All about Constanta (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Cornelia spune:
La multi ani fericiti Maria si Elena! Mami Ione, mai zi-ne ceva despre fete!
La multi ani Laura!!!!! Ne mai citesti?
Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze
sinzi_ana spune:
La multi ani Laura!!!
La multi ani Maria si Elena!!!
Fiecare dimineata e un nou inceput
Sinzi, Radusi David
David
dadi_t spune:
La multi ani Laura! Sa fii sanatoasa si iubita!
Ma duc si eu la ... spartul Targului...in Mamaia
O zi buna!
Pozee Mai !
Tania cu Anduta(14 sept'96)+ Bibi (14 febr'04)
Ce nu poti controla...evita!
jone spune:
buna dimineata!
si sa avem o saptamana mai buna!
jo si alexandra
"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"
roxanaz spune:
neatza!
Laura la multi ani!!!! sa ti se indeplineasca toate dorintele!
La multi ani si pentru Maria si Elena! Ione sa iti traiasca fetele!
Adinutza multa bafta la examenul din iunie...sa reusesti sa te muti in constanta! !
Ema bine ati venit acasa. imi pare rau ca pitica e bolnavioara. sanatate, sa ii treaca repede.
Simonel nici o veste pe aici, nimic?
Mada hihihi ce tare e Sofi la volan! si in pamant langa sapa
o zi frumoasa tuturor...si sa nu mai ploua!!
lulu77 spune:
O saptamana frumoasa si plina de realizari va doresc!
Eu ma misc "in reluare " ieri am fost la un gratar pe plaja si bineinteles nu am rezistat si am facut o baie in mare ( mi s-a parut calda apa ) si sunt rosie pe tot corpul ....m-a prins foarte tare soarele , mai ales pe spate si la fata !
Pupicei la toata gasca !
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
Madamsadamy spune:
Buna ziua; in ultima perioada am avut programul aglomerat si n-am mai intrat pe aici, dar promit sa recuperez inmediat.
La multi ani sarbatoritelor si multa sanatate.
Zilele trecute am fost pe post de cameraman si fotograf la festivalul universul copiilor, unde Andreea a participat cu gradinitza cu un program de gimnastica. Dupa care copii au vrut la nana nu acasa si asa am colindat tara piticilor si prin magazine sa le cumpar ceva la pusti.Seara cand i-am dus acasa imi cereau sa vin si a doua zii sa-i iau, ca e mai bine la nana nu la gradi.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
Ana68 spune:
Zic si eu "La Multi Ani!" sarbatoritilor,sa aiba parte de tot binele din lume si toate dorintele sa le devina realitate!
Mandra mea a mancat joi o inghetata si vineri a facut 39...Asa ca am tratat-o cu propolis cu vitamina C,Nurofen si Novocalmin,plus sosete cu otet si comprese pe frunte...Si-a revenit rapid,asa ca am putut avea un weekend normal,fara evenimente...
Adriana,am vazut si eu pozica cu nepoteii tai...Frumosii!Imi amintesc de surorile mele...totul la dublu...Sa fie sanatosi!Si tie,inca o data, spor la treaba!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
crig72 spune:
Mariuca ieri a avut serbare.Totul a fost la superlativ.O organizare care merita un "A" si copii dragalasi foc.Am fost tare fericiti.De azi in vacanta.O sa avem alte activitati printre care sper si intalniri mai multe cu voi.
Adinutza succes la def.!!
Aseara am iesit si noi in Mamaia dar n-am stat pe plaja ca vantul era cam rece.
In rest ne pregatim de 1 iunie pentru ca surprizele sa fie cat mai multe si placute.
O saptamana excelenta!
www.babiesonline.com/babies/m/mariateodorag/" target="_blank">
patatina mea
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=40902" target="_blank">File din povestea Mariucai
laura111 spune:
Multumesc mult tuturor celor care si-au adus aminte de ziua mea si mi-au transmis urarile lor de bine si aici pe forum si pe mail/ messenger!
Va doresc si eu numai bine si sa impliniti tot ce v-ati propus !
Noilor gravidutze le tin pumnii sa fie totul bine pana la intalnirea cu BB.
Sa ma iertati dar din lipsa de timp nu prea am mai intrat pe forum.
Vlad e foarte bine, foarte destept, foarte frumos... sa mai continui ?
Criq, te-am zarit ieri la serbare, dar eram la o masa destul de departe de a ta si mai eram si cu tot neamul dupa mine...iar tu erai ocupata cu filmatul Mariucai. L-ai vazut pe Vlad in costum grecesc sau nu te-ai prins ca el era ? Pe moatza ta am zarit-o la dansul albinutzelor dar pe urma la parada costumelor nu am mai vazut-o. A avut costum ?