Eu am inselat!

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns michelle7 spune:

forte mesajul tau are vreun scop? sau l-ai scris doar asa din pura rautate? ca de folosit nu cred sa-i foloseasca, cel mult poate sa o faca sa planga .

Michelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Alyssa sper ca ai spus asta asa, la nervi ("daca era ceva de capul meu aveam o familie"). Eu chiar nu cunosc povestea ta dar vad ca ai o gindire sanatoasa.
Sint sigura ca in timp iti vei gasi fericirea. Poate mai greu, pentru ca ai principii.
Fruntea sus si nu mai vorbi prostii!

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns forte spune:

Mesajul meu are scopul de a pune o intrebare. Am o nelamurire. Tu nu?
Medi ar trebui sa vorbeasca cu un psiholog. She really has some issues.

Mergi la inceput

Nu nu am nici o nelamurire stiu exact de ce a inselat. Pt ca e o persoana sensibila cu suflet vibrant care vrea sa fie iubita si care a ajuns la capatul puterilor. E o persoana care nu indrazneste sa se puna pe ea pe primul plan ,o femeie pt care confortul familiei e mai important. Cu toate astea nu a renuntat la ea si aici a intervenit nr 3 care a reprezentat bucatica lipsa din puzzle.

Michelle

Mergi la inceput

As intelege si eu de ce a inselat, dar nu pricep absolut deloc de ce a avut inca o relatie calduta de 6 ani. Avea una acasa, de ce i-a mai adaugat una daca vroia altceva? Ori nu stie ce vrea, ori nu stie sa ceara: si ar avea nevoie de ajutor specializat, zic eu. Nu forumul.

Mergi la inceput

pai cu o noapte nu se face primavara

Michelle

Mergi la inceput

cred ca primavara ar fi venit daca mai schimba noaptea. La ea a fost un noiembrie continuu. In ambele situatii.

Daca tot faci o chestie....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns artar spune:

Nimeni nu condamna pe nimeni aici ca doar nu suntem pluton de executie..Medi si-a scris aici problema si noi ne dam cu parerea in functie de propriile conceptii sau experienta de viata...

Lorelai_19, cum nu stia nimeni?Pai nu a spus ea ca stia tot orasul in afara de cei doi?Si hai sa fim seriosi ca eu am trecut prin asta...in 6 ani este imposibil sa nu fi aflat macar unul dintre ei si eventual sa-i spuna si celuilalt...Sunt sigura ca stiau dar au pus si ei totul in balanta si s-au gindit ca daca totusi se intorc la ei e ok si in plus ea face papa bun iar nevasta lui s-a gindit ca poate nu o mai ia nimeni si de dragul copiilor...etc...

In 12 ani de casnicie nu m-am indragostit de nimeni altcineva...Bineinteles ca mi-au placut si alti barbati..ca sunt femeie normala dar nu am calcat strimb si nici nu m-am indragostit...si am satisfactia acum, la sfirsitul acestui drum ca am fost cinstita cu mine insami, cu principiile mele si mai ales ca atunci cind voi privi in urma nimeni nu voi putea sa-mireprosez nimic din acest punct de vedere..Ca am gresit si eu e altceva dar nu constituie subiectul discutiei asteia...

Si mai am ceva f important de spus...Chestia asta ca stam impreuna de dragul copiilor mi se pare o mare ipocrizie dupa care iti ascunzi propria lasitate...Asa o vad eu...practic dai vina pe copil ca tu duci o viata ingrozitoare..Copilul va creste si va simti, isi va da seama cum sta treaba intre parinti si va intreba de ce nu ati divortat..si ce se spune?pai, pt tine ca sa ai mama si tata in aceeasi casa, chiar daca ei nu se mai iubesc,chiar daca se duc in alta parte si afla tot tirgul si vor afla si ei...Cu alte cuvinte, am stat pt tine= tu esti vinovat pt ca mi-am distrus viata..E bine sa-i pui asa o povara in circa?Mie nu mi se pare corect deloc...

Si relatia asta de 6 ani..hai sa ne gindim un pic...a spus ca de fapt 6 luni a fost fericita apoi gata...dar a continuat sa mearga inainte nu conteaza CUM la fel ca si cu casnicia...Se pare ca are o problema cu luarea deciziilor si poate asteapta pe altcineva sa o faca pt ea...daca acolo era tot nefericita cum puteti voi spune ca asta a constituit un suport pt casnicia ei?

Si ramin la parerea ca ceilalti doi stiau...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns medi spune:

Sincer, ma asteptam ca toata lumea sa ma condamne.
Le sunt recunoscatoare celor care au incercat sa ma inteleaga si sa ma sprijine sau au avut o vorba buna pentru mine.
Celelalte reactii le inteleg perfect, mai spun o data, nu am ninio scuza pentru iubirea mea 'interzisa'
Sotia lui e arhitect si am ajutat-o la cateva proiecte, asa ne-am cunoscut si am ajuns, nu sa fim prieteni 'intimi' (cu vizite reciproce acasa), dar am iesit cu copii la Mc Donalds sau in parc de destule ori.
Relatia noastra s-a incheiat penrtu ca...s-a indragostit de alta (a treia). Nu am crezut niciodata ca s-ar putea intampla asa ceva, dar...
Cum era sa divortez? Cum sa intretin singura doi copii? Sau pe cine sa caut? Cum sa ma marit cu el (a insistat atata), sa-mi creasca un 'strain' copii? Sa fug din calea iubirii (el m-a iubit, nu numai fizic, asa cum am visat intotdeauna)?
De ce am spus 6 luni? pana atunci am fost orbita de fericire, apoi am realizat mai acut situatia mea. Nu era din motiv ca el s-ar fi furtat in alt fel cu mine.
Si cu 'prietenii de familie' e discutabil. Imaginati-va iubitul sau sotul sarutand, mangaind, fiind tandru cu altcineva de fata cu voi. Pe mine ma durea enorm.
Sotul meu nu a stiut, cred, ca ma purtam cu el cu mult-mult mai bine decat acum, cand s-a terminat totul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lolly spune:

Am si eu o intrebare: toate lumea stia, sotul nu?
Pai, ma gandesc ca atunci cand toata lumea stie, barfa pe care o induri tu nu e de ici de colo...
Si, totusi, ce se va intampla cand sotul tau va afla? Avand in vedere ca "lumea stie", sansele ca el sa nu afle... sunt cam micutze...
Majoritatea postarilor de pe aici sunt scrise foarte bland, foarte frumos exprimate... O fi avand legatura cu faptul ca Medi este un membru vechi care posteaza... anonim?
Bafta Medi! Sper ca in curand sa-ti gasesti fericirea pe care o cauti.

Mergi la inceput