi. Ohooo, iar noi, moashele, de abia asteptam sa ne dam cu parerea!
Io, in ultima vreme ma caut la medici.... si cica am hipotiroidism! Sapt asta voi face un echo de tiroida si voi incepe tratamentul.
Tot sapt. asta, de 1 iunie Alexia se intoarce in coletivitate, la cresa 2, ca sa fie pregatita pentru toamna.
O zi placuta va doresc!