Eu am inselat!

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorelei_19 spune:

quote:
Originally posted by Nadia1976
Cu ce a gresit ea fata de familia amantului? Pai, parerea mea e urmatoarea: in primul rand ei erau prieteni de familie; bine a spus cineva aici: sotia amantului lui medi ii dadea retete de prajituri si medi ii _ barbatul. Hai, mai fetelor, ce Dumnezeu?!
Lorelei o intrebare: daca pe tine sotul te-ar insela, ar fo ok daca nu stii? Chiar se merge in casnicii pe ideea: ce nu stiu nu ma raneste? Eu personal nu mi-as imparti barbatul cu nimeni, chiar daca el ar avea inima destul de mare si dragoste destul de multa ptr. a o oferi la doua femei deodata... dar, ma rog, eu sunt egoista, cand vine vorba de barbatul meu...

ideal ar fi ca sotul sa nu ma insele, logic. insa daca ar face-o, as prefera sa nu aflu niciodata, chiar daca in rest ar stie "tot satu'". nemtii au o vorba: ce nu stii, nu te infierbanta.

singura chestie pe care n-o inteleg: de ce prieteni de familie? pentru mine sotzii (partenerii) prietenilor mei (nostri) nici macar nu-s barbati, ci asa, niste frati. cred ca daca lui made i s-a intamplat una ca asta, era complet disperata.
in rest, sa nu spunem niciodata "niciodata".

"Unde exista dragoste, exista si Dumnezeu" - Tolstoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Forte, nu se compara, crede-ma! am fost indragostita de barbatul meu, l-am iubit cu tot sufletul meu atit de mult incit si acum ii simt lipsa, ca un gol imens in suflet... Dar ratiune a existat mereu in mine. Daca era insurat crede-ma ca nu incepeam o relatie cu el.

Si atunci cind l-am lasat l-am iubit mai mult ca niciodata. Dar iarasi a intervenit ratiunea si spiritul meu de conservare si instinctul de mama. Nu am murit cu el de git... am rationalizat toate sentimentele si am facut ce trebuia sa fac. Cu toate ca il iubeam, l-am amputat din mine pe viu. Crezi ca mi-a fost usor? Deloc.

Daca spre exemplu te loveste damblaua pe logodnicul sorei tale, sau pe noul barbat din viata mamei tale... sau pe subalternul dragut si naiv?... sau pe fiul unei prietene...sint linii care nu se trec, legi nescrise de care trebuie sa tinem cont ca sintem oameni si trecem totul prin filtrul ratiunii...
Si daca sintem atit de vulnerabili la nebunia lui Cupidon care sta si se distreaza pe seama oamenilor... ar insemna ca toate cuplurile sint neputincioase cind contacteaza virusul asta de dragoste oarba?... Care este cura atunci, cum se poate previne? Nu prin ratiune?

Nu stiu mai fetelor... poate ca sint ultima femeie care ar trebui sa se bage in discutii din astea. Daca era ceva de capul meu aveam o familie, o relatie, o dragoste, nu?...Poate ca intr-adevar nu sint buna la jocul asta care se numeste dragoste. Poate ca sufletul meu nu este indeajuns de dezvoltat incit sa simta dragosta adevarata sau poate nu am avut norocul sa imi gasesc petecul. Dar stiu cu siguranta ca nu asi taia din alt sac numai sa imi fac mie petec.
mai bine tac din gura.

Alyssa, mi-au placut raspunsurile tale. O sa-ti gasesti petecul. Iti doresc multa liniste si fericire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns She spune:

quote:
Originally posted by Alyssa

Care este cura atunci, cum se poate previne? Nu prin ratiune?

ce ratiune ai folosit tu cind ai iertat si iertat si iertat si nu mai stiu exact, ai doua fetite si tatal lor se droga parca?Si totusi..l-ai acceptat.A fost ratiune sau dragoste?

Tocmai pt ca stii cum este gustul suferintei, indiferent de care, ma mira cuvintele jignitoare si rautatea din posturile tale.Si mai ales...cit de usor dam cu bita si judecam. Cei care cunosc gustul amaraciunii ar putea invata sa fie toleranti.Cind nu se intimpla asta, in loc sa devenim mai buni, ajungem lupi.
Nu ma va convinge nimeni ca noi ca fiinte umane crestem prin a a vea o "viata roz" ci din contra.Asta pt cine vrea sa "creasca" ca Om.Si ce intelege prin " a creste".

Merci Forte..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NinaR spune:

Sunt de acord cu tot ce a scris Alyssa.
Medi,mesajul tau induce o stare de vinovatie. Viata ta este o mare minciuna, nu stiu cum poti sa mai dormi linistita, nu stiu cum poti sa te prefaci ca nimic nu s-a intamplat, scuzele - motivele sunt puerile.
Ca sa nu te jignesc, mai bine ma opresc aici.

Nina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Alyssa, ! Inteleg de ce esti asa dura si totusi asa de dreapta. Sunt alaturi de tine, stiu prin ce ai trecut si iti doresc sa gasesti un "petec" numai al tau.

Medi, nimic nu scuza minciuna in care ai trait si traiesti inca... Si totusi te inteleg. Am capacitatea de a intelege motivele care te-au facut sa ajungi aici. Dar, te rog, nu te mai ascunde in minciuni! Pune punct si ia-o de la capat, de data asta fara sa mai minti.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karina spune:

quote:
Originally posted by AMarisa

Eram gravida in luna a 7-a cand am inceput sa banuiesc ca sotul meu e indragostit de alta femeie. Banuiala naste demoni, pe astia i-am dus cel mai greu in mine aproape 2 ani, pana cand au aparut dovezile. Palpabile. Prima data, niste mail-uri si scrisori de dragoste (in paranteza fie spus, au fost niste fleti amandoi, au UITAT pur si simplu un teanc de hartii dupa fotoliul din sufrageria mea!).Mai tarziu am primit un telefon... era o doamna care ma felicita cu ocazia Pastelui si ma invita sa mai petrec cu sotul meu un sejur la pensiunea ei... la care eu nu fusesem NICIODATA!!!!Eram lauza, ce naiba, eram inchisa intre 4 pereti cu un bb agatat de mine!
Discutii pe tema asta mai avusesem cu sotul meu, insa mereu mi-a spus ca eu sunt problema mea, nu 'ea', insa din acel moment am jucat cu alte carti. Si aveam atu-ul in mana mea!
M-am abtinut sa fac scandal, dar i-am spus totul in fata si i-am servit si dovezile, negru pe alb, plus telefonul de la doamna care era pe Calls received...
Au fost niste clipe grele, in care nu stiam ce sa fac. Intr-o zi mi-am luat copilasul in brate si m-am dus la ea, decisa sa ii spun ca stiu, ca nu vreau sa fac nici un scandal si nici nu trebuie sa imi promita nimic, doar atat: sa stie ca stiu. Si n-am putut. Mi-a fost ingrozitor de mila de ea, o femeie singura, cu un copil, intre straini, fara nici un sprijin (acum dati cu rosii!!!).
Sotul meu a avut de facut o alegere si a facut-o. Sunt convinsa ca i-a fost greu.
Nu si-a cerut iertare niciodata, dar mi-a spus ceva ce n-am sa pot uita:'nu iti doresc sa treci vreodata prin asa ceva!'. Cu greu am putut intelege ca nu eu am suferit cel mai tare, sau, cel putin, nu am fost singura...
Da, s-a indragostit! si, da, l-am iertat! Pentru ca eu cred ce spun cand spun "si ne iarta noua...precum iertam si noi..."

AMarisa sper ca totul sa fie bine... L-ai iertat, dar vei uita vreodata?! Cu prima ocazie cind va lipsi de acasa, sau stiu eu ce ti se va parea, nu-ti va reincolti in minte ideea ca te insala ?
'nu iti doresc sa treci vreodata prin asa ceva!', iti garantez ca nu se compara cu suferinta pe care ai indurat-o tu ! "au UITAT pur si simplu un teanc de hartii dupa fotoliul din sufrageria mea!" adica a fost atit de egoist ca nici macar n-a fost atent ca pe tine sa nu te faca sa suferi.
Si nu si-a cerut iertare ?!! Hm, asta ar cam insemna ca el asa considera ca n-are pt. ce sa-si ceara iertare, ca doar el a fost cel "suferind".
In fine, te admir, ca ai putut sa treci peste... Eu nu cred ca as fi putut in acest caz.

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adria_ spune:

Relatia noastra s-a incheiat penrtu ca...s-a indragostit de alta (a treia). Nu am crezut niciodata ca s-ar putea intampla asa ceva, dar...

Asta mi se pare aiurea-faptul ca relatia s-a incheiat din cauza altei persoane si nu fiindca nu va simteati bine in ea.... De ce dam vina totdeauna pe altul?

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by medi
Relatia noastra s-a incheiat penrtu ca...s-a indragostit de alta (a treia). Nu am crezut niciodata ca s-ar putea intampla asa ceva, dar...

Tot raul spre bine .
Daca vrei sa mergi mai departe, asa cum iti scriam mai devreme, incearca sa blochezi acei ani in mintea ta, sa "uiti" - desi nu vei uita niciodata.
Oricum, sa nu te apuce NICIODATA sinceritatea fata de el si sa-i marturisesti. N-are sens. A fost, s-a dus si n-are rost sa creezi suferinta inutila. Un om inselat dar care nu stie e un om neinselat .
Decit sa i te descarci lui, mai bine mai vii sa vorbesti cu noi !

Alyssa, stiu povestea ta si sper ca sa poti sa uiti si tu macar pt. un timp suferintele indurate. Ai dreptate, nu-i frumos ce a facut Medi, dar cred ca totusi nu se compara cu sotul tau. La tine nu a fost numai inselatul...

Nu-i frumos sa minti, dar daca toata lumea ar fi dreapta si cinstita, unde ar mai fii distractia ?

glumeam...

Asta e parerea mea, dar tu faci cum crezi ca e mai bine

Karina + Bogdanel

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">Ajutati-l pe Mihaita !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Adria_
Asta mi se pare aiurea-faptul ca relatia s-a incheiat din cauza altei persoane si nu fiindca nu va simteati bine in ea.... De ce dam vina totdeauna pe altul?

Eu cred ca n-au dat vina pe altul. Se confirma ceea ce e valabil in 95% din cazuri: daca ai inselat o data, vei mai insela. Prima data e mai greu, apoi te obisnuiesti. Ca si cu faptul ca l-ai iertat o data. In 95% din cazuri il vei ierta si a 2-a, a 3-a oara. Asta e parerea mea, dar poate gresesc...

K

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

quote:
Originally posted by Ramona J

Poate e vorba de cei sapte ani de acasa, unde iti capeti deprinderile de om. Poate copiii fac cum au vazut la parintii lor.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Hai ca m-ai facut sa rad. Chiar crezi ca are vreo legatura cu cei 7 ani de acasa? Si atunci ce se intampla cu copiii care cresc in familii instarite, familii cu un statut in societate, dar care la varsta adolescentei simt nevoia sa braveze si vor ceva nou si atunci se apuca de droguri, condus masini fara permis, sex pe apucate? Ptr ca sa fim sinceri, ei sunt cei mai predispusi la asa ceva si nu numai ei! Daca inseala sau se ajunge la divort asta inseamna ca e vina celor 7 ani de-acasa? Categoric NU!!!!! Asa a fost sa fie si gata!
Stiu multe cazuri in care parintii sunt fericiti in casnicie iar copiii dau gres la acest capitol din diverse motive.
Se spune ca fetele isi aleg sotul dupa modelul tatalui. Mare adevar, insa asta nu are nici o legatura cu ce ar putea simti la un moment dat, indiferent daca sotul mai e sau nu cum era cand s-a casatorit cu el, indiferent de principiile ei. Cand te indragostesti, nu te intreaba nimeni daca vrei sau nu! Pur si simplu se intampla!

Nana Motoc
Nunta noastra!

Mergi la inceput